Лидл 193 - в очакване на есента

• 66 897
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
Да, тези са. Сториха ми се интересни, но не погледнах състава

# 751
Не знам този шоколад нов ли е, сега го виждам за първи път у нас.Много съм претенциозна на шоколади, този много ми харесва.Млечният и натурален с ядки, мм много одобри белият.

# 752
В Лидл е ново, в Била го продават от няколко месеца. Там има много видове - 5-6 вида има, но са по-скъпи от Лидл. 10.99 е в Била.
 Много е хубав. От Холандия ми бяха донесли.
Нищо общо с Линд, Милки, Свогета, Шогетен…

Скрит текст:
ето снимка от априлската брошура

# 753
  • Sofia
Mеломакарона сладките са страхотни, казва го човек, който не яде сладки. Винаги вземам от тях, но не от тези, които са с шоколадово покритие, от другите. Може и тези да са хубави.

# 754
  • София
Продуктите на Tony’s се харесват много и вкъщи. За първи път купих от летището в Берлин миналата година.

# 755
Сгъваемите автоматични чадъри едни и същи ли са като качество Лидл спрямо К-ланд? Благодаря

# 756
И аз да дам положителен отзив за Айвара на РС. Миналата зима купувах редовно, не е люспест.

Меломакарона в металните кутии също се харесва вкъщи (тези, които са без шоколадово покритие). Вътре са доста бройки.

# 757
Здравейте, колко шоколадови бонбони има в кутия 360 грама Belgian Pralines?

# 758
Здравейте.
Някой дали знае кога горе долу пускат якетата за бебеносене на Esmara? Търсих назад в темите, но не открих нищо за тях. Качвам примерна снимка..
 Благодаря предварително!

# 759
  • София
Яке за бебеносене съм купувала 2 -3 седмици след прИмоцията на такива за големи и малки. Но бяха съвсем тънички, есенни.

Да питам дали в някои от  софийските Лидли сте виждали изостанала стенна отоплителна печка?

# 760
И аз да дам положителен отзив за Айвара на РС. Миналата зима купувах редовно, не е люспест.

Меломакарона в металните кутии също се харесва вкъщи (тези, които са без шоколадово покритие). Вътре са доста бройки.

Аналогично ли са на тези с шоколадовото покритие като кутия? И колко доста - 20-30?

# 761
  • София
Докладвам за медената торта - мнооого е хубава, с богат и плътен вкус на мед и орехи. Произход Чехия.

# 762
И от мен положителен отзив за медената торта. Хареса се вкъщи. Simple Smile

# 763
  • оттам, откъдето започва България
Покажете я, моля!😊

# 764

Общи условия

Активация на акаунт