Лидл 193 - в очакване на есента

• 66 922
  • 775
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Правоъгълните парчета кашкавал са идеални за запичане.

# 31
Да похваля замразените одрински гевреци! Перфектно решение за закуска
Не са одрински, а охридски Simple Smile
И вкъщи се харесват. Не съм ги пробвала, но детето често си иска от тях за закуска. Стават за нула време във фрайера.
Zlat_na, skk007, Колко време и на какъв градус ги печете? Размразявате ли ги предварително?

Аз може би прекалих и станаха твърди като камък, та сега имам пакет и половина, дето стоят в камерата и чакат да реша дали да ги хвърля... Добре, че ги споменахте, та може и да се спасят, щом вероятно грешката е в мен.Sweat Smile

# 32
  • София
Има Formil на промоция 28 пранета за 5.29. Ухае много добре, но дали пере?

Ако е концентрата - аз съм доволна. Купувам за цветно пране, само него ползвам.
Но ние сме 2ма възрастни хора, нямаме петна от сокчета, боичи  и тебешири.
Май в темата за перилни препарати го бяха одобрили.

# 33
Ами, видях ги при колбасите те са май стар продукт. Така май изглеждаха парчета с кожа и повече лой.
И ребрата

Не си спомням имаше ли и още един вид на парчета без кожа по тях.
Ще взема някое малко парче и ще пиша стават ли за мен.
Някои такива пушени меса имат като химичен  гаден аромат и затова питах тези стават ли.

# 34
Имат гаден химичен вкус защото са такива овкусителите им.
Ползват течен пушек за който е писано доста и не с добро.
Освен това с него замаскират вмирисани и стари меса.
Тумблираните също са кофти.
Някой с отзиви за ютията от предстоящата брошура, моля.

# 35
Някой знае ли дали подаръчен ваучер на Лидл може да се ползва на каса за самообслужване?

# 36
Някой знае ли дали подаръчен ваучер на Лидл може да се ползва на каса за самообслужване?

Директно не. Трябва да извикате служител, който да прехвърли сметката.
 В някои филиали в сектор самообслужване няма служебна каса. Служител на каса от мястото си ще прехвърли сметката там.
В други филиали до самообслужващите каси има служебна такава на която може да се плаща в брой - там могат да ви маркират ваучера.
 В нашия магазин гледам вече има охрана само на самообслужващите каси - няма униформа на Лидл. Момче с татуси и ланец с анцунг на адидас Joy Много ми стана смешно. Явно са от външна фирма.

# 37
Идвам да похваля комплекта за маникюр и педикюр от брошурата за 29,99 лв. Взех го импулсивно вчера, не бях ползвала такъв електрически уред. Лесен за употреба и върши работа. Само трябваше да изгледам няколко видеа, за да разбера коя приставка как се ползва. Маникюр си правя в салон, но за педикюр е супер, нищо, че ми е адски досадно. Другия път ще се постарая още повече.

# 38
За нокти с гел по мое мнение не става. Но за естествени нокти и аз мисля, че е супер комплектът за маникюр.

# 39
За нокти с гел по мое мнение не става. Но за естествени нокти и аз мисля, че е супер комплектът за маникюр.
Действително, потвърждавам, че не съм я ползвала с гел лак. Мразя да ми пипат краката и си правя педикюр вкъщи, от известно време лакирам само с обикновен лак. Машинката добре се справи. Във видеата видях ревю на по-стар модел, с кабел. В него нямаше най-тънката приставка за кожички, която присъства в моя комплект и ми беше най-важна.

# 40
Моят комплект за маникюр е модел с кабел и с тънката приставка за кожички.

# 41
  • Велико Търново
Гевреците ги пекох във гореща фурна на около 200с , за 10 мин някъде. Само ги озвадих от фризера и сложих върху хартия за печене. Станаха хрупкаво-твърди отвън и меко тесто отвътре

# 42
Новата цена на какаото:

🙄🤐

# 43
Редовно купувам шоколада с 74% какао - е, вчера не си купих като видях цената… вече е 4,49 лв.

# 44
Долче , специално погледнах и снимах пушените ребра, за да знаеш къде стоят( ориентировъчно)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт