Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 697
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
Не е странно изобщо.Щом жената не си е давала на никой картата. Касиерката е объркала числата като ги е въвеждала в бързината или не е чула правилно.

Друго няма какво да се е случило, ако има касова бележка от това пазаруване(не помня дали прочетох за такава). Ако няма е някакъв бъг на приложението.

# 181
И аз мисля, че е по-скоро грешка при въвеждане на номера или погрешно чукната цифра (понякога се случва, дори и да са чули правилно телефонния номер).
Някой има ли мнение за малките вакуумиращи машинки, които пускат в Лидъл и Кауфланд? Подобни са на показаната от ДМ. Аз си имам доста пликове за многократна употреба (могат да се използват и с голямата вакуумираща машина, която също имам), но ми се иска да имам и по-малката машинка за по-мобилна употреба, така да се каже. Голямата няма как да я мъкна насам-натам. Преди седмици го и але малките машинки в Лидъл, докато се наканя, вече ги нямаше. Та вършат ли работа?

# 182
Искам да си направя ориз с гъби и зеленчуци на фурна. Има ли значение кой ориз ще ползвам или за такава стандартна употреба всеки би свършил работа?
Потвърждавам за ориза на Родна стряха, той май е един вид. Винаги такъв купувам и си е все хубав.

# 183
Ориз не бях купувала от пролетта, и го бях забравила неотворен, връщам се сега от ваканция и къщата ми пълна с буболечки. Докато разбера от къде....от пакет ориз от Лидл. Така го изхвърлих.

# 184
  • София
По моя случай - и касова бележка имам за близо 86 лв. Платено е с Мастъркард.
Нищо страшно не се е случило.
Но да си знаете, че при подобна грешка в тел. № може да ви изчезнат хубави купони и отстъпки.

# 185
  • оттам, откъдето започва България
Аз си активирам купоните, когато отида да пазарувам в Лидл, така че не се притеснявам, че някой може да ги ползва.
Отделно от това в последно време хубави купони в Лидл няма.
Остава вариантът някой да ми ползва картата, което не ми е проблем. Само ще ми натрупа точки. Smirk

# 186
Аз си активирам купоните, когато отида да пазарувам в Лидл, така че не се притеснявам, че някой може да ги ползва.
Отделно от това в последно време хубави купони в Лидл няма.
Остава вариантът някой да ми ползва картата, което не ми е проблем. Само ще ми натрупа точки. Smirk
Ставаме поне двама на същото мнение. Подозирам, че сме много повече Simple Smile

# 187
  • София
И на мен рядко ми харесват купоните, но миналата седмица се бяха отпуснали и имах 40% на кашу. Използвах го. Simple Smile Сега имам 5 лв при похарчени 50 за магазина на Сливница (София). Ако на някой му върши работа, да ми пише. До края на седмицата важи.

Отвориха ли магазина на Екзарх Йосиф? Как е? Станал ли е по-широк? JoyJoyJoy

# 188
Отворен е, да. Пак има купон за 5 лв.
Не съм ходила още.

# 189
Този сладолед в ПА ли е? Беше в брошурата преди 2 седмици.

# 190
Не, но има още останали количества.
Не седи при сладоледите обаче, а при нещата от тематичните седмици.

# 191
При нас има само 2 магазина Лидл,като единия  е затворен за ремонт до края на другия месец. Вчера минахме покрай него и от колата видях да пише нещо за 5лв. купон за другия (отворения) магазин в града (предполагам заради ремонта?) Смених магазина в приложението ,но на нито един не показва купон,а от колата ми беше трудно да прочета по-ситния шрифт ,в който може би е пишело по-подробно как,защо и кога се получава Grinning Някой има ли представа?

# 192
Този сладолед в ПА ли е? Беше в брошурата преди 2 седмици.

Този сладолед го взех с такъв кеф, обичам всичко с вкус на кафе и бях доста ентусиазирана. Приятен е, само че остава леко неприятен остатъчен вкус, който седи дълго време. Този в чашките е същия, просто в пластмасови чашки. Аз мислех, че са шоколадови

# 193
  • София
При нас има само 2 магазина Лидл,като единия  е затворен за ремонт......

Не съм обръщал много внимание, но беше споменато в темата, че трябва към момента на затварянето да е бил посочен за да се активира тази отстъпка при пазаруване в друг.

# 194
Точно така е, преди затварянето трябва да е бил "любим". Вчера минах покрай ново отворения магазин на Сливница- имаше промоции от предишни седмици, които по другите филиали бяха свършили още в първите дни. Намаления само за този обект и брошура само за там.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт