Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 805
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
Според вас дали ще минат едновременно и двете отстъпки?

# 271
Не минават двете отстъпки. Пише го в "наличност и условия" на купона.

# 272
  • София
Похвалвам се с щайгата с продукти за 5лв, най-после видях такава и взех. Съдържанието е два ананаса, 2 айсберга, 10-12 ябълки, на пръв поглед всичко е читаво. Доволна съм Heart Eyes

# 273
Сладоледите от купона се бяха появили снощи, след като им махнаха -15-те %
Е, много добри сладоледи, може би първите от Лидл, които така да ми харесаха. Брауни, чийзкейк и белгийски шоколад, каквото докопах, по 2-3 броя взех.

От години това са може би най-качествените сладоледи в Лидл и като вкус (което може да е субективно), но и като съставки. Същият производител прави и брауни-тата от американската седмица, които много успешно имитират Ben & Jerry's на 1/3 от цената. Тази холандска фирма е производител

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 18:24 от EzzG

# 274
  • София
Какво ви е мнението за този боб? Бяха в стек и не взех, но по принцип харесвам боб от консерва, стига да не е много подсладен. От UK e

# 275
Някой който си е купил днес картон яйца може ли да сподели срока на годност?

# 276
# 277
Много благодаря! Значи ще се ходи. Дано има останали!

# 278
Като за събота вечер, имаше останали много яйца. За разлика от сладкишите с поръска Rolling Eyes

За слатинския говорим. Филиалът-витрина. Влизаш и едни витрини, витрини... Joy

# 279
Сладоледите от купона се бяха появили снощи, след като им махнаха -15-те %
Е, много добри сладоледи, може би първите от Лидл, които така да ми харесаха. Брауни, чийзкейк и белгийски шоколад, каквото докопах, по 2-3 броя взех.

От години това са може би най-качествените сладоледи в Лидл и като вкус (което може да е субективно), но и като съставки. Същият производител прави и брауни-тата от американската седмица, които много успешно имитират Ben & Jerry's на 1/3 от цената. Тази холандска фирма е производител

Кои са тези сладоледи?

# 280
тези:

Като моите предпочитания са за Belgian Chocolate, Choco Brownie и Duo Dough Brownie
Това разбира се, когато не съм на диета, което е 3 дни в годината Simple Smile
А в момента ги хваля като част моя пъклен план да бъдат изкупувани, за да не ги среща погледа ми по пътя за изварата...

# 281
Бобът е хубав,аз живея в Англия и тук само такова ядат за English breakfast

# 282
Нов пакет кафяв азиатски ориз се оказа пълен с червеи и паяжини. 🤮 В срок на годност е.

# 283
Много скъпо станало ,ужас.

# 284
Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт