Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 764
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, някой може ли да ми каже как се използва този препарат за почистване на миялна:

Пише на етикета как се използва.
Отлепяш в ъгълчето долу в дясно

И виждаш това

# 316
В Лидл не съм виждала замразени вишни от много отдавна, но в Кауфланд има, макар и да изглеждат различно.

# 317
  • Sofia
Няма "Hugo" в голяма бутилка, и за съм от огорчените, че го спряха. Беше много добро попадение за леко и пивко лятно винце. Взимам от кенчета, но ми липсва бутилчицата.Grinning

# 318
  • София
Подарен
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 19:39 от Таня67

# 319
Скрит текст:
И така полека лека после и през втория час, през третия, докато накрая отпаднат касите с касиер, но така поетапно няма да е такъв шок.

Katje, за кой филиал е сегашното съобщение?
За филиалът в гр. София, в Младост 1 (бул. Андрей Ляпчев 52).
Не ме притеснява пазаруването на самообслужване. Откакто ги въведохa тези каси предпочитам на тях да минавам. Единствено е неприятно, че понякога има периоди често дават грешки. Често ми се е случвало в различни филиали в първия ден на промоция в сутрешните часове на касите на самообслужване да излиза ненамалената цена на плодовете и зеленчуците.

# 320
  • оттам, откъдето започва България
Лаваца е на промоция ( за който я пие споделям)🥰

# 321
Здравейте, някой може ли да ми каже как се използва този препарат за почистване на миялна:

На капачката има кръгче хартиено- маха се. Отворът но тубичката е пълен с нещо като восък. Не го махате. Тубичката се поставя в долната кошница закрепена здраво ( например може в кошничката за прибори или между шишовете) с отвора надолу. Пуска се на програма с най-висока температура и миялната да е празна - без съдове. От високата температура восъка, който е на отвора на тубичката, ще се стопи и препарата ще изтече точно когато е цикъла с гореща вода.Просто оставяте машината да работи.

Благодаря!

# 322
Скрит текст:
И така полека лека после и през втория час, през третия, докато накрая отпаднат касите с касиер, но така поетапно няма да е такъв шок.

Katje, за кой филиал е сегашното съобщение?
За филиалът в гр. София, в Младост 1 (бул. Андрей Ляпчев 52).
Не ме притеснява пазаруването на самообслужване. Откакто ги въведохa тези каси предпочитам на тях да минавам. Единствено е неприятно, че понякога има периоди често дават грешки. Често ми се е случвало в различни филиали в първия ден на промоция в сутрешните часове на касите на самообслужване да излиза ненамалената цена на плодовете и зеленчуците.

Там има много каси на самообслужване сигурно затова го въвеждат там първо това с часовете.
12 каси мисля че имаше. Някои са доста големи (за много покупки).

# 323
Подарен
Скрит текст:
Подарявам и аз същия купон.

# 324
То няма лошо да сме на такива каси, но ако не ми се налага да чакам 10 Мин за две бири.

# 325
Подарен
Скрит текст:
Подарявам и аз същия купон.
Това кафе става ли за кафе машина, домашна?

# 326
Е, те щом ще работят само тези каси ще има непрекъснато човек на тях и ще става бързо няма да се чака много. А и нали са написали,че  няколко човека ще стоят там. В Кауфланд до сега не ми се е случвало да чакам много като забие някоя каса, защото винаги има жена там и реагира светкавично. Тези в Лидл не си стоят нонстоп там и затова се налага чакане.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 23:28 от Morkovelka99

# 327
Няма "Hugo" в голяма бутилка, и за съм от огорчените, че го спряха. Беше много добро попадение за леко и пивко лятно винце. Взимам от кенчета, но ми липсва бутилчицата.Grinning
Ама и кенчета ли има? Къде, как изглеждат?😀
Вчера си купих охлаждаща калъфка със зелен стикер -50% за 4,49 лв. Кога са били в акция тези калъфки, не съм обърнала внимание? Наистина е хладна лицевата част. Бих купила още...🙂

# 328
Едни зеленикави са кенчетата, стоят при ония розовите и черните с виното. Ама не излизат на далавера.

Днес взех една бутилка от Марго ликьора, но шоколадовата версия. Само една глътка теглих, разлика с обикновения не видях. Утре ще го дегустирам по-подробно с кафето.

# 329
  • Sofia

Да, това са кенчета на Hugo, на цена от 1,99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт