Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 814
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Купих от Лидл Красна поляна Джоджен в белите пакетчета, оказа се мента. И го разбрах след като сложих вчера в боб чорбата Simple Smile. Предупреждавам само да не се излъжете. До сега съм вземала от Кауфланд, не е имало проблем.

# 346
  • София
Има ли в някой от магазините в Младост каса на самообслжване на която мога да платя в брой, искам да платя само с монети? Оказва се вече дста сложно да ги обменим, а имаме доста..
В Лидл няма каси на самообслужване, които да работят с пари в брой. Единствените магазини, които имат такива каси са в Кауфланд.

# 347
  • София
Не съм използвал никога тези купони.
Ето какви имам, ако някой проявява интерес и ми каже как да му ги предам, ще го направя:
Скрит текст:

Ако отидете на 1-ва страница, ще разберете как се подаряват купони.
Но, първо се научете да ги слагате в скрит текст, модераторите не разрешават да се публикуват купони в тази тема.

# 348
Има ли в някой от магазините в Младост каса на самообслжване на която мога да платя в брой, искам да платя само с монети? Оказва се вече дста сложно да ги обменим, а имаме доста..

В брой не може директно. Трябва да извикате служител и да му кажете, че искате да платите в брой. А и бавно става докато някой дойде, докато прехвърли сметката.
По-добре се наредете на нормална каса или отидете в Кауфланд.
Също така зависи колко монети са. Вчера в Кауфланд пак имаше скандал. Ще ви се скарат ако изсипете много монети.

# 349
  • София
Да, сега масово се опитват да се отърват от монетите и се чудят хората какви врътки да правят. И в нашият Кауфланд вчера имаше скандал, заради изсипани голямо количество монети в касата. Тя взе да ги плюе обратно, падат по земята, лудница...

# 350
Ние също бяхме събрали много монети, но ги дадохме в една аптека, където ги взеха с усмивка, защото все нямат жълти.
 ММ ми е забранил да пазарувам в брой до януари, така че вкъщи монети не се носят вече Joy Joy

# 351
Видях един коментар, че машините за монети са взети за пренастройване на софтуера, така че да приемат и левове, и евро и ще бъдат върнати към края на месеца. Надявам се информацията да е достоверна, не ми пречи да изчакам, макар че и ние сме събрали голяма касичка Simple Smile)

# 352
Купих от Лидл Красна поляна Джоджен в белите пакетчета, оказа се мента. И го разбрах след като сложих вчера в боб чорбата Simple Smile. Предупреждавам само да не се излъжете. До сега съм вземала от Кауфланд, не е имало проблем.
Доколкото ьнам, джоджен и мента не трябва да се садят близо едно до друго, защото едното "превзема" другото и после миришат еднакво. Не помня само дали "доминиращото" беше ментата или джодженът. Явно това е станало в случая.🙂

# 353
Здравейте. Купих шише на детето от брошурата от миналата седмица. Някой знае ли дали е от неръждаема стомана или алуминий? Имаше етикет, който хвърлих без да погледна, вероятно е пишело там.

# 354
За външната част ли питате или за вътрешната? Вътрешната, ако е от неръждаема стомана, често - но не задължително - пише SUS304 (300 и нещо, не съм сигурна за цифрата). На опаковката не пише ли?

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 19:32 от dolce miele

# 355
За вътрешната питам, да.
На самото шише не виждам да пише, а етикета го хвърлих.
Някой знае ли какво значат двата кръгли символа (с цифрите) на дъното на шишето?

# 356
За вътрешната питам, да.
На самото шише не виждам да пише, а етикета го хвърлих.
Някой знае ли какво значат двата кръгли символа (с цифрите) на дъното на шишето?
На дъното на бутилката има два кръга с числа – това са производствени кодове (mold marks и date wheel). Те обикновено се използват във фабриките за контрол на качеството и проследяване на производството.

# 357
Продава ли се още в Лидл царевичен грис?

# 358
mariat, не съм виждала. Ако има, къде трябва да стои?
Сухо печеният слънчоглед го няма в нашия филиал от доста време.

# 359
  • София
mariat, не съм виждала. Ако има, къде трябва да стои?
Сухо печеният слънчоглед го няма в нашия филиал от доста време.
От много време ги няма семките и много страдам.

Общи условия

Активация на акаунт