Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 670
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Ами след като имам такава информация, съм я написала.
Ако искаш ще ти изпратя и имейла в който ми изпращат 10 лв компенсация затова, че картата се е деактивирала и аз съм платила всичко на редовна цена. Не само купоните, а и останалите промоции.

Аз съм служител в Лидл и се опитвам да ви обясня, че активирането на сервизния режим не деактивира Лидл +. За да се случи това има специален бутон, с който деактивираме при нужда. Но това не се прави безпричинно. Може да се получи така че служителя и клиента да се ''дублират'' - когато аз маркирам прясното ви мляко примерно, вие да се опитвате да активирате Лидл + в един и същи момент. Тогава отчита моето действие, а не вашето и по този начин вие мислите, че сте активирали, но не сте. Но това е само на нормална каса.
Във вашия случай явно е имало централен проблем с Лидл + и затова не се е отразило нищо. В такива случаи изпращат купон за 5, 10 лв за да ви компенсират. Не се заяждам, но не е нужно да се внася грешна информация. Сякаш ние имаме някаква изгода от това да ви деактивираме картите, за да не успеете да пазарувате с намаление.

# 481
Аз се опитвам да намеря смисъл от всичката тази работа и така и не мога да измисля нищо логично. Ако са решили клиентите им да имат и възможност да плащат в брой на тези каси, защо не са сложили и няколко такива каси като в Кауфланд. Каква е тази простотия ще може в брой, но ще трябва да идва служител, че да ти прехвърля сметката на някоя си друга каса, пък ти да му даваш на него пари или да ходиш някъде си да плащаш, пълно безумие.
Технически лимит. Или не са си купили версията на софтуера с възможност за плащане в брой или не са купили такива машини. Понеже нямат право да "тормозят клиента" правят един вид реверанс като разрешават и плащане в брой через заобикаляне на проблема.
Тази "измислица" устройва ли ви? За мен има някаква логика. За вас ...

# 482
Никога влизане в сервизен режим не ми е размаркирало Лидл+.

# 483
  • СОФИЯ
Ще ползвам препоръчаното от служителя 18.09.2025

# 484
# 485
  • 🌊
Внимавайте днес, защото в близкия ни Лидл се оказа, че системата им не засича намаленията. Не казаха дали е за всички или само за тях локално, но след бърз разговор имам ваучер (иначе имаше страшни опашки)

# 486
  • София
Мъжа ми само на каси на самообслужване пазарува в Лидл
ще му кажа да гледа за такъв купон.

Вероятно няма да има. Аз само там пазарувам и нямам нищо, ММ също
На единия профил днес се появи такъв купон. Мисля, че наистина е минала седмица от пазаруването, както някой предположи. С другите 2 карти пазарувахме наскоро. Очаквам след няколко дни и при тях да се появи. Купонът е за 10% при пазаруване до 20 лв. Излезе и анкета за касите на самообслужване, но купонът се появи за миг, върху него анкетата и бях толкова заинтригувана от "придобивката", че я разкарах без да я попълня.

Редактирам - мъжът ми е пазарувал днес. Купонът е от това пазаруване. От предишните няма нищо. Трябвало да се появи до 6 часа след покупката. Така пише в Лидл +.

Ако някой е останал без купон за пица Специале ХХЛ от скреч картите, да знаете, че подарявам. Все пак дали са хубави? Паднаха ми се няколко. И интересно, че на един профил се паднаха две и мога да активирам и двете едновременно.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 13:58 от Таня67

# 487
Мъжа ми само на каси на самообслужване пазарува в Лидл
ще му кажа да гледа за такъв купон.

Вероятно няма да има. Аз само там пазарувам и нямам нищо, ММ също
На единия профил днес се появи такъв купон. Мисля, че наистина е минала седмица от пазаруването, както някой предположи. С другите 2 карти пазарувахме наскоро. Очаквам след няколко дни и при тях да се появи. Купонът е за 10% при пазаруване до 20 лв. Излезе и анкета за касите на самообслужване, но купонът се появи за миг, върху него анкетата и бях толкова заинтригувана от "придобивката", че я разкарах без да я попълня.

Редактирам - мъжът ми е пазарувал днес. Купонът е от това пазаруване. От предишните няма нищо. Трябвало да се появи до 6 часа след покупката. Така пише в Лидл +.

Ако някой е останал без купон за пица Специале ХХЛ от скреч картите, да знаете, че подарявам. Все пак дали са хубави? Паднаха ми се няколко. И интересно, че на един профил се паднаха две и мога да активирам и двете едновременно.

Каква е цената на пицата без и със скреч карта. Специале май бяха различни видове и мисля, че не бяха лоши.

# 488
# 489
Пицата е 11,49 с 3 лв отстъпка, подарявам купон за нея. Имам и за айрян 1 л.

# 490
  • София
Каква е цената на пицата без и със скреч карта. Специале май бяха различни видове и мисля, че не бяха лоши.

# 491
  • СОФИЯ
Аз одобрих пицата специале и бих ползвала купон, ако още има излишен.

# 492
  • оттам, откъдето започва България
Аз имам свободен купон за Пица Маргарита ХХL 4х300 г за 8,49 лв.

# 493
Чаршафите от тази седмица ли са? Има ли хубави десени? Този от снимките ми е симпатичен.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт