Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 569
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
Тази я имам в момента, но не пазя буркан на Фрешона да сравня грамажите.

# 706
На бързо търсене излиза и тя 310гр

# 707
  • Пловдив
Май по 300г.

# 708
Значи визуално само си ги спомням по-големи. Мерси, успокоих се Kissing Face

# 709
Промоционалната "Родна стряха" за мен е с влошено качество, за разлика от единичните бурканчета. Не е толкова едросмляна и като вкус сякаш има разлика. По-скоро не бих повторила. Купувала съм от абсолютно всички видове разфасовки и тази ми е най-зле.

# 710
RebelHeart, какъв е по-големият грамаж на сладката?🤔
Ivanicka, писали са вече за кокосовото мляко. Аз съм добавяла и в кафе и топло какао (блендирано с миксер за фрапе, за да не плува отгоре мазно петно). Иначе и аз добавям към пиле, правила съм шоколадов крем с кокосово мляко и разтопен шоколад, суровата торта на No Sugar.

# 711
  • София
RebelHeart, какъв е по-големият грамаж на сладката?🤔
Повече обърнах внимание да сравня състава и цената за кг и не съм сигурен запомних ли точно грамажа. Повече клоня към да беше 650 грама. Възможно е и 600.

# 712
Очакваме и буркани по 1 кг да започнат да предлагат.😃 Вкъщи понякога и досегашните се застояват в хладилника отворени...
Прави ми впечатление, че вече не зареждат от кето хляба в нашия филиал. Не че щях да купувам, просто случайно забелязах една вечер, че няма и оттогава е все така.

# 713
И аз вчера се бях засилила с голяма количка, за да взема лютеница, но при нас в Дупница я няма. Олиото, което е на промо цена на брошурата също не го видях. Е не излязох с празна количка, но определено не взех, това за което бях тръгнала. Grinning

# 714
Здравейте минавам да споделя че карфиол е намален на 0.99.Доста изгодно и не е лош!

# 715
  • Пловдив
Здравейте минавам да споделя че карфиол е намален на 0.99.Доста изгодно и не е лош!
вчера при нас беше май 3лв и почернял.

# 716
В кой магазин?

# 717
В кой магазин?
Аз съм от ст.загора.

# 718
# 719
Хубавата лютеница е на родна стряха едромляна, малки буркани, даже по- хубава от Олинеза. Който иска, да вземе фрешона едромляна и родна стряха и да сравни. Вкусове различни, но за мен разликата е огромна, в полза на родна стряха едромляна.

Общи условия

Активация на акаунт