2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 520
  • 223
  •   0
Отговори
# 210
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами освен да помоля да ги пазите за тези след вас. Няма ли опция за купуване от по-горен випуск? В гимназията на голямата така действахме, беше си масово разпространено.

# 211
  • при моите любими
Ами освен да помоля да ги пазите за тези след вас. Няма ли опция за купуване от по-горен випуск? В гимназията на голямата така действахме, беше си масово разпространено.
Помолих голямата да разпита. Уж имали. Щели да търсят къде са. Още чакам. Ще я подсетя днес да ги подсети пак.

# 212
Ще пуснете ли снимка на атласа, защото мисля че го имаме? Ако е така , мога да го дам на някого . Хубав ден!

# 213
# 214
  • София
А защо не го сканира някое дете, което го има и го сподели със съучениците си. Или мама, която го има. Дребно книжле е, няма да отнеме много време.

# 215
  • София
И аз ще проверя вкъщи дали не го пази набора.

# 216
  • където и да е,само да не съм сама
Момичета, като ви чета в какъв филм сте....направо ужас.
От сега давам заявка за купуване от някой догодина.
В НЕГ редовно децата си ги препродаваха от един випуск на друг и никога не съм участвала в такова издирване. Просто давах една сума и децата си се оправяха помежду си.

# 217
И в Испанската нямахме никакви проблеми с учебниците на испански по предметите  - хем те са разработки на техните преподаватели повечето - но организацията е, че в библиотеката на училището има 5 х 30 комплекта и се взимат и връщат от там, а вече някой ако иска да си го има - си го преснима

# 218
Да, нова е атласа. Нашият е пораздърпан и намачкан в краищата, но не е скъсан и надраскан. Ще се опитам да кача снимка и да се разберем на кой да го дам.

# 219
  • София
Здравейте! Ако някой иска, мога да сканирам с телефона си този атлас - може да си го принтирате в офис 1 например, А4. Аз така направих с Биология част 1

# 220
Дъщеря ми може да остави атласа на Божилова  с име на детето, което ще го вземе, ако не намерите нов. Пишете ми или в общата група , или на лично - както прецените. Хубава вечер!

# 221
Свободен ли е?

Дъщеря ми може да остави атласа на Божилова  с име на детето, което ще го вземе, ако не намерите нов. Пишете ми или в общата група , или на лично - както прецените. Хубава вечер!

# 222
Свободен ли е?  Да

# 223
Здравейте!
Имам въпросния атлас сканиран. Ако някой все още не е успял да го намери, може да го свали от следния линк:

https://disk.bg/s/HBtGAZwG3GpomNT#/

Тъй като вече е изчерпан в магазинната мрежа и издателството потвърди, че няма да го препечатва, не би трябвало да има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт