2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 541
  • 223
  •   1
Отговори
# 195
В подлеза на НДК има една книжарница, където имат и втора употреба. Не знам дали имат сайт.

# 196
В подлеза на НДК има една книжарница, където имат и втора употреба. Не знам дали имат сайт.
Вече я няма тази книжарница
В Учебниларницата има само Историята двете части. Там ми казаха, че Биология щели да издават, но друго издателство и не се знае кога......

# 197
  • София
Защо се напъвате с този учебник? Не съм видяла сина ми да го отваря. Учи си от презентациите.
Бих го преложилa, но още миналата година го подарихме на познато дете.

# 198
Здравейте, кои предмети се учат на английски в 9 и 10 клас?

# 199
  • София
Разговарях с учителката по География, г-жа Божилова. Обясних й, че го няма никъде наличен атласът  - каза, че в такъв случай ще се наложи да купуваме 2 атласа, явно това й е притеснението. Може би ще каже на учениците на кое издателство да търсим.

# 200
  • София
Защо се напъвате с този учебник? Не съм видяла сина ми да го отваря. Учи си от презентациите.
Бих го преложилa, но още миналата година го подарихме на познато дете.
Както писах, купих три помагала втора употреба. Непипнати, само на едното имаше подчертано с маркер на два или три урока. И някакви розови сърчица нарисувани. Наборът ще се изприщи Joy
Очаквам и след неговото ползване учебниците да си останат в същия непокътнат вид за следващи поколения.

# 201
  • София
Учебниците по история на АЕ не са особено ОК. Имам доверие на Михов, а той веднъж подробно обясни за сериозните преводни недоразумения като понятия.
Като цяло във 2 АЕГ (а мисля и не само там) учителите не разчитат особено на учебниците.

# 202
И двете части на учебника по Биология купих тази събота от борсата за учебници до Мегапарк на Цариградско шосе. И ние издирваме атласа по География под дърво и камък, не знам вече колко книжарници обиколих и на колко такива се обадих-безумно е.

# 203
Атлас по География купих от ОЛХ, можете да проверите и там. Миналата седмица имаше няколко обяви.

# 204
И там няма, изръчках ги всичките:-)

# 205
И там няма, изръчках ги всичките:-)
Вярно, че обърнах доста обяви. Там всичко е "Продавам учебници за ... клас" и си трябва преглеждане на всяка обява.

# 206
Благодарение на Souris blanche днес отидох до тази книжна борса. взех ги биологиите 1 и 2 част и Историята 1 част. Вторите части ги бях  ги поръчала през стор бг в неделя, защото там ги открих. Ако дойдат ще подаряваме една 2-р часта.
Отдлено, защото за мен е пълно безумие това обикаляне за учебниците, съм му казала на моя хубавец - той е от 9 е клас - че ако някое от децата няма въможност да ги намери тия ми ти учебници, аз лично и доброволно ще ги преснимам в 28 екземлпяра за да има за всички.
Атлас  - йок - ако не се намери, ще преживяваме и без него.....

# 207
  • София
Каква е причината да премахнат така удобното централизирано закупуване на учебници през самото училище? Почти не сме се занимавали с всичко, което описвате, само някой и друг атлас да се е налагало да се купи отделно.

# 208
От Учебниларница купих атлас, но по- старо издание. Госпожата по география е казала, че е ок.
Биологията 1 част я преснимах срещу 31лв, а лиричната цена е 8.40, но я няма

# 209
Аз се отказвам да ги търся тези помагала. Изришках където каквото можах. Даже и в провинцията питах езиковите гимназии. Лошото е, че в София и 1 АЕГ работят с тези помагала, не сме само ние. Представете си 2  гимназии с по 6 паралелки с по 28 деца колко народ се е юрнал да ги търси.
Писах до ръководството, учителите и класната за съдействие да намерят от стари випуска. Нямам отговор. Малко безумно ми се струва всичко това. Да вземат да си сменят доставчика в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт