2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 40 912
  • 492
  •   3
Отговори
# 480
Здравейте.  Току що разбрахме, че ни сменят учителката по БЕЛ.  Вече няма да е Марчева,  а Цветослав Петранов. Някой да има отзиви за него?

# 481
Здравейте.  Току що разбрахме, че ни сменят учителката по БЕЛ.  Вече няма да е Марчева,  а Цветослав Петранов. Някой да има отзиви за него?

Здравейте!
В кой клас и паралелка е детето Ви? Моето нищо не е получило за БЕЛ, не че няма да се разбере до края на седмицата, но постоянно проверява и се вълнува конкретно за Марчева. Simple Smile

# 482
  • София
Получили са програма, в която има имената на учителите, макар и със съкращения. Отделно ги има в дигиталната раница.

# 483
Нашите още не са. Чакаме. Simple Smile

# 484
  • София
В Classroom - ЧК да провери.

# 485
Явно не всички..

# 486
Все още нямат ЧК в Classroom. Може би е много заета класната - не ги е добавила и в нейния предмет. Дори не ги е извадила от миналогодишните.
Утре ще разберат и ще се успокоят. Simple Smile

# 487
  • София
Е, да, утре със сигурност ще им я дадат.

# 488
В дигиталната раница пише, че ще е Марчева, но синът каза, че ще им води мъж (този, който беше споменат в по-преден пост). Иначе ще е 10 клас.

# 489
Разбра се, че мъжът е само за допълнителните часове. Основните ще води Марчева.

P.s. В 10 б сме.

# 490
  • при моите любими
Така всеизвестен на децата като Цуци. Мисля, че масово го харесват. Стриктен за някои неща, но и не чак толкова изискващ. Аз това поне знам за него.

# 491
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честита нова учебна година на децата ни!

Дъщеря ми е получила вече информация за учители, днес класната ще им даде програмата. Моето Школо обаче още не е ъпдейтнато.

# 492
И при нас сменят учители.
За някои сме доста щастливи, че ги сменят.
По испански господина, можем да му викаме само "господина", но не и учител.

Общи условия

Активация на акаунт