Перник - 3

• 16 897
  • 301
  •   1
Отговори
# 180

На мен ми бе много прияно да се запозная с МамаЕли и Калоян, Heart Eyes  с Ани и Деян си се знаем Heart Eyes.

И на мен, и на мен! Simple Smile Нека си дърпат играчките. И това е начин за общуване, опознаване и оцеляване. Пак ще се виждаме. Днес бяхме в същата градинка до към 11, но на Калоян много му се доспа и си пих кафенце на "Дъбеста". Утре пак сме там като се наспим и закусим Peace Който иска да заповяда. Първата градинка срещу Албените.

# 181
  • Перник
Виждам, че никой е писал за срещата вчера, та да споделя. Срещнахме се мамита от кварталО макар и не с уговорка. Децат по играха и бяха много смешни, защото и Калоян на МамаЕли и Деян на Аница са на нашата възраст, а ние не си даваме играчките.
На мен ми бе много прияно да се запозная с МамаЕли и Калоян, Heart Eyes  с Ани и Деян си се знаем Heart Eyes.
Миленка, така е за съжаление.

Някой може ли да препоръча инструктор за шофиране?

Поздравления за срещата  smile3501 Можело значи, макар и неорганизирано.

Инструктор - мога да ти препоръчам моя - Митко (Димитър Атанасов) от МИИВ. Много съм доволна от него, никога не ми се е карал, не е повишил тон, ако не направя нещо както трябва. Е, вярно е, че карах курса отдавна - 1999 г., но се надявам да не е станал по-лош оттогава   Wink. Колата е мерцедес, ако това има значение за теб. За протокола - аз карах жигула, и то през зимата, голям купон беше  Mr. Green

# 182
За протокола - аз карах жигула, и то през зимата, голям купон беше  Mr. Green
И аз съм от старата школа - карала  съм курсовете на  Жигула.Мога да ти препоръчам моят инструктор Кирил от Тева, но това е малко като с лекарите - едни са доволни, други не.Но ако решиш - ще ти дам координати.

# 183
Мира, как е бръмбарчето?Познах го от снимката тук - голям сладурко е!

# 184
  • Вече в моята си приказка...
Мира, как е бръмбарчето?Познах го от снимката тук - голям сладурко е!

И калинките бяха сладки. Но Галя не я познах  Embarassed
Много хубаво тържество, но ми се струва, че с организацията нещо се изложиха. Май гостите бяха повече от местата newsm78. Ти как мислиш?

# 185
Давай!

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 16:39 от =^._.^=

# 186

И на мен, и на мен! Simple Smile Нека си дърпат играчките. И това е начин за общуване, опознаване и оцеляване. Пак ще се виждаме. Днес бяхме в същата градинка до към 11, но на Калоян много му се доспа и си пих кафенце на "Дъбеста". Утре пак сме там като се наспим и закусим Peace Който иска да заповяда. Първата градинка срещу Албените.

Момичета, много се извинявам, ама сега се сещам, че утре е събота. През уикенда програмата ни се променя. Голям съм заплес. От понеделник обаче сме там Peace

# 187
И калинките бяха сладки. Но Галя не я познах  Embarassed
Много хубаво тържество, но ми се струва, че с организацията нещо се изложиха. Май гостите бяха повече от местата newsm78. Ти как мислиш?
Да, ние отидохме в 15.50 и на отредените редове за Елена нямаше едно свободно място - пълно с хора, които никога не съм виждала в градината.Но дойде учителката ни и ги помоли за освободят местата.

# 188
Давайте координатите на лични.
=^. .^=, аз карах курсовете за шофьор 2006 ноември.Инструкорът се казва Ангелов, много е точен.Възрастен е, преди работеше в полицията и всички изпитващи го познават. Много е внимателен, не вика, не се кара ( поне на мен никога).От кварталО е. Ако искаш телефон ще ти го дам на лични, само ми кажи.

П.п. Ще съм на линия до 20:00 часа днес и после чак в сряда.

# 189
Давай!

# 190
Онзи ден в аптеката видях една мама, която е от Перник и каза, че е от форума.
Червенокоса, с очила и сладка бебка с розов чадър на количката.
Има ли я тук?

# 191
Онзи ден в аптеката видях една мама, която е от Перник и каза, че е от форума.
Червенокоса, с очила и сладка бебка с розов чадър на количката.
Има ли я тук?

А ти от Перник ли си?Защо чак сега се включваш?

# 192
Я да повдигна малко тази тема, че тя се загуби. Ама хич не пишете бе хора! Къде се покрихте? Поне за малко не се ли прибирате от разходки. Аз си пиша из форумите и след полунощ.
 Лили Иванова, привет! И ти ли си от Перник или си срещнала тази мама в друг град и сега я издирваш? Joy Аз познавам 3 пернишки мами, които не отговарят на описанието. Успех в търсенето и разконспирирането! Peace Joy

# 193
Тази мама дойде да търси нещо в аптеката и каза, че прочела за него в един форум- бг мама, ама аз не й казах, че списвам също в този форум. А мамата освен всичко друго би трябвало и да ми е съседка. Видя ми се на максимум 25 години и имаши момиченце на около годинка.

# 194
Тази мама дойде да търси нещо в аптеката и каза, че прочела за него в един форум- бг мама, ама аз не й казах, че списвам също в този форум. А мамата освен всичко друго би трябвало и да ми е съседка. Видя ми се на максимум 25 години и имаши момиченце на около годинка.
За първи път те виждам тук...

Общи условия

Активация на акаунт