Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 294
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
  • Canada
Йони Бонбони, като си идвате в Бг, дали няма да минете през София, да си заформим една среща в твоя чест Hug

Ако знаеш само колко ми се иска да ви видя всичките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ...за съжаление само кацането ни е в София и после към Пловдив....
Сигурна съм, 4е един ден ще се срещнем Hug

# 166
Ееее, жалко:(

# 167
  • Canada
Хей, къде изчезнахте вси4ки???? newsm78

Сигурно не се спирате в къщи на това хубаво време. Ние имаме дълъг уикенд, който ще прекараме в къщи, защото имам скоро изпит ooooh!

Хайде весел и слън4ев уикенд от студена Канада!

# 168
  • София
И тук времето е лошо,странно наистина къде са се покрили всички

# 169
Сутринта водих Дени на театър. Както раказва тя: "Ходих на вятър, гледах Балон Мяухаузен"Simple Smile
Ами нищо май не разбра, радваше се и пляскаше заедно с всички. И понеже беше в нашето читалище театъра, имаше много познати деца, на които викаше да се обърнат:) После искаше да ходи на сцената и така, но издържа един час де:)
После така се отнесох, че я водих да вземем кухнята, странно, можех да се закълна, че съм видяла меню за събота newsm78. Не разботеше, но за сметка на това я прибрах кална до ушите , а оранжевата рокля и блузка станаха с чудесни кафяво  - кално отенъци.....Та такива ми ти съботни работки Laughing

# 170
  • София
НИщо чудно и да е имало меню за събота,днес по план трябваше да е работен ден,смениха го в последния момент:)

# 171
Здравейте в този ужасно дъждовен неделен ден Simple Smile

Разбира се, ние пак сме по пътищата - мислих си, че ще се кротнем, като се роди второто детенце, но се оказа, че вече имаме опит и миликчото го мъкнем навсякъде, незивисимо от възрастта му. Вчера и днес обикаляхме Скай ситито и квартала - прибрахме се мокри като кокошки, за ужас на всички съседи, които ни срещаха, но само така има шанс Руми да се измори и да спи, а днес бяхме на детски рожден ден в Патиланци на приятели, които ще имигрират в САЩ и ми е ужасно мъчно. Румена много обича да си играе с Хелена - рожденичката, която навърши и тя заветните две годинки.
В топлите дни направих опит и аз да махна памперса, но се отказах за сега. Всъщност опитът Руми го направи, като сваляше всичко от себе си и тичаше "гола Мими" (така и не си научи името и се преименува на Мими) - голям преблем имам с дрехите, никакви не търпи, а още по-зле е с обувките, все иска да е боса, а тези дни не е топло, но се уморих да се боря и си шляпа така.
Биба не е искала никога, затова пък е пристрастена към кърмата и в момента смята бебето за конкуренция и такъв интерес има, че едвам им смогвам на двете и съм постоянно жадна по обясними причини.
За говоренето също сме в същия дух - продължава да говори изключително бебешки с по една (често повторена) сричка от дума - пр. аз съм "мамо Ни" (от Тони) или с нейни си думи за всичко, като например "дайдай" е зайче, идва от зайзай, но второто вече го забрави. Самолет пък е "мия". Гергана е "Гети" или "Гъди", също се среща и като "Гити" и "Гиди" - въобще свободни съчинения и в общи линии само аз й разбирам. Сочи и жестикулира, показва с очи - голям мързел, вместо да каже думата, от девет кладенци измисля как вода да донесе Simple Smile.
Като цяло сме добре, аз и мъжът ми сме постоянно недоспали, но с всичко се свиква, а животът у дома е пълен хаос и веселба (особено вечер)... Simple Smile

Да не забравя поздравленията:
slan4ogled, честито, лека и безпроблемна, много се радвам и за теб - трудно е, но е весело с две дечица Simple Smile
Небесна, все едно на мен ми падна камък от сърцето - прекрасно е, че всичко се развива по-лесния начин и сладката Дени ще се размине с операцията. Стискам палци и за диоптрите Simple Smile

Чао и за сега и всичко хубаво ви пожелавам от сърце Simple Smile

# 172
  • София
Style нямаш представа колко положително ми действаш.Досега една дума не съм чула да се оплачеш или нещо такова,винаги казваш колко весело,забавно и хубаво да отглеждаш две малки дечица.как успяваш да си винаги така положително настроена:)

# 173
Благодаря ти, Стайл за хубавите думи Hug

И аз като Слънчоглед да те похваля.....Ти си супер положителен човек, излъчваш страшна енергия, направо ти се възхищавам как успяваш с две деца да се справяш и да не мрънкаш Heart Eyes

# 174
  • София
Честит Рожден Ден на Нези днес:)

# 175
  • Canada
И аз като Слънчоглед да те похваля.....Ти си супер положителен човек, излъчваш страшна енергия, направо ти се възхищавам как успяваш с две деца да се справяш и да не мрънкаш Heart Eyes

Стайл  и от мен похвала smile3525

uraЧестит Рожден Ден, Нези!  ura
 familyМного здраве, любов и семейно щастие! family

# 176
здравейте,
Ние този уикенд се опитахме да махнем памперса - резултата е че вчера Марти изкара целия ден без памперс само с 2 напишквания.
Следващите 4 почивни дни продължавам с опитите.

ЧРД на Нези - много щастие и любов  Heart Eyes

# 177
И от мен на патерица Честит Рожден ден, Нези! newsm51

Да си жива и здрава, много късмет, щастие и любов ти пожелавам! bdbaloni

# 178
здравеите момичета   bouquet
честит РД на рожденничката, да е жива е здрава  Heart Eyes
аз хич не съм положително настоена много ми е лошо и немога да понясам никой и нищо около мен. едва се мъкна денем а нощем немога да спя така ми е лошо. пак съм почнала да отслабвам почти не ям абе... добре че тази седмица е с 3 работни дни само че с тва лошо  Crazy след малко ще излизаме с Ема въпреки че е много мокро и се надявам да не завали поне половин час. е не сега видях че пак вали ужас.
уикенда купихме ново столче за колата за Ема че старото и умаля, много го хареса а и е по удобно за нея. ходихме до симеоново за пасти ама нещо хич не ми се ядат. да ви кажа искам да живея  някое селце около софия - толкова спокойно и чисто беше горе а е на 10 мин път от нас. къщички с дворче абе много ми харесва има къде да излезеш една пейка да си сложиш....кой ли е измислил тия блокове  #2gunfire
мами това е от мен ще се опитам да си поканя гости ако на някой му се иде в дъжда  Joy

# 179
Анайс, и на мен ми се иска вече да живеем в малка къщичка с цветенца, я в Горна Баня, я в Бистрица, ама....Sad Омръзнаха ми тези блокове и асансьори, и гадни мръсни градинки пред блоковете. Миналата неделя се разхождахме над Бистрица, ами какво да ви кажа, мирише на борове, тревички, дървета, на такова място бих искала да израстне детето ми!

Допреди 1-2 години не бях се замисляла, явно остарявам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт