Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 293
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
значи аз съм много много стара Simple Smile винаги съм искала да живея в селце, в каквото съм живяла като малка. имах истинско детство сред поляни, дървета, цветя, животни и какво ли още не. никога не съм искала да живея в софия, но живота ме доведе тука и като гледам май само аз искам да се махна от тук. някак си не ми се ще да се развиват повече нещата в глобален аспект все по зле става и природата умира. в софия каква ли природа има де, само мръсотия и живеем тук заради парите, каккъв кошмар. като ходим в едно родопско селце на гости се чувствам истинска щастлива и спокойна. за мен живота е сред такова място. тамошните ни приятели обаче искат да живеят в софия - явно угода никой няма. а да ви кажа няма нищо по хубаво от това да ядеш плодове и зеленчуци от градината си, домашни пилета и яйца а защо не и прасенце зимата  eat . нямат нищо общо с купеното от магазините. абе който живее сред природата живее истински. в нашите жилища градски само депресии и скандали чувам.

# 181
  • Canada
......абе който живее сред природата живее истински. ........
И аз си мислех, 4е да живееш извън големия град  е спокойствие и романтика...Опитахме и това,но в резултат  аз щях да полудея от тишината и 4уството на изолация и бързо, бързо се сляхме с тълпата. Сега живеем по4ти в центъра на Монреал и се 4устваме страхотно.  Оби4ам да 4увам шума от живота, който кипи около мен.

Разбира се, за всеки е различно...Вие какво мислите?
Хайде, бързо всеки да напише по едно изре4ение ........и ще тръгне пак теми4ката Grinning

# 182
  • София
Аз искам къща в околните селца, хем да е близо до София, хем с дворче.
Обаче мъжа ми не ще, той бил Софиянец  Mr. Green  искал парно и топла вода нон стоп.

# 183
  • Sofia
Ох, удави ни от дъжд #Cussing out
Снощи бяхме на детски РД, чудесно си изкарахме, въпреки гадното време  Joy
Аз съм си доволна от нашето местожителство  bowuu- хем сме си в града, хем сме в къща с дворче, басейнче и др. екстри  bowuu
Аз също не бих могла да живея на село  Naughty
Един ден не е имало, в който да не излезем. Не излезем ли-полудявам! Малкият и той е купонджия и хайманосник като мен, таткото ни е по-спокоен и асоциален  hahaha
Утре си чакаме гости-майка ми и племенницата ми.Влади няма търпение да дойде кака му  Hug Дано времето да се оправи поне мааааааалко  Praynig
От 10.06. се засилваме по почивки  Joy, та до 10.07 не сме в София  bowuu

# 184
Здравейте,
Тази седмица изпуших в работата - добре поне че е по-кратка.
Много ще ми харесва да живея в центъра, обаче когато искам да си почина да си имам къщичка сред природата.
Въпреки че май трябва да са много къщички за да не става скучно на едно и също място.

# 185
  • Стара Загора
Наистина е чудесно да си живееш в къщичка насело, но с тези малки деца ще е малко трудно. Инфраструктората по селата не е много добра.Ясли, градини, училища всичко е в града, и ако нямате и двамата коли, с тези автобуси е ад. Най-добре в тези новите квартали, затворен тип, само дето струват майка си и баща си.

# 186
ох мами сега не ми се мисли за къщи а как да оцелея. какво е това лошо, какво е това чудо, незнам вече е денонощно. предния път бях още по зле мислех че всеки ден ми е последен, едва го избутвах някакси. сега е една идея по добре ама казвам ви ще пукна едва се издържа, ни да легна , ни да съм права. Гена как е тръгнало ще ти дойда на гости в басейна може там да ми стане по добре  Laughing Laughing
а и тва време излизаме навънка и седим под едни чадъри в заведението да нас и чакаме да си дойде татито да ни прибере. добре че има един чадър и в пясъчника та когато невали като из ведро Ема си играе под него с чисто нов пясък.
язък за шофьорската ми книжка - таман почнах да карам и текна нещо малко кафеникаво, та реших че се  напрягам и засега приключих с колата. пак си седим около този блок и в скоро време ще полудея  Crazy не е само това ами не могаи да се возя с тва кошмарно лошо. ама мами само аз ли съм така а?

# 187
Здравейте!Не съм писала тук цяла вечност,защото да си призная все при юлките-бремелинки вися.  Embarassed Много се радвам за Слънчоглед,че чака бебче,за Стайли,че си има здраво и сладко момиченце!Ние сме добре общо взето.Не можах да уредя Надина в близката ясла и сега си обикаляме заедно с коремчето из квартала.Вече ми става тежко,а тя ми е палава,но пък не сме боледували нито веднъж през цялото време,пу-пу.Махнахме памперса от раз и дневния и нощния,е случва се да се напишква вечер,но вече два месеца и повече забравихме за памперси.Говори вече на човешки,абе общо взето е готова за кака.Гали бебето,маже ми корема с крем,пази ме,много е грижовна.Знае,че ще има братче и се хвали навсякъде,че бебето я рита.И това засега,после ще видим!Успех на всички ви!  bouquet

# 188
Опс,включвам се пак да честитя и на Анайс,чак сега видях че и тя чака бебче,страхотно!Пораснаха ни февруарчетата,верно станаха каки и батковци!  Peace

# 189
  • Canada
Здравейте, тук настана една жега  32 градуса + голямата влажност направо не може да се диша. Не мога да се климатизирам- онзи ден беше 6 градуса  и бяхме с якета, днес горещо Shocked
На вси4кото отгоре има транспортна ста4ка Sick много е трудно придвижването  Close

Отвориха ли плажовете в БГ?

Анайс, мойта бременност беше такава в на4алото. Но винаги гледах да си правя плътен план за деня, за да не мисля колко ми е лошо. Като нямах какво да правя, слагах плодове и шише вода в една рани4ка и тръгвах на разходка(с автобус  или метро) ...уикендите ми бяха гадни, защото мъжът ми искаше да си лежи в къщи и неискаше да 4уе за разходки.
 Дръж се, ще премине! Hug

# 190
хе хе азминалата бременност бях адски зле от към това лошо, но събота и неделя ходихме с мъжа ми на витоша до 7 месец. катерехме се до онзи манастир как му беше името дето левски ходил в него и някакси ми ставаше по добре. иначе се возех с градския транспорт ама как не съм припаднала незнам.
мамита какво правите в туй дъждовно време а? ние уж излизаме всеки ден ама то е за малко и вече откачаме в къщи пък си нямаме село д аидем там и да висим по двора. а дано се оправи че не издържам така в тоя дъжд, а никъде немога да пътувам в колата.

# 191
  • София
Здравейте!
Ние се бяхме позагубили малко Simple Smile
Направихме близо едномесечно гостуване на бабите  Laughing все в къщички с дворче около тях  Party
Влади много му хареса да излиза навън, веднага след ставане и почти да не се прибира вътре Simple Smile Само дето и на двете места боледувахме, на едното някаква настинка или вирус - незнам, с кашлица и сополи, а при другата баба изкарахме някакъв с разстройство и повръщане  #Crazy Аз ги карах и аз покрай него и затова изобщо не завиждам на Anaise, аз за 2-3 дни гадене се видях в чудо, а хич не ми се мисли за няколко месеца постоянно гадене  ooooh!
Съответно от тая болест, Влади почти не ядеше и отслабна, сигурно в момента е не повече от 10-11 кг.  Cry
Иначе поне долу-горе поотказахме памперсите, вечер му слагам да не се напиша, докато спи, но сутрин памперса е сух. Като излизамена по-дълга разходка и му слагам за всеки случай, вчера излизахме само на площадката до блока и за повече от 2 часа остана сух  Peace
Ами май това е за сега, като се сетя и нещо друго, ще се отчета  Hug
Лек ден на всички   bouquet

# 192
Здравейте мами,
Хайде да си организираме една срещичка за 3 юни - да отпразнуваме на патерици деня на детето- може в Борисовата градина или някое клубче с пространство и навън - примерно Ментов носорог се сещам.

# 193
  • София
АЗ съм За,но събот аи неделя и въобще в почивните нямаме шанс да се доредим до ментов носорог

# 194
Здравейте!
Приспах девойките и сега е време "за мама" Laughing
За срещата и ние сме "за". Дори и за малко ще гледаме да се включим с девойките.

Небесна, от къде купи сандалките на Rider? Ние изкарахме миналото лято с 2 чифта такива сандалки и бяхме мнoгo доволни, но сега им намирам само един модел, който не ми харесва особено.

Общи условия

Активация на акаунт