Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 287
  • 300
  •   1
Отговори
# 210

bdbaloni Честит Рожден Ден, Небеснаbdbaloni
 baloniДа си жива и здрава! baloni
 Flowers RoseМного любов и сбъднати мечти! Flowers Rose

и аз да се присъединя към тези пожелания Simple Smile

За първи юни за жалост едва ли ще ходим някъде - може би в зоопарка, ако оцелея до там в колата Wink Иначе нямаме друг вариант, сигурно ще има страхотни празници навсякъде, но Ема се радва на балони и ще и купим солидно количество, също така мисля колело някакво да му върти педалите и маса с 2 столчета. Освен това тя много се радва на патиците и кокошките в зоото, та наистина ако невали ще сме там.

# 211
Весе Simple Smile честита годишнина с 1 седмица закъснение.
Много семейно щастие и още 1 сладур.

А за срещичката може и в зоологическата. Има ли желаещи?

# 212
Благодаря,Гале!
Дано!

Има желаещи.....ето ни Hug

# 213
Здравейте и от позагубилите се нас Simple Smile

Първо, Честит Рожден Ден, Небесна, макар и малко със закъснение, зло да те забрави, както се казва и само прекрасни неща да ти се случват на теб и на семейството ти от сега нататък Simple Smile
И честита годишнина на Veselka Simple Smile

Ние сме много добре, децата са здрави, Руми лудее яко - не мога да намеря време да кача едно клипче от неделя, за да я видите окаляна в една локва в Борисова градина, но все ще стигна и до това, надявам се....... Гергана пък папка здраво, бърза да настигне кака си и вече гука и се смее, което буквално ме размазва Simple Smile
Много се радвам, че все повече майки се решават на второ, аз бях токлкова уплашена и резервирана, като ме изненада тази бременност, но сега не мога да се нарадвам, че така се случи и отново дундуркам бебче (дано не я разглезя, че все на ръчички я отглеждам, като знам колко бързо порастват и въобще не се усеща времето.
Благодаря ви за милите думи, продължавам да гледам от веселата страна на настоящите трудности, постоянно умирам за сън, но и с това се свиква, а децата така ме развеселяват и това ми помага ........ Румена вече преодоля голямата ревност, сега целува през пет минутки бебето и го гали, да не говорим, че иска да го носи и храни, но това е друга тема Simple Smile

Anaise
, дано бързо отмине това лошо.... Аз съм от благословените с лека бременност, не повръщам и нямам киселини, само ми се гадеше малко в началото и не исках да ям, но аз си имам солиден запас от сланинки, а и тогава бяхме в Тетевен и на море, та покрай къпането и емоциите забравях, че ми се гади.
А за разходките продължаваме по старому, но нося поне два резервни комплекта дрехи и обувки на Руми, а в най-дъждовните дни я водя в Скай сити, че ми е най-близкия център - тя обича ескалаторите и убиваме времето.

Ianamama, леко и безпроблемно раждане, гледам, че месец ти остава до 9-я, а аз сигурно няма да съм тук. Планувам юни, в зависимост от жегите да заминем за Тетевен.

Joana, много е сладка малката усмихната Анди, видях й снимчиците - картинката е като при нас, особено последната снимка с целувката Simple Smile

Бяхте обсъждали мястото за живеене: С удоволствие бих живяла в къща с огромен двор, басейн и детски кът някъде в покрайнините на София, полите на Витоша или дори към село Лозен, Банкя и пр., но за съжаление не ни е по стандарта - дано се променят нещата в бъдеще Simple Smile

За 1-ви юни мисля пак като миналата година да отидем в Патиланци (пак беше с бате Енчо). На Руми й харесва много, а и миналата неделя бяхме там на детски рожден ден и си отигра.
За среща сме на линия. Зоологическата градина ме устройва, че няма коли и по-малко ще се притеснявам за Руми и за количката

Сега отиваме на разходка и ви пожелавам и на вас приятен и слънчев ден Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 15:03 от Style

# 214
честит празник на всички деца, да са много весели, винаги усмихнати и щастливи и да получат много подаръци от мама и тати Simple Smile
  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 215
Честит и от нас  ura
Да са ни живи и здрави малките слънчица!!!

# 216
  • Canada
baloni Честит Празник на Дечицата! baloni
Да са живи и здрави!
 1swingЖелая им  весело и безгрижно детство! 1swing

# 217
Честит празник и от нас на дечицата!!!
Да са ни живи и здрави!!!

# 218
  • София
Честит празник на всики дечица.Да са здарави и усмихнати.

# 219
  • София

Честит празник на всички деца и на всички родители, които са запазили по малко от детето в себе си!
 baloni bigdance2 bigdance2 bigdance2  baloni

Днес ходих да проверя в яслата - приети сме и от септември тръгваме Sunglasses

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 17:17 от Ivanichka

# 220
Ако не вали, утре към 11 ще сме в зоологическата градина за да отпразнуваме на патерици празника.
Ще се радваме на компания.

# 221
Отново малко със закъснение, но

Да са ни живи, здрави, много щастливи и усмихнати всички дечица Simple Smile

Ivanichka,Честито приемане и дано свикне безпроблемно, нестресиращо и бързо Simple Smile

galia_mi, ние плануваме за неделя, тъй като само тогава мъжът ми може да е с нас целия ден, естесвено, ако не вали...... жалко, че сме в различни дни

# 222
здравейте:)))
и аз с още по-голямо закъснение:) но

"Да са ни живи, здрави, много щастливи и усмихнати всички дечица"
newsm10 newsm44 Tada
аз все по-рядко успявам да намирам време да пиша, но си ви чета, поне 1 път седмично:)
Първо  да чиститя на всики бъдещи мамита - лека бременост и послушни дечица!
В момента направо съм раздвоена ... хем се торгвам и почва много да ми се иска още едно дете...  хем направо не знам как се справяте... аз по скоро май ще отложа моите планове, от 2 на минимум 3 години... абе живот и здраве те да вървят нещата... пък ще импровизираме с мъжа ми хаха.
За сега ми е добре и абсолютно пълно, да се радвам на Дани. Той е много добре, говори повече, палав е, буен е, както трябва да е едно момченце Mr. Green С удоволствие ходи на ясли и определено научава много работи, чак ме изненадва Laughing И все с червени точки се връща хехе, с такава гордост ми ги дава, да ги лепим на бюрото. малък е, ама явно вече осъзнава, какво е поощрението Laughing А уви, вече и знае какво е наказанието Mr. Green покрай племеника ми, който на 23.06 сега ще навърши 4 г. толкова бели правят, че доста се караме:) Може би ми се охлади ентусиазма да раждам скоро, не само з-тото ми е невъзможно в момента (заради работата) но и покрай племеника ми, все едно и сега съм с 2 деца хаха
Аз да се похваля, около мен се празници:)
1 юни за мен беше двоен празник:) на този ден е заченат синът ми Embarassed Joy
На 31 май, пък племеницата ми стана на 1 годинка, уви само снимки гледах, нали са извън БГ, още не съм я виждала и ми е толкова мъчно Confused Но да продължа с "празницте", на 5.06 имам 3 годинки от сватбата, как тече времето:mrgreen: само дето още нищо не съм планирала. Е сигурно ще излезем да се повеселим с кума ни, но без да се оливаме, че хем е работен ден, хем пък на 9.06 сме на сватба, в Етро поле, на много добра моя приятелка, която хвана букета на моята сватба, и все я базиках, че и е време:)
слънчев и топъл уикенд на всички, дани се събуди и излизаме в южния парк  bouquet

# 223
Гале,днес планирахме да се присъединим къв вас, но нашият татко замина за Пловдив по-рано от предвиденото, а на мен не ми се мъкне количка и дете по автобусите.Така,че съжалявам за Невиждането....Разходим се тук из нашия "вилает"....Бяхме в детската градина и Льони се наигра

Бети,аз така бях с майските празници. А на днешната дата през далечната 2004 година ми беше първият преглед при гинеколог и началото на една безпроблемна бременност.

Онзи ден разбрах, че моята приятелка от Търново си има момченце-Теодор и си поплаках по повода...

# 224
Добро утро и днес,
Никой не е писал, че евентуално ще ходи на зоопарка......жалко.
Все пак не е късно, ние тръгваме след малко и към 11 часа ще сме там, така че, ако някой се навие, ще се видим при животинките Simple Smile

А това съм го писала снощи, но след повикване от спалнята така и не съм го пуснала:
Между другото няма ли вече да се съберем да поиграят дечицата, пък и мамите да се видим. Ние с моите принцеси ще заминем за Тетевен през юни веднага, щом започнат жегите (може и юли да е, знам ли), но ми се иска до тогава да се срещнем, защото ще се завърнем чак септември, а тогава ходим и на море и в Бургас, така че чак октомври реално ще бъдем отново софиянки Simple Smile.
Пишете кога ви е по-удобно - през седмицата или уикенда и дано се разберем нещо за следващата седмица, а също и къде - май най-много от пишещите са в Младост или така ми се струва?!?!?!?
Аз в общи линии нямам претенции. Естествено предпочитам да съм с мъжа ми, че ставам разногледа с двете, така че ми е удобно всеки ден след 5-6 часа, а неделя целия ден, изключвам от 12-17 часа, диапазон, в който Руми спи и яде с не до там постоянен режим, но неделите често спи и в парка Simple Smile.....

На който му се гледа (тематично е за кенгуруто на Гери, но реално снимките й са от купони, на които каката е била канена) http://smilestyle.multiply.com/photos/album/8
А това е любимата дума в момента на Румена: http://stylesmilet.multiply.com/video/item/1

Приятен и слънчев ден ви пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт