Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 281
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
някой кандидат за южния парк сега?

# 226
  • Canada
А това е любимата дума в момента на Румена: http://stylesmilet.multiply.com/video/item/1

Style, не се отваря линк-а Hug...но пък снимките на бебка са страхотни. Много е сладка, пу-пу! Heart Eyes

# 227
Yoni bonboni, моя е грешката, бях го публикувала само за приятели от мрежата на Мултиплай - сега е публикувано за всички
Качих и още едно кратичко: http://stylesmilet.multiply.com/video/item/2

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 01:43 от Style

# 228
  • Canada
Малееее, все едно гледам мойта Йоана с това НЕ-НЕ-НЕ-НЕЕЕЕ... Joyсладурка.

Я кажи с какво снимаш и как качваш клипове в нет-а?

При нас напоследък е много трудно да я снимам, все иска тя да гледа в екран4ето на фотоапарата.

# 229
И Руми много се тръшка за това екранче, но някакси успявам да я отклоня и да снимам Simple Smile

Снимам с най-обикновен фотоапарат на Панасоник Лумикс DMC-LZ5, който прави и клипчета със звук. Проблемът е, че форматът е QuickTime (т.е. с разширение MOV) и все още не мога да намеря удачен начин да ги преконвертирам за гледана на DVD. Другият проблем е, че снимам по много кратички клипчета, примерно в локвата са 5-6 и когато се опитам да ги слепя в едно, отново имам загуба на качеството или на звука или на картината (в нета това не се усеща, но на голям екран у дома да). Вече съм пробвала десетина програми за конвертиране и взех да се съмнявам дали не е в кодека........раздрънках се, но едва ли в този форум ще намеря отговора на въпроса си Simple Smile

За качването на клипчета е същото като качването на снимки, но с тази разлика, че не всички сайтове го поддържат. Препоръчвам ти въпросният multiply.com, но също харесвам и photobucket.com.
Мултиплай го знам от априлките и именно там направих сайт на Гери, сега реших и за Руми да направя и в момента освен двете клипчета, качвам и снимки, пък оформлението друг път, когато намеря време

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 02:08 от Style

# 230
стайл нима водиш Руми на английски???

# 231

Английски силно казано. Момичето, с което раждахме, ни заведе, че на Кирилчо (един ден по-голям от Руми) му харесвало. То представлява по-скоро някаква алтернативна форма на детска анимация, но с родителите вътре - 1 час се занимават с песнички, думички, рисуване и пр. на английски и 1 час игра в играчките на клуба. Плюсът е, че родителите са там, няма никаква програма и се посещава от всякакви възрасти и в общи линии правиш, каквото си искаш. Руми прекара и двата часа, че и повече на играчките - беше в клуб "Барбарони". На мен хич не ми е удобно, защото е чак в Белите брези, но когато ме водят с кола, защо да не ходим, поне Румена се наиграва, иначе тя знае доста английски думички от филмчетата, които й свалям от нета - Бебе Айнщайн например - страхотно е, тя е влюбена в него Simple Smile

# 232
Привет и от нас  Hug

На патерици Честит Рожден Ден на Небесна   bouquet и Честит празник на дечицата ни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние се върнахме от почивка в Анталия като изкарахме страхотно и избягахме от дъждовете тук  Party. Много добре се справят турците с туризма - храна, обслужване, купон, всичко е на ниво, а и за деца е подходящо.

Весело лято желая на всички, пътешествия и любов   bouquet Heart Eyes

# 233
Стайл обаждай се като идваш в Белите брези, ние сме в Блока зад Барбароните

# 234
Стайл, страхотни сники и клипчета Laughing Особено снимките, където Гери спинка на плота Laughing
А, я кажи как се справяте с кърменето при по-дългите излизания?
За филмчетата Бейби Айнщайн- Йоана нещо не ги "уважава". Руми всички серии ли харесва? Аз на Йоана й бях свалила сериите за животните и за цветовете, но ... никакъв интерес и се отказах да свалям други. Йоана много обича да гледа "Мечо Пух", "Цар лъв" и "Бамби"

# 235
  • София
Добро утро момичета
да каза аз за Светльо,страшно много харесва филмчетата на Бейби айнщайн-всички серии,харесва някаква поредица Липи и Меси(води се англииски за деца от 2 до 4 години)както и Гарфилд и Колите.

# 236
Пък Дени гледа само една "Барби в Рапунцел", на изуст я научих, а има още 12 касети:)

# 237
  • Canada
Style клип4ето с локвата е върха!.....
Ама Румена си има такава добра майка. Като снимаше клип4ето нямаше ли недоволни наблюдателни баби да цъкат с език? Joy

За филм4етата, Йоанка гледа един детски канал на който въртят 5,6 анимационни сериала. Само героите на тези сериали оби4а, ако и пусна друго анимационно филм4е от друг канал, мрънка да се върнем на нейния канал. Та нашите филм4ета са : Дора, Диего, Франклин, Мис Спайдер и най любимото й предаване е  Големият Удобен Диван, където едно моми4е обле4ено като клоун пее и свири, понякога прави щуротии и смешки. Това ни е нещо като "Лека нощ", защото е от 20 до 20.30 часа. След него обявяваме, 4е вси4ки нейни приятели(изброените горе) са легнали да спят, гасим телевизора и в леглото..

Хайде аз пак тръгвам на  покупки, много е трудно да избираш подаръци, направо  #Crazy
Лек ден! Hug

# 238
  • София
Белослава харесва много на Бейби Айнщайн имаме над 10-15 серии. Другото, което харесва и гледа всеки ден е за роботите - Robots /много сладка анимация/. Cars не й харесва, а по дълги анимации като Барби в..., Балто, Синбад, и др. не се заглежда много. Харесва и Грижовните мечета. Франклин нямаме.

# 239
  • София

И аз съм записала Белослава. Има тема в нашите деца за ранното чуждоезиково обучение. Много се вдъхнових. Ние ходим тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173423.0;all. Не мога да кажа, че ще проговори, но пее песничките, които й пускам и повтаря. Приятно е, макар че доста пъти изтърваме, когато е болна например. Последния път пък бягаше из стаята и почти не слушаше, абе дете си е.

Общи условия

Активация на акаунт