Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 267
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Руми явно е телеманияк - обича повечето неща, които й пускам.
Сериите ни на Бебе Айнщайн са 11 и някои наистина ги предпочита пред други - когато има повече животни, повече се заглежда - Бебе Дулитъл, Мак доналд и домашните животните, но и другите не отказва.
Липи и Меси не й хареса много, но само 1 опит имаме до сега, че скоро го свалих. Чакам да го позабрави и пак ще й го пусна. Препоръча ми го момичето, което ни заведе на английки, и нейното синче не харесвало Б.Айнщайн, но по Липи и Меси се захласвало....... дечица всякакви, вкусове всякакви Simple Smile
Относно другите филми общо взето е на периоди. Пристрастявала се е към Ледена епоха - знам я на изуст (и двете серии) - преди да родя все Ледена епоха 1 гледаше заради "беби" там, следват - "Стюърт Литъл 3" анимационния, "Лило и Стич" и "Стич", "Телетъбис" и повечето серии на Барби заради танците там, иначе самите филмчета не гледа изцяло.
Но най-голяма страст в момента е "Духът - Сталион на Цимарон" - невероятно хубав филм с коне и добре дублиран с много хубави песни. Румена е влюбена в конете и ги имитира, тичайки из къщата или возеща се на кончето си.......... Ако го нямате, свалето го, наистина добро фирмче, а не е от най-новите.
Гледа "Том и Джери", "Весели мелодийки"  и хпх т.н..... Единственото, което до сега не е харесала, е "Ну погади" - кой знае какво я е стреснало там.........
Всяка сутрин, докато Руми закусваше или скачаше по леглото, гледаше ББС Прайм - всичките филмчета там харесваше, но кабелната го спряха и съм бясна......Някой има ли сателитна чиния да ме светне хваща ли се канала или длугаде трябва да питам?!?
Пак станах изключително повествувателна.......спирам
Yoni bonboni, имаше някоя друга баба, но имаше млади хора, които й се радваха от сърце и се заливаха от смях - то и тя беше една щастлива, смееща и викаща - дори непознати я снимаха....... А аз периодически я оставям да се наиграе и я преобличам на първата пейка.
Вчера пък влезна в една дълбока рядка кал и и остана обувката вътре - прибра се по чорапче, добре, че бяхме близко до нас Simple Smile.

Хелен Дорон  - курса ми го похвалиха, но началните занимаия с игри ги има и у дома, и където ходим, а за по-сериозните ще изчакам поне година, преди да си дам парите Simple Smile

Joana
, така се справях с Руми

Носех с мен винаги този голям бял шал, сега съм станала доста по-безсрамна и направо вдигам малко блузката - не мисля, че нещо се вижда, а и шалът повече привличаше вниманието. Ето тук кърмя Гери или се приготвям и между другото дори си говоря другите родители:

Но сравнение с мен, априлките са си направо смели и много им се радвам, нали бебенцата трябва да ядат - това е последната среща на пловдивчанките: http://benitka.multiply.com/photos/album/16

Приятен ден и много слънчеви усмивки.........
И нищо не казвате за среща, а времето се оправя вече Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 14:50 от Style

# 241
Style, благодря от сърце за идеите за филмчета и за кърменето Hug
На мен вчера ми се наложи да кърмя навън и майка ми беше седнала от едната ми страна, а Йоана от другата и се справихме доста добре. Но наистина шал е добра идея. Вчера си купих кенгуру с легнало положение и смятам, че с него ще ми е най-лесно. Като го тествам ще споделя Wink
За среща-ние сме много "за". Уговаряйте се, а ние ще се включим в движение Laughing. По принцип след 12-ти ще сме по-мобилни-таткото ни тогава се връща от командировка, че повечето таксита не могат/искат да прибират количка в багажника Mr. Green

# 242
Току-що се връщаме от второто ни посещение на плейгрупата по английски и Руми постоя малко и на заниманията, докато едно детенце не й взе пособията и тя сърдита си отиде на пързалките и играчките.......... Все пак има напредък - аз се радвам, че се приобщава по малко, че както отказвам да я пращам на ясла, да не стане прекалено самодива Simple Smile

galia_mi, забравила съм да ти пиша......значи всеки петък от 10:30 до 12:30 сме в Барбарони за сега. Има идея да се наеме апартамент в центъра на София, за да е по-удобно на всички Simple Smile

Joana, Априлките `07 точно хоризонталното кенгуру на Чико обсъждат в момента, но аз и с моето обикновено, но с твърдо гръбче, си я нося и хоризонтално - вместо да кръстосам презрамките на гърма, ги събирам заедно, отпускам до край, за да са дълги и ги мятам като пощальонска чанта, а Гери си застава напречно на корема ми легнала. Да не говорим, че си уших 2 вида слинг, но все още не съм ги пуснала в употреба

# 243
  • Стара Загора
да се похваля, направихме първия плаж за тази година.

# 244
еeeeeр благородно ви завиждам, samimami! Така ми се ходи някъде и особено на море, но трябва да почакам до септември, че малечка да поотрасне малко. А преди това смятам да ги заведа за няколко седмици на планина. Водата беше ли много студена?

# 245
  • Стара Загора
Joana, да ти кажа бая студена беше, но Самито беше не удържим. Нямаше начин да го спрем да не влиза. Иначе времето беше чудесно. Супер си изкарахме.

# 246
ние чак края на юли ще ходим на моренце. дано дотогава водата да се затопли че Ема само вътре виси. ох още 2 месеца трябва да изтрая а така искам една огромна отпуска да има мъжа ми от поне 2 месеца ама много ни е тъпо законодателството. 20 дена е какво е това за 1 година работа?
Ема не я водя никъде - седи си горкото около блока на площадките /поне са много/ и това е. ама и не си представям засега да я помъкна от младост някъде из центъра, незнам вие как се оправяте особено Стайл и с бебето. е събота и неделя мърдаме насам натам с татито ама само тогава.
днес да ви кажа татито ни е в немилост пред мен. вчера наклепак всичко с един гаден смрадлива силикон и щях да пукна 3 часа. излязох после че и даже спахме при майка ми. ама като знае че от всичко ми става зле защо баш сега е решил да маже. да не говорим че се притесних дето съм го дишала да не е станало нещо на бебока. та добре му се накарах и сега съм и сърдита даже - ама никва наченка да се сети няма че не  е момента да ми смърди в къщи.

# 247
Честита годишнина на "Samimami"!!!

Да си здрава, много късмет, щастие и любов ти пожелавам!!! Hug

bdbaloni happy bd

# 248
  • Стара Загора
Честита годишнина на "Samimami"!!!

Да си здрава, много късмет, щастие и любов ти пожелавам!!! Hug

bdbaloni happy bd
Много благодаря, че си се сетила за мен. Една лека почерпка.

Момичета, малко съм притеснена. Сами е бил контактен с болен от заушка/зълвами/  Close

# 249
ЧРД и от мен samimami, макар и с малко закъснение  bouquet Да си жива и здрава и дано със Сами всичко да е наред!

# 250
  • Canada
Честит празник Самимами!  bouquet

Момичета багажа ми е стегнат ве4е и след няколко часа потегляме за Българияяяяя     bg   във вторник следобяд кацаме  261uu
Стискайте ми палци Йони да е послушна, че незнам #Crazy

Все забравям да ви питам , какви пампи ползвате?

Хайде чао от нас засега Heart Eyes

# 251
Ооооо, Йони Бонбони, сигурно много се вълнуваш:)

Oтносно памперсите, минахме prez Pampers, Libero, но твърдо се установихме на Happy. Пакетите са ярко червени, със сонче, намират се в веригите "Европа", "Кауфланд", и по - рядко в малките магазинчета.

# 252
Yoni bonboni, желая ти много усмивки и приятни емоции в Бг. В колко часа пристигате, че ние утре следобед с Йоана ще сме на летището да посрещаме тати, та може и вас да посрещнем тъкмо да се запознаят адашките Laughing Ще ти пиша на ЛС. Иначе за памперсите-ние последно бяхме с гащичките на "либеро"-продават ги в "Била"

# 253
Момичета, ако не се лъжа на 13 Иваничка е имала рожден ден, жалко, че чак сега видях в мултиплая, стига да не греша.
Честит Рожден Ден, Иваничка, "зло да те забрави". Много щастие, радост, усмивки и само хубави неща да се случват на теб и цялото ти семейство. Поздрави!!!!!

Май няма да е зле да си добавим и рождените дати в главната страничка, ако искате, за да не се получават подобни недоглежданки Simple Smile))

# 254
Много ни замряла темичката Sad.
Аз не си спомням дали се похвалих, но от 2 седмици сме без памперси.
Научи се много бързо да си ходи на гърнето.
Сега като се е  оправило времето ме е хванало мерак да скитаме и много обикаляме с малката през уикендите- тази събота мисля да сме на Витоша.
Стайл - аз през седмицата съм на работа, ама следващите 2 седмици съм  в отпуск и ако единия петък сме в София може да дойдем в Барбароните.

Общи условия

Активация на акаунт