Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 298
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
ха ха и Ема все търси цици и бърка в пазвите на хората  Joy знае че на циците се слага сутиен и ми го носи - сложи сутиен на цици на мама hahaha децата са много любопитни и разглеждат всички и всичко обстойно, нормално е за тази възраст.
ох пак ли почнаха тези болести, и тук бая деца кашлят и после заразяват и останалите. тези детски градини трябва да ги затворят вече, не го разбирам за какво са щом в тях непрекъснато има инфекции и децата боледуват.

# 151
Привет и от нас  Hug

Честито и на Слънчоглед за бременното коремче   bouquet

Оставих Яна с баба й и ние с мъж ми сме младоженци  Wink ама второ бебе догодина  newsm78 Вече е по-различно - няма памперси и шишета. Ние заминаваме в неделя за Анталия за една седмица с приятели, има страхотни оферти и са без пари Sunglasses

# 152
  • Стара Загора
Уф, успокоихте ме. И моя Сами постоянно ми наднича в пазвата, а аз си блъсках главата, от къде му е хрумнала пък тая глупост.  newsm78 Абе ясно е , че всичко е от възраста, добре че ни я има темичката,  smile3501
да се успокояваме взаимно!  smile3503

# 153
  • Canada
На Йони циците ве4е не са й интересни.....вси4ко е разгледано и опипано при мама. Laughing
Сега преследва баща й да го разглежда Joy ....вижда 4е има нещо по-разли4но, а пък татито се 4уди как да се скрие Mr. Green
И аз мисля, че това е нормално и част от възраста. Наистина е хубаво,4е я имаме теми4ката за да си сверявам 4асовника с другите февруар4ета Hug

В4ера ходихме на пикник с приятели сред природата, имаше много деца в компанията и наоколо. Игра4ки и топки колкото щеш, приятно, спокойно, зелена треви4ка..., но може ли вси4ко да е като по мед Naughty. Йоана не можа да се заиграе с никой и нищо, постоянно се опитваше  да ни избяга ooooh!, а ако знаете колко бързо ти4а и като види, 4е някой тръгва да я гони -хуква през глава и се кикоти. Като се опитвахме да я върнем в изходна позиция, толкова силно ревеше, риташе и се опитваше да ни се измъкне, 4е нямаше човек който да не се обърне за да ни види #Crazy Sick Sick

Има ли други такива "самоинициативни" февруарчета?

# 154
Вики върви бързо, ама не ми бяга. Иначе като се заплесне или реши, че някъде му харесва се запъва и седи докато му омръзне. Аз му говоря да тръгваме, а той си играе ли играе дори и да има само мравчици по земята. Пипа ги и им вика: "буби'. Опитва се да ги хваща и се смее, а аз се гнуся. Ей такъв е- спокоен и не бърза за никъде, за разлика от мен- аз все го мъкна някъде и все бързам, а той бавно-бавно като народна песен. Тогава гу гушвам и после ръцете, защо ме боляли!? В това отношение повече прилича на баща си.
А на баджаците ми вика: "джабаци" Joy и като му се изпреча по "джабаци" ме напада да ми ги целува. А, и дупето ме е издебвал и ми е лепвал целувки и после се хили. То и цицките са му много привлекателни за целувки, ама тук успявам да реагирам о'време Joy

# 155
Yoni bonboni  и Марти е същата, най-обича да търчи и да се шмугне в някой магазин или кафе. И е много доволна от себе си. Понякога докато я хвана вече е награбила нещо и продължава да бяга из магазина.

# 156
  • София
За носене направо не ми се говори. Цяла зима на връщане от яслата съм я носила до вкъщи, сутрин ни караше таткото, а на връщане или реве за да я нося или решава да ходи тоочно на улицата. Опитах с ходене напред, ами реве след мене по целия път, а като е студено и след това веднага болна. Пък и толкова коли минават и не можех да си позволя възпитателно да вървя напред, а тя след мен на 3 метра с кисела физиономия. Затова се предадох и сега сме с количката. Сутрин я карам, оставям количката в яслата, после на площадката количката седи при майките, а мойта обикаля блоковете и аз 1 дума не мога да си кажа с някой Confused Обаче с количката сме по мобилни и можем да стигнем по далеч.

# 157
Хе, хе, честито на всички повторили с детенце мами и на бременните също!!!Леле колко време не бях чела темичката и станало много, ама много интересен роман.
Май Митака е най-зле с говоренето. Казва сигурно десетина думички и толкоз. И всякаш не ме разбира на 100%, може би на 80%. Ама тез 20% ми костват доста нерви.С гърнето е скаран, не мога да го накарам да седне, става и отпрашва. На ясла ходи, добре му понася. Много си обича госпожите, има си и фаворитка.
Времето наистина е много хубава, само дето мен много ме мързи след работа. Мъжът ми почна нова работа и е в София по 10 дни минимум всеки месец, та сам ходя с децата напред-назад и малко много ми идва.
Малко ме мъзи да пиша, но ще ви чета редовно, че да си сверявам часовника.

# 158
  • София
И ние сме до кривата круша с гърнето, не казва дори да седи наакана с памперса. В гърнето кога свърши нещо кога не, както се случи.  Confused Надявам се лятото да махна памперса когато взема отпуска и поседим вкъщи.

Поне махнахме бибата успешно и то точно когато растат два кътника. Стана като тя си изхвърляше играчките през терасата и аз я предупредих, че ако продължи ще й изхвърля бибата. Е, тя продължи и аз го направих демонстративно, после обясних какво се е случило с бибат и защо. Тя много се впечатли, 1 час само за това говореше, но през нощта не плака много и не я търси. Очаквах кански ревове, защото вкъщи само с нея се разхождаше. После няколко дена питаше чат пат и аз пак казвах как бибата е паднала през балкона, а тя искаше да я вдигам и да гледа надолу. Леко се размина общо взето, макар че все още съм на тръни дали я е забравила изцяло/минаха 2 седмици/.

# 159
nezistratieva Марти също не говори много - вече казва много думи ама само първта сричка за да не се измори сигурно ако каже цялата  Wink.
Вече с удоволствие сяда на гърнето и върши работа, обаче само ако я подканям. Ако пропусна си върши работа в памперса без много да му мисли.

А днес си взех резултатите от повторените хормонални изследвания и в тях всичко ми е наред Laughing така че днес съм много щастлива.

# 160
Гале, радвам се , че са наред изследванията, скоро и ти да се похвалиш с новина....Този месец всички имат хубави новини Hug

А за гърнето и ние сме до под крушата:( От 3 дни вкъщи свалям памперса, но имаме 2-3 попадения. Иначе казва пишка ми се, пишка ми се, а нищо не върши като седне. Вчера даже ми каза: "Мамо, купи други гащи, тия много пишкат" А имаме 25 чифта;) Иначе й купих едни мнгоо сладки сандало - джапанки на Райдър и ги напишква наволя, после само и поливам дупето и краката с душа и е готова Laughing

# 161
Мерси Мими Simple Smile,  а с "тези гащички много пишкат, купи други" си умрях да се смея.
Тя да не иска по този начин да каже пампери да й купиш?

# 162
  • Стара Загора
За носене направо не ми се говори............. и сега сме с количката. Сутрин я карам, оставям количката в яслата, после на площадката количката седи при майките, а мойта обикаля блоковете и аз 1 дума не мога да си кажа с някой Confused Обаче с количката сме по мобилни и можем да стигнем по далеч.
И ние сме така, аз даже я бях разглобила и прибрала, но се принудих наново да я сглобя. За всичко останало е доста напред за възраста си /от почти 10 месеца сме без памперс, говори много и то доста добре.../, но за ходенето е голям мързел. Добре, че е дребничък и не прави много впечатление, че е с количката.

# 163
  • Canada
Yoni bonboni  и Марти е същата, най-обича да търчи и да се шмугне в някой магазин или кафе. .......

Joy Joy Joy....смея се аз, ама като се върнем сега на ваканция в БГ, ще има и Йони да ми се крие между столовете на кефенетата.
galia_mi, много се радвам, 4е изследванията ти са наред.   Hug

Ние  плануваме за догодина, живот и здраве! Flutter

Денат, завиждам ти 4е сте махнали бибата. На мен ми се иска да я махна, но пък от друга страна, само с това мога да й запуша устата като реве, а пък реве с такъв плам и с такова гласище, 4овек ще си помисли 4е съм я пребила от бой.
А за пампите съм ги оставила  за бабите в БГ  Mr. Green

Небесна, Дени си я бива...гащи4ки дето не пикат Joy

# 164
Йони Бонбони, като си идвате в Бг, дали няма да минете през София, да си заформим една среща в твоя чест Hug

Общи условия

Активация на акаунт