Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 93

• 19 152
  • 560
  •   1
Отговори
# 555
В тези случаи с 2 ръце подкрепям да си имате и АГ по ЗК за болничните! Но ако бременността е нормална и болничен не се налага не виждам смисъл.

# 556
Аз имах лкк от АГ-то, в частната болница. Не се следях на две места и се радвам за което. А и аз трудно се доверявам на специалист и когато изградим доверие се следя само при него, без значение в коя област на медицината е.
Направления ми пускаше ЛЛ.
лКК ми беше 40 лв.

# 557
Момичета ,имате ли проблем с поставянето на вагинални таблетки? Изписаха ми Гиналгин. Тази вечер при поставянето много ме заболя,дори още ме боли при сядане и лягане. Дискомфортно ми е доста и ме е страх да не съм се разранила. После върви разбери ,ако има кръв от къде е......и пак тичане по болници иии стрес ☹️

# 558
Остави ги повечко да се напоят с вода и тогава ги поставяй, иначе са наистина много твърди.

Момичета ,имате ли проблем с поставянето на вагинални таблетки? Изписаха ми Гиналгин. Тази вечер при поставянето много ме заболя,дори още ме боли при сядане и лягане. Дискомфортно ми е доста и ме е страх да не съм се разранила. После върви разбери ,ако има кръв от къде е......и пак тичане по болници иии стрес ☹️

# 559
Да, и аз много трудно ги поставях. От тях имаше и известен дискомфорт като парене, първите пъти като слагах, питах моя АГ каза, че е от тях. Намокрях ги, не че много помагаше, но като че ли с течение на времето стана по-лесно .

# 560
Здравейте🫶🏻Чак утре имам час за гинеколог и имам притеснения…след вагинален ехограф получих една идея по-гъсто кафеникаво зацапване. Вчера и днес след ходене до голяма нужда забелязах два пъти кафява кръв със съсирек вътре.На някой случвало ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт