🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 59 632
  • 1 035
  •   14
Отговори
# 405
Няма как да бъдат предатели след като реално не са в играта. Според мен ще ги върнат, даже това, че Коджабашев е изписан като Коджабашев, а не като просто Георги ме кара да мисля, че ще ги върнат, иначе щяха да си го изпишат със скучното незапомнящо се име Grinning

# 406
Еее, наистина ли отпаднаха тези тримата?!
Много ми се гледаше Коджабашев.

# 407
Да, ясно че ще ги върнат, ама после идват когато играта е почнала, и е тъпо че няма да са там отначало. Особено Георги, ама и Дилянка, Оля е също колоритен играч....тъпо, можеше да избере от чичаците и лелките
Чичаците и лелките явно не ѝ се виждат като конкуренция.

# 408
Добре, че Диана остави поне Мая ...ама сега и тя им влиза в черния списък, вече всички я познават - българската Гал Гадот

# 409
Обаче само на мен ли ми прави добро впечатление наградния фонд от 150 000 лв. като за първи сезон на това предаване?

# 410
  • София
Със сигурност ще ги върнат.
Няма да са предатели.
Не е сигурно. Като ги върнат на всеки ще съобщят като предател или предател се връща.
Не може да има играч, за който да е на 100% ясно, че е предател или верен.

# 411
  • София
Първи дразнител (не №1, а първи като емоция на зрител) - Мая. Първа надежда за странник с непредвидими ходове - Жорката (дето звездите над Острова му говореха), ще се върне, споко.
Имам си още до 5 човека на първо вглеждане, които не харесвам (и добре знам кои/какви са) - но всичко е само игра.
Скрит текст:
И (отново) чисто като емоция - но може би, и с надежда да ми хареса така: първи антипатии: Мая, Гъмов, Ант.Стефанов, Тино, Глория; първи симпатии: Боби Лазаров, Тома, Неве, Владо Николов, Силвия Петкова, Юруков. Но е само начален етап, на база кой/какво знам за тях.
Тримата "изгонени" може и да живеят в "мазето" или наоколо, да гледат онлайн и въобще - съвсем не са извън играта. Напротив!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 21:08 от EmBrother

# 412
  • България
До тук се разочаровах. Защо изгониха Жорката и Диляна за сметка на пияндето Гъмов?!

# 413
Имението е топ между другото!

# 414
Да, ясно че ще ги върнат, ама после идват когато играта е почнала, и е тъпо че няма да са там отначало. Особено Георги, ама и Дилянка, Оля е също колоритен играч....тъпо, можеше да избере от чичаците и лелките
Чичаците и лелките явно не ѝ се виждат като конкуренция.

Да явно, Жорката я плаши най-много

# 415
  • България
Тези разсъждения на Глория почнаха да дразнят. Да слушаме други, моля.

# 416
  • Другата България
Със сигурност ще ги върнат.
Няма да са предатели.
Не е сигурно. Като ги върнат на всеки ще съобщят като предател или предател се връща.
Не мисля, че това ще се случи.
Няма как връщайки някой, публично да кажат като какъв го връщат.
Така поне мисля аз, ще видим.

А иначе имах предвид, че сега няма те тримата да са предатели, по-нататък не знам.

# 417
И между другото за това избягвах от един момент натам всякакви интервюта, профили онлайн и подобни. Няколко човека рано в темата бяха отбелязали колко много Бачорски е поствал за участието си, колко се вълнува за предаването и просто знаех като казаха на Гал Гадот от Перник да спаси един човек, че ще е именно той. Самото му поведение онлайн беше спойлер, че няма как да му бият шута на десетата минута. Grinning

# 418
Глория и Силвия заемат много време и ме дразят и двете, дано не са предатели точно те двете

# 419
  • Варна
Цоп и аз тук.

Както някой каза по-рано, ако не за друго, то заради Владо ще гледам.

Изкефи ме Дани как каза на Антон, че тиктокърката много прилича на Александра и не е добре да ги гаджосва.

Общи условия

Активация на акаунт