🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 50 429
  • 944
  •   26
Отговори
# 390
Аз съм си внушила, че ще е най-интересното и мисля да го гледам задълбочено и след малко даже хвърлям телефона. До сега всички предавания за фон са ми вървели. Поне докато не ми стане тъпо и схвана всичко ще го гледам концентрирано. Темата не знам дали ще успявам редовно да я следя, ако сте много активни сигурно ще ми е трудно.
Хайде приятно гледане! На рекламите ще се видим 🤭

# 391
Оф.. пак ще наблягаме на шумни, кресливи, налудничаво-експресивни, свръхемоционални екстроверти, които преди снимки дръпват по козче и 2 Ред Бул-а за отскок.. аман.. Grinning Innocent .. ма сигурно правилата на ТВ индустрията го изискват..

# 392
  • Другата България
Добре дошли в моя роден край! Heart
Приятно гледане на всички!

Очаквани двойки за мен, предполагахме Даяна и Жорката!
Както и Неве и Гъмов.
А, и Мая и Ергенката.

# 393
Идвам в темата да ви чета, че ако не за друго то заради Владо Карамазов ще го гледам 😊

# 394
  • София
Мери, добре заварила (и всички там и тук). Чафнах сърчицето на темата, мисля да посветя реалното си живо време на ТеЛеЗрител на това предаване. Дано не съжалявам.
Не съм гледал нищо. Умишлено не съм чел нищо от темата, отворих я сега и се присъединих. Хайде, добра вечер на всички
(имайте предвид, че имам и Шампионска лига и това е страшно време-вложение от моя страна за нещо, което не знам какво е).
ПП. Карамазов ни е любимец в семейството. (И май скъпо предаване ще се окаже?)

# 395
Сега тея тримата сигурно ще ги направят предатели

# 396
Е това не го очаквах, егати обрата!
Диляна Попова, Георги от О100Г и Оля отпаднаха още преди да са влезнали!
Не ми се вярва да отпаднат наистина, според мен ще ги върнат под някоя друга форма!

# 397
Офффф, що не избра Георги......??? Много ме е яд, толкова колоритни и няма да влязат с другите.

# 398
Така не съм се вълнувала от предаване от Сървайвър 6 насам!

# 399
Не вярвам да си тръгнат, ще е много тъпо. 😂

# 400
Сега тея тримата сигурно ще ги направят предатели

Не, но според мен ще ги върнат в по-късен епизод

# 401
Ако следват сценариите от чужбинските трейтъри, ще ги върнат след някой друг епизод. Ама как ги втрещиха!

# 402
  • Другата България
Със сигурност ще ги върнат.
Няма да са предатели.

# 403
Ако следват сценариите от чужбинските трейтъри, ще ги върнат след някой друг епизод. Ама как ги втрещиха!

Въобще не харесвам този туист, в който гонят хора първия ден. Много ми е ненужно.

# 404
Да, ясно че ще ги върнат, ама после идват когато играта е почнала, и е тъпо че няма да са там отначало. Особено Георги, ама и Дилянка, Оля е също колоритен играч....тъпо, можеше да избере от чичаците и лелките

Общи условия

Активация на акаунт