🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 47 002
  • 883
  •   45
Отговори
# 375
Аз също се надявам този celebrity сезон да е посто с цел да привлекат по-голяма аудитория.

Пък догодина живот и здраве ако няма да е само с обикновени участници, то поне да е смесен.

Имайки предвид, че по нашите ширини, е трудно да намериш продуцент с оригиналност и иновативност, то най-вероятно няма да има сезон с обикновени хора скоро.
В Америка скоро излиза 4-ти сезон, поредният с известни. Уж тепърва говорят и се мисли за сезон с “нормални” хора. Нещото, което ги спъва към момента, е че се изисква добра актьорска игра, но пък от друга - ще има по-мотивирани заради парите участници

# 376
Огън време не остана...Една служба в казармата ударихме да чакаме.

# 377
Остават четири часа до началото. Вълнувам се, нямам търпение и се моля да е добре направено, да не е прекалено побългарено и като цяло да е една качествена продукция, която да прикове към екрана зрителите.

Като фен на bTV силно се надявам този път да им се получи и дори да не бият ИВ, поне да се доближат до тези резултати. Не мисля, че е невъзможно.

Довечера, 20ч пред телевизора и дори няма да гледам на запис, за да се бууства рейтинга ахаха.

# 378
  • Другата България
От толкова чакане наистина забравих участниците, но няма да си ги припомням, то не остана наистина.
Довечера ще мога да съм на линия директно, утре не, но пък да живее интерактивната телевизия.

# 379
  • България
Не съм слушала нито едно интервю, не съм се задълбочавала в правилата. Довечера ще науча всичко от първоизточника.

# 380
Не съм слушала нито едно интервю, не съм се задълбочавала в правилата. Довечера ще науча всичко от първоизточника.
И аз така. Дори и не очаквам много от формата, макар че бтв е предпочитаната телевизия от мен и искам да дръпнат на Нова.

# 381
И аз нямам възможност да гледам от 20 и ще се включа по-късно, приятно гледане и до скоро, хора!

# 382
Приятно гледане!

# 383
  • София
Гледам в рекламата някаква реве, не я знам коя е. Само да няма във всеки епизод сълзи и сополи.
Майко, реват във всичките сезони, че пушек се вдига. Аз така мъже да реват не бях виждала никъде. 😂😂😂

# 384
  • София
Закачам се в темата да гледаме заедно. Досега нарочно не четях, за да не знам нищо предварително:)

# 385
Разписвам се и аз, ще бъда кратка, изписали сте предостатъчно! 😂
Реално Traitors е предаването, което тази есен най-силно ще следя, каста е супер добре подбран, разнообразен, повечето участващи ми допадат с малки изключения.
Световния формат е уникален, надявам се нашият вариант да не го ,,побългарят" с типичните минуси на повечето предавания.
Концепцията му и цялата идея ми е супер интересна и нестандартна за риалити предаване!
Да се надяваме на наистина интересен сезон!

# 386
Ще им се не знае и новинарски емисии и интервюта….айде да почва!

# 387
  • София
Не съм гледала чужди сезони, така че не съм сигурна, че ще ме хване, да видим. Пожелавам ни хубав сезон!

# 388
 Хайдееее....почна...и нож държат зад гърба си Simple Smile

# 389
Ако трябва да съм честна с вас не съм гледала български риалитита от поне 3-4 години и старите познати лица ми се струват доста остарели (то и аз съм, де 😁). Чак ми стана носталгично и мило, въпреки че съм сигурна, че скоро някои от тези стари муцуни ще ми напомнят защо в миналото са ме дразнили.

Също така искам да отбележа, че най-сетне телевизиите не се държат все едно чужди предавания са анатема, или Волдемор. И "Господари на ефира", и "Съдебен спор" бяха спомени директно. Винаги ми е било смешно навремето как отчаяно избягваха директно да споменат предаване, или сериал от конкурентна телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт