🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 43 740
  • 831
  •   77
Отговори
# 360
Качиха кадри от първия епизод, Оля казва, че е фен на предаването, а дано повече хора от каста да са гледали поне малко за какво става на въпрос и да не се чудят къде се намират половин сезон.

А дано...

Не искам да гледам нито интервюта, нито да проучвам списъка на участниците....ще ги гледам само като участници в играта. Ясно ми е, че ако някой говори 2 часа все нещо ще изтърве ....само Диляна успя миналата година да "мълчи кат' пукал" и да се усмихва чаровно когато я питаха за ОСГ.

# 361
Дори и Диляна изпусна 1-2 неща за ОСГ за съжаление, сега никави интервюта не гледам

# 362
  • София
Нещо не ме грабват тези "екслузивни кадри". Ако и тук тръгнат с кумбаята и само песнички да си пеят, направо ще се гръмна. Свещ ли да отида да запаля, или някой езически ритуал, ама дай поне едно читаво предаване да видим тази есен JoyJoyJoy

# 363
Никакви ексклузивни кадри не ща...само да не прецакат формата и да си струва. Ще правим реалити ритуали хаха Simple Smile

Така е, всеки нещо изтърва, затова за   Traitors нищо не искам да гледам. Мисля, че можеше да го рекламират без да говорят за играта ...ама не ги знам какво говорят, то феновете на играта си я чакат, другите ще разберат случайно или някой ще им каже.

Нещо май сгафиха с тази промяна на датата, имаше някакъв хайп, моментум миналата седмица ...Тази вече с тия ИВ всяка вечер по сто часа, хората забравиха, че ще има Предатели ...

# 364
Първите кадри са потресаваща селяния...

# 365
  • София
Нещо май сгафиха с тази промяна на датата, имаше някакъв хайп, моментум миналата седмица ...Тази вече с тия ИВ всяка вечер по сто часа, хората забравиха, че ще има Предатели ...
Спокойно, тези от Игрите се погрижиха (особено със снощната тотална излагация) днес болшинството от зрителите да превключи на другия канал JoyJoyJoy

# 366
Спокойно, тези от Игрите се погрижиха (особено със снощната тотална излагация) днес болшинството от зрителите да превключи на другия канал JoyJoyJoy
Какво е станало?
Аз тотално бях забравила, че е днес, много се зарадвах. Обаче е твърде вероятно да не мога да гледам в реално време, така че ще ви чета.

# 367
  • България
Първите кадри са потресаваща селяния...

Къде са излъчени?

# 368
  • София
Във ФБ страницата им (вероятно и в ИГ). Преди 1 час са пуснали още едно видео.

# 369
  • España
Най-после настъпи денят ! То ми се изчака чакането….

# 370
Остават само няколко часа. Много се вълнувам! Изгледах дооста от чуждите сезони благодарение на вас и вече съм яко в играта. Grinning Силно се надявам кастът да се справи добре, вярвам, че има доста стратегически настроени участници, моите фаворити са двамата Жорковци Grinning , другите вероятно са там само за хонорара и за слава. Ще е готино следващият сезон да е смесен, както се прави в чужбина, винаги има известни, но повечето са непознати за масовата публика. Въпреки, че България е доста малка и дори и да си известен в определени среди, е по-вероятно да те познават повече хора, отколкото ако си в чужбина.
Тази година това е единственото реалити, което чакам с нетърпение. ИВ дори за фон не го гледам, а бях голям фен. “Любовните” са под всякаква критика. Май едно време беше по-добре, по 1-2 предавания, но наистина качествени.

# 371
Разписвам се в темата. Абсолютно нищо не съм гледала от пуснатите материали, нито интервюта с участниците. Скромно хвалене, но съм прекалено проницателна и веднага ще усетя някое развитие на събитията, ако чуя дори малко изпортване на информация от участник, та за това избягвах всичко Grinning

Пожелавам си/ни интересно предаване, което няма да бъде опорочено и побългарено, че (уж) да е по-разбираемо и интересно за българска публика. И най-вече - моля се, на колене, да има по-малко от пет човека, които не знаят изобщо в какво предаване влизат.

# 372
Аз съм калпазанка. Исках и нямах търпение да седна довечера в 20.00 часа да гледам и коментирам с вас, но ще го направя по-късно. Blush

# 373
  • София
Гледам в рекламата някаква реве, не я знам коя е. Само да няма във всеки епизод сълзи и сополи.

# 374
Мирела от ИВ.
Гледам в рекламата някаква реве, не я знам коя е. Само да няма във всеки епизод сълзи и сополи.

Общи условия

Активация на акаунт