🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 585
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 585
Не сложиха ли спойлер в тийзъра за утре ?

Няма спойлер, те избраха трима и един от тях ще е убит. Не показаха на закуска нито един от тримата дали е там.

За кръглата маса, подвеждащо е, може да става дума за всеки.
Привидно е така , но се е случвало да обсъждат 3 и накрая да е 4 😁

# 586
  • На морето!
Казвам ви аз, че Глория и Мая никак не са прости.
Неве утре ще я разкрият и Георги ако е умен ще вербува някоя от прозорливите девойки, те се оформят и като лидери и ще могат да насочват вниманието в правилна посока.

# 587
  • София
Твърде много наблегнаха в трейлъра на Неве, за да изгонят нея.

Ако останат двама предатели, не е задължително да дойде нов. Понякога предателите не искат нов, понякога поканеният отказва.

Най в час с играта за мен е Мая, а най-зле е Силвия, светът орева за щитовете, много ясно, че всеки разумен би взел щит даже ако не вземеш, може да те обвинят за предател, защото така или иначе не можеш да бъдеш убит.

# 588
С оглед на умерените ми очаквания, първия епизод беше доста стабилен. Нямаше нещо уау, но и засега няма нещо откровено слабо.

Twist-ът с махането на тримата се ползва в други версии и съм почти сигурен, че след 5-6 епизода ще вкарат поне двама от тях, като нищо чудно да е играта с клетките, където играчите трябва да слагат монети, за този който искат да върнат. Не изключвам някой от тях да е предател, като съм ок да е Жоро, който задължително искам да гледам и смятам, че ще е така.

Има хора, които дават заявка, че ще играят стратегически, което е добре. Доколко ще им се получи е друга тема, но нека има.

Не съм генерално изненадан от избора на предатели. Очаквах актьор/актриса, риалити звезда и някой от другите, като Бачорски смятам, че имаше голям шанс, което се оказа така.

Малко странно изиграна ситуация с щитовете на Мая и Гъмов. Трябваше да се разберат как да действат. Или казват на всички, или крият до последно, или казват на определени души като капан, за да опитат да хванат предател. Вместо това, Гъмов си сложи супер мишена на гърба, лъжейки толкова открито, само за да си признае малко по-късно. Мая поне опита да извлече социален капитал, казвайки на другите.

На мисията се зародиха някои конфликти, които са добре дошли за предателите. Лошото за тях е, че Неве и Бачорски са заподозрени. Особено тя не виждам как ще изкара много, тъй като той поне вече гради някаква коалиция.

Съдейки по целия ден, плюс видяното в кулата, без съмнение Георги е най-адекватен от тримата. Идеята му да махат свободни електрони, които вероятно няма да бъдат изгонени, а убийството им ще обърка групата, за мен е ок. Още по-логична е идеята му да се пазят конфликтните играчи, които ще отвличат внимание, а и ще са мишени за гонене край кръглата маса. Същото важи и за големи имена в стил Владо Николов.

Като цяло добра премиера, която ми хареса повече, отколкото очаквах. Надявам се сезона да се развие в следващите епизоди.

# 589
  • София
Глория на мен ми е анти, не знам, нещо не ме изкефи тази жена, за първи път я виждам, но ще видим де, понякога лъже първото впечатление.

Трейлърът може така да е направен, за да е интересно. За две седмици може добър материал да е станал, сигурна съм, че им е останало супер яката емоция.

Ако се прави с обикновени хора, бих отишла. Падам си много по настолните игри и стратегиите и бих опитала.

Определено заслужава повече ефирно време от един ден седмично.

# 590
И според мен Мая е много умна и разбира играта и прави много тактически ходове.
Водещият е брилянтен...
И наистина жалко, че само по една серия на седмица ще има.

# 591
Най-после едно читаво интелигентно предаване в бг ефир! Че ми беше писнало от разни ергени, двойки, тройки и други видове игри на мускулите. Joy
И за съжаление, само веднъж седмично.

Докато започне, вие вече сте изписали 2 теми! Laughing

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 23:03 от Diorela

# 592
Аз също споделям мненията, че хора като Антон, Ева и Йордан имат добър усет относно това кои са предателите.
Мая и Ана-Мария според мен се откроиха като добри стратегически играчи.
Изборът на предателите беше някакси предвидим и смятам, че някои участници, които почти не бяха споменавани цял епизод (Борислав, Тино, Тома) бяха много удачни избори за предатели, НО допускам, че в монтажа ни показват предимно кадрите, в които се коментират имената на истинските предатели, а всъщност се споменават и другите.
Определено останах с положителни впечатления и не смятам, че отстъпваме на чуждите сезони.
Благодаря за дискусията тази вечер и нямам търпение утре отново да се съберем за следващия епизод!

# 593
  • Разпиляна във въображението
Хареса ми! Не познах нито един от предателите и да си кажа, че не ми се искаше един от тях да е Бачорски.

# 594
Включвам се и аз при вас! Топ предаването на сезона за мен (Не гледам ИВ, нито Ергена, Гледам ДиК, но свършва), не че имам много избор. Още ме е яд, че няма Ферма ама това е друга тема. Подозирам, че убития ще е Йордан, прекалено малко го показаха днес. Монтажа не беше фокусирам в него и това показва, че няма да е важен. А има много потенциал в него, жалко. Даяна я следя в ТикТок, харесвам я, но не разбрах идеята й да се дърви на всички от първи ден. Иначе евала, че се опъна на Владо, повечето не смеят. Показа характер! Но ще ги издразни и бързо ще лети. Оля, Георги и Диляна ще се появят на следващ етап според мен, за да объркат коалициите. Предполагам ще чакат да изгърми предател и някой от тях да се присъедини (като няма да са много заподозрени понеже не бяха на избора). Много яко предаване, обожавам стратегически предавания. Така не съм се радвала от сезона на Зоран в Сървайвър. Успех желая на предаването с рейтингите, че БТВ не са от най-търпеливите, а искам точно такива предавания в ефира.

# 595
  • Другата България
Скрит текст:
С оглед на умерените ми очаквания, първия епизод беше доста стабилен. Нямаше нещо уау, но и засега няма нещо откровено слабо.

Twist-ът с махането на тримата се ползва в други версии и съм почти сигурен, че след 5-6 епизода ще вкарат поне двама от тях, като нищо чудно да е играта с клетките, където играчите трябва да слагат монети, за този който искат да върнат. Не изключвам някой от тях да е предател, като съм ок да е Жоро, който задължително искам да гледам и смятам, че ще е така.

Има хора, които дават заявка, че ще играят стратегически, което е добре. Доколко ще им се получи е друга тема, но нека има.

Не съм генерално изненадан от избора на предатели. Очаквах актьор/актриса, риалити звезда и някой от другите, като Бачорски смятам, че имаше голям шанс, което се оказа така.

Малко странно изиграна ситуация с щитовете на Мая и Гъмов. Трябваше да се разберат как да действат. Или казват на всички, или крият до последно, или казват на определени души като капан, за да опитат да хванат предател. Вместо това, Гъмов си сложи супер мишена на гърба, лъжейки толкова открито, само за да си признае малко по-късно. Мая поне опита да извлече социален капитал, казвайки на другите.

На мисията се зародиха някои конфликти, които са добре дошли за предателите. Лошото за тях е, че Неве и Бачорски са заподозрени. Особено тя не виждам как ще изкара много, тъй като той поне вече гради някаква коалиция.
Съдейки по целия ден, плюс видяното в кулата, без съмнение Георги е най-адекватен от тримата. Идеята му да махат свободни електрони, които вероятно няма да бъдат изгонени, а убийството им ще обърка групата, за мен е ок. Още по-логична е идеята му да се пазят конфликтните играчи, които ще отвличат внимание, а и ще са мишени за гонене край кръглата маса. Същото важи и за големи имена в стил Владо Николов.
Скрит текст:
Като цяло добра премиера, която ми хареса повече, отколкото очаквах. Надявам се сезона да се развие в следващите епизоди.
Същото мисля, не помня дали го писах.
От тримата Георги е най-адекватен от гледна точка на това как се играе тази игра, или поне как трябва да се играе. Най-млад е, но е най в час. За съжаление смятам, че егото и на Неве, и на Бачорски ще попречи да се играе адекватно, дори не бих се изненадала Бачорски да заиграе анти Георги с цел елиминирането му, особено ако се усети, че на малкия му щрака на втория етаж доста повече, отколкото на него.

Пропуснах да спомена и че съм разочарована от Силвия Петкова. Очаквах много повече от нея, поне за този първи епизод не оправдава очакванията ми. Дано е само първоначално впечатление.

# 596
Хареса ми епизода.
Най- много Владо, но аз съм му голям фен.
Познах за Бачорски.
Много добро впечатление ми направиха Антон и Мая. Силвия обаче не я понасям.

# 597
Мисля че Антон до края ще се придържа за тезата си че Бачорски е предателя, няма да се учудя ако утре го има неговото име в неговото картонче.

# 598
  • София
Хареса ми епизодът, но най-вече да видя отново Владо като водещ! Надявам се скоро пак да го гледаме, но вече водещ и на друг любим формат!

За участниците - радвам се, че са популярни поне за 1 сезон и се знае, че се познават, защото има и това - в последния Сървайвър (визирам спечеления от Зоран, а не другото недоразумение, което само се казваше Сървайвър) - много хора се чудеха и ядосваха на определени коалиции изникнали незнайно как. В последствие излезе информация как и в самолета е имало разговори и подобни. А, тук снимат само в България - е няма начин "обикновени" хора, които имат желание да се видят по телевизора да не са запознали на кастинги. Дали за това предаване, дали за друго. Да щеше да има изключения, но като цяло, поне според мен, шансът да се познават щеше да е голям, но зрителите пак щяхме да се чудим. А, сега поне знаем за повечето - кой с кого и от къде се знае.

За предателите - на пръв поглед - кофти избор, 2-ма от трима гласувах, че ще са, като и за третия се чудех, но реших, че баш Бачорски (най-явният и очакван избор) няма да е. Но, сега се замислих, че може и това и да е целта на продукцията - 1 или 2 бързо разкрити, а останалите, както се поздравяват, изведнъж се сещат, че вече има нов/нови. Та, може и да е правилен.
От праведните - гледаме монтаж все пак, но Ева и Антон - добри наблюдения и заключения. За останалите ще преценявам в последствие.
Отпадналите уж - за всеки от тримата ще се радвам да го върнат.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 23:50 от gg__

# 599
Заснемането е супер, предаването ми харесва, но не мисля, че избора на предателите е най-добрия …

Общи условия

Активация на акаунт