🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 609
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 555
Не сложиха ли спойлер в тийзъра за утре ?

# 556
Някой разбра ли кое и къде е имението?

във видин снимат, една голяма винарна в гугъл ще излезе

# 557
  • България
Нещо не ме грабна предаването днес. Добре е заснето. Малко са прекалили с яркостта на цветовете при обработка. Имението не ми допада.

# 558
  • София
Така и не разбрах кой си замина от трейлъра за утре, явно съм проспала нещо. Имението е много готино, всичко изглежда супер.

Май бързо ще изчезне един предател, натам отиват нещата.

# 559
Неве ги съжалява, а може утре да изхвърчи ...но явно няма да е тя утре. Но Бачорски и Георги бяха прави да се действа още първия ден, стратегията на Неве издиша, нищо не разбира от играта - странните не ги убиват, защото те са параван.
Георги е много надъхан ама са му вдигнали мерника от ден едно.

# 560
Явно бързо ще надушат Неве или пък бачорски

# 561
Някой забеляза ли, че в промото за утрешния епизод Ева спомена 2 от 3 имена на предателите? Не знам дали някой следи ирландския сезон в момента, но ми напомня за
Скрит текст:
Oyin, която
по същия начин ги нацели предателите.

# 562
  • София
Уви, колкото и да са изкопирали американският вариант на предаването, с тези участници, не виждам как ще мислят логически и критически. Те ще се избият само защото се дразнят един друг Expressionless
какво наподобява този формат, че много станаха и му се чудя, хванах краят и видях някои нелицеприятни персони... Не знам защо не направят нещо без "известни".
Пп. Колко пъти ще го излъчват

# 563
само едно не разбрах, ако разберат предателя ще има ли нов на неговото място?

# 564
Не сложиха ли спойлер в тийзъра за утре ?

Няма спойлер, те избраха трима и един от тях ще е убит. Не показаха на закуска нито един от тримата дали е там.

За кръглата маса, подвеждащо е, може да става дума за всеки.

# 565
Не очаквах Неве, толкова бързо да я разкрият. Така като не гледаме 24/7 изпускаме как ги хващат. Дали е заради някаква собствена догадка или самата тя се изпуска с думи или държание.

# 566
  • Другата България
Всички знаем кое е имението - “Бонония Естейт“, в село Кошава, обл. Видин.
https://bononiaestate.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81/

Ева ги надуши още след церемонията, при която Владо ги посочи.
Много добър нюх има, признавам я, нея и Антон.

Без да съм гледала промото за утре, според мен Дани Белев ще е първия “убит“.

# 567

Прочетете мнение #460

# 568
Не очаквах Неве, толкова бързо да я разкрият. Така като не гледаме 24/7 изпускаме как ги хващат. Дали е заради някаква собствена догадка или самата тя се изпуска с думи или държание.

Изгонването е вечерта, ще има игра през деня ...ще видим утре. Но те още отначало я заподозряха, оглеждала се много подозрително още при избора на предатели.

# 569
Уви, колкото и да са изкопирали американският вариант на предаването, с тези участници, не виждам как ще мислят логически и критически. Те ще се избият само защото се дразнят един друг Expressionless
какво наподобява този формат, че много станаха и му се чудя, хванах краят и видях някои нелицеприятни персони... Не знам защо не направят нещо без "известни".
Пп. Колко пъти ще го излъчват

Traitors е американската версия, но реално произлиза от нидерландска продукция.
Има леко подобна игра с карти - “Върколаци”.

Общо взето, водещият (сиреч екипа) избира предатели, които да “убиват” по един невинен по нощите невинните, а на сутринта невинните да се опитат да познаят предателите.

Да, ще има.

Общи условия

Активация на акаунт