🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 515
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Много силно начало, браво на БТВ! Аз съм по-щедра от дяволчето, давам 10:-) звук, картина, режисура, монтаж, всичко на топ ниво, а водещият ми е любимец и като актьор, и като водещ.
Всички са ми интересни, дразнят ме Даяна и Силвия Петкова засега.

# 706
Избягвам да чета коментарите във Фейсбук страницата и в Инстаграма. Не ми издържат нервите да им чета глупостите, или пък защото някой ще пльосне спойлер.

Ще си имам лаф на епизода.
За Епизод 1
"Дано тази Тайна вечеря не я редят до закуска." /Господарят за Глория и Онцова на пъзела/ Joy

# 707
Йордан или Иван?

# 708
Добро решение за първи убит. И лоша стратегия на Иван.
Отец Карамазов много ме забавлява с аутфити.

# 709
  • Другата България
Ха, не познахме.

Иван го харесвах.
Ох, Владо....Heart

# 710
Направо, все едно мен убиха.Frowning Дори Владо Карамазов и герданчето му не могат да повдигнат настроението ми.

# 711
  • София
Познавам и съм фен на Юруков. Лично съжалявам. Но пък илюзионистът може да е по-стойностен оставащ?

Онова от ФК-а с мнението на прикритите сектанти (извинявам се): добре че няма да успеят да накарат внуците ми да учат задължително религия (у нас в БГ.то, дето тя е синоним на ролекс и майбах)

Петканов, Петканов, какъв свободен електрон си и ти... Гледай си кекса, човече!

# 712
Лош ход на Невето, която иначе много харесвам.

# 713
Добро впечатление ми направи, че Йордан го пуснаха да влезе на закуска по средата. Обикновено в чуждестранните сезони от тримата набелязани на конклава, единият разбира се е убит, а другите двама ги пускат последни на закуска, за да има повече интрига за зрителите. Това е един вид подсказка, че тези последните влезли на закуска са от набелязаните за убийство и не са предатели. Хареса ми, че тук не е така.

# 714
Иван щеше да е много интересен играч, заплаха си беше за предателите.
Карамазов е невероятен водещ!

# 715
Карамазов е страхотен водещ, няма друг като него. Браво, че не са избрали някое от другите недоразумения, които се изявяват като такива.

# 716
  • Wonderland
Жалко за Иван. Мислех си, че може да е предател, заедно с Неве, но пък двама актьори... 
Владо Карамазов бива ли така да му отива тази роля... Нещо нередно с*кси има в това му превъплъщение Heart Eyes

# 717
Жалко за Иван, защото можеше да е интересен играч, но наистина глупава стратегия да заподозреш някой сериозно и да го загатнеш само пред него. Никаква протекция не си даваш. Аматьорска грешка.

# 718
  • Вестерос
Гледайки според мен изтърваха шанса да е Владо Николов. Никой не го подозира, защо никой не подозира и Глория? Аз ако съм вътре и предател, бих се правила на детектив и да коментирам кой е от другите. А не да мълча.

# 719
За първи ход на Предателите адски интересен избор да изберат Иван!
Но все пак доста жалко, беше интересен играч, малко нямаше протекция при него!

Карамазов толкова добре му пасва да е водещ, че не е за вярване! 😊 може би най-добрият от нашите

Общи условия

Активация на акаунт