🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 56 571
  • 1 021
  •   48
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Добре, добре. Но не е имидж. Владко Мурдаров е плешив. Joy

Даниел Петканов и Оля Малинова за Играта
https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/koja-e-pech … na-predateli.html

И тези подсказаха няколко очевидни спойлери, така че който е чувствителен, въобще да не го отваря видеото.

Добре предупреди, че се бях засилила да гледам.

# 226
Оля Малинова приказва повече, отколкото е нужно.

# 227
Тя си е такава, дрънкало. Вечно превъзбудена, дървен философ.

# 228
  • Другата България
Колеги , много от нас умишлено не четат всеки под,над , около каст не ровим в инстаграмите , пощите ,бельото , не пращаме детективи и прочие на участниците, с цел да изкопчим някаква странична информация и да се правим на много умни и проницателни с нея. За това , много ви моля, ако имате такава, споделяйте си я в темата със спойлерите . Там детективските умения се ценят високо. Тук искаме да си разсъждаваме , на тема видяното в играта . Благодаря предварително
Подкрепям казаното.
Много от нас, включително и аз не гледаме съвсем целенасочено, /а и поради липса на време де/, не им следя участията в ТВ предавания, не им слушам интервютата и т.н. именно защото знам, че все някой някъде ще каже нещо, ще се изпусне, дали неволно или случайно - няма значение. Не съм гледала чужди издания, не искам да правя сравнение, да се настройвам предварително и т.н., искам да разсъждавам именно на база видяното във формата. В тази тема спойлерите не се толерират, има си такава само за спойлери, който иска - да си споделя там къде какво чул и видял. И аз я следя, но ако започнат много подсказки за този формат конкретно, ще престана.
И това не е издребняване, не е преиначаване, не опира до “чувствителност“.
Става въпрос за елементарна форумна култура на общуване.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 12:32 от Merri_An

# 229
Няма да изтрия линка от днес, но и повече няма да публикувам повече тук такива, в които участници преди да е стартирала играта и по време на излъчване на епизодите разказват някъде нещо си.
Извинявам се!

Скрит текст:
Аз не понасям спойлери, но днес каква я свърших ... Confused

# 230
  • София
🤔 Замислям се за каста…
 Тази Оля и такива като нея, дето не знаят кога какво да казват, к’ъв го дирят в стратегическа игра?

# 231
  • Другата България
И аз съм ядосана на такива.
От ергенката не съм изненадана, дори го очаквах.
Но тази Оля....

# 232
Няма да гледам значи ...

# 233
  • София
Аз имам питане към БТВ-то:
Вие ИДИОТИ ли сте или ДА?

Защо не си следите хората какво плямпат по предаванията???

Визирам Анна-Мария в нейния подкаст и всички участници, които гостуват в Преди обед.

Потресаваща АМАТЬОРЩИНА!

# 234
Като се сетя за анонсите на О100Г какво подсказване беше за нас зрителите и колко се ядосвахме в темата.
Дано тук няма такива груби грешки на хората, които правят анонсите за епизодите.

# 235
Алкор, без значение какво е писано в темата - а аз я следя от самото начало и не съм видяла такъв пост, написаното от теб беше огромен спойлер. Ти направо разказа как се развива играта.
Е то е видно отвсякъде. Нов ник, регистрирал се преди седмица и всичките му публикации са само в тази тема (малко и в спойлерната). Може да е и някой от участниците или от екипа.

# 236
Едва ли. Просто е фен, според мен.

# 237
Ана Мария на снимка не искам да я видя , камо ли да и слушам кастите. Като я знаете колко и е акъла , какво очаквате. Сега е хубаво да не ни споделяте

# 238
Хора, спокойно. Сигурна съм, че всичко, което е "спойлнато" от трейлъра ще се случи в първите 30 минути на първи епизод.

# 239
Ние не говорим за трейлъра.

Общи условия

Активация на акаунт