🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 42 793
  • 806
  •   107
Отговори
# 345
Сега "загрявам" за вторник с първия епизод на новия сезон на фламандския вариант. Ами от 20 човека горе- долу 2/3 са актьори/ актриси/комедианти...за цвят имат адвокат, известен готвач и бивш военен. Започна с голяма драма - големи вълнения, малко пресилено ми беше...Надявам се нашият вариант да е по- убедителен, поне кастът е по- разнообразен. И последно, понеже някои следим и другите шоАта, тукашната кифла- селебрити се оправдава, че не може да отвори ключалка за колело: "Ами аз не карам колело, а си имам и мъж, той ще я отключи".....Joy

# 346
То по-добре да не ги помниш 🤣
Ааа, аз няма да забравя за Георги от игри на волята, че участва. Искам да знам коя ще си хване и от това риалити Innocent

# 347
  • Враца
Във вторник ли започваше? Дано не забравя.

# 348
  • България
Само две седмици са били снимките и Георги от ИВ не е имал време да се развихри.

# 349
vmarinska
Да - вторник и сряда от 20.00 часа.

# 350
  • USA
Е,нали утре? Имам чувство,че цяла вечност очакваме.. А днес,а утре..

# 351
Наградата била максимум 150 000 лева (реално по-малко, зависи колко си спечелят от мисиите). В сравнение с други версии от нашия калибър на население и бюджет (Нова Зеландия, Ирландия), даже е по-висока. Но пък онзи ден излезе статия за Ева Веселинова колко била доволна от хонорара си в предаването, много добре й платили, и т.н. Аз вече писах в темата, че нашите випове нямат стимул и хъс да се борят за наградния фонд (което е фундаментално важно за интересна игра), ама имаше несъгласни. Ето такива като Ева и на половин епизод участие ще са доволни.

# 352
За да са мотивирани трябва хонорарът да е на ден престой, ако просто ти платят 10к независимо дали стоиш ден или 14, ще ти е все тая.
Надявам се, че този celebrity сезон е само за загрявка и нататък ще са неизвестни.

# 353
Аз също се надявам този celebrity сезон да е посто с цел да привлекат по-голяма аудитория.

Пък догодина живот и здраве ако няма да е само с обикновени участници, то поне да е смесен.

# 354
Да, някакъв микс - и то с по-неизвестни "известни" ще е супер.

# 355
  • USA
Аз пък не искам да имат хонорари.
Не само,че влиза един народ приятелчета/познати/,ами и пари им дават,за да "работят"..? Реално за тях ще е един работен ангажимент,а не страхотна стратегическа игра,за която трябва да са поласкани,че са поканени.И да го оценят и да инвестират като участници,а не като работен договор.

# 356
  • София
Май дойде време да се запиша и аз тук, защото тази седмица мисля да гледам в (почти) реално време какъв разврат на събитията са ни забъркали там край реката (редят се тополите) Joy
Единственото което си пожелавам засега е поне няколко от участниците да са разбрали къде са влезли и как да я играят тази игра, защото тази есен още един формат със каст който е сбъркал формата ще ми дойде повече.  Joy
Хайде успешен сезон на всички.

Послеслов: въпрос към тези гледали сезони от другите държави: дали някой някъде се е сетил да вкара две независими групи от предатели които да не знаят за съществуването на другата?

# 357
  • USA
Няма такива.
Винаги са една група между 2 до 4 предатели.Виждам,че схемата с 3-ма предатели им е любимата ситуация на Продукциите и затова ако изгонят някой, приканват 2-мата останали да изберат 3-ти.

Кое е другото предаване с объркан каст?
Аз точно за Предатели си мисля,че има голям потенциал да е сбъркан,щом са хора,които се познават и са на хонорар. Разбира се,въобще не искам да съм права.

# 358
  • София
Знам как е по библия. Чисто хипотетично си мислех, че в един сезон с 50 човека и две отделни групи предатели би станала яка касапница JoyJoyJoy (ако някой от БТВ ме чете, няма да искам хонорар за идеята Blush).

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 20:40 от dido2k

# 359
Качиха кадри от първия епизод, Оля казва, че е фен на предаването, а дано повече хора от каста да са гледали поне малко за какво става на въпрос и да не се чудят къде се намират половин сезон.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 21:43 от sam001

Общи условия

Активация на акаунт