🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 620
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 570
Разбираемо защо са заложили на известни. Голямо количество участници и от всички се очаква да играят сериозна роля от ден първи. В това предаване ще е трудно да си абсолютна скатавка. Всеки трябва да действа от първи епизод. Та, в такъв случай за зрителя ще е много трудно да запомни кой кой е, пък какво остава имената на 25 човека от първия епизод, когато вече се случват много съществени събития. Изтърве ли зрителят нишката веднъж, най-вероятно няма да се върне обратно.

В такъв сценарий наличието на известни личности помага. Като изключим 4-5 непознати за мен лица, останалите ги знам и в нито един момент не се чудих кой за кого говори като се назоваваха по име.

# 571
Разбираемо защо са заложили на известни. Голямо количество участници и от всички се очаква да играят сериозна роля от ден първи. В това предаване ще е трудно да си абсолютна скатавка. Всеки трябва да действа от първи епизод. Та, в такъв случай за зрителя ще е много трудно да запомни кой кой е, пък какво остава имената на 25 човека от първия епизод, когато вече се случват много съществени събития. Изтърве ли зрителят нишката веднъж, най-вероятно няма да се върне обратно.

В такъв сценарий наличието на известни личности помага. Като изключим 4-5 непознати за мен лица, останалите ги знам и в нито един момент не се чудих кой за кого говори като се назоваваха по име.

Да, много е трудно отначало, в чуждите продукции помагат с кадри на човека, за който се говори...защото няма как да се запомнят 25 имена.

# 572
Владо изглеждаше като вампир преди конклава, много се радвам, че го гледаме отново като водещ, стана ми носталгично за Survivor. Cry

Глория се очакваше да е от "тъпите цивилки", ама взе, че посочи 2-ма предатели на кръглата маса Grinning
Или много лош избор на предатели, или праведните са много добри. Много рядко може да се случи да се развъртят имената и на тримата предатели още на първия ден.

# 573
Мая, ех, Мая. Много добре се ориентира в обстановката. Не знам дали предположи, че Бачорски е предател, дали дочу от другите, но правилно се ориентира. Умее да лавира, има интуиция, много добър играч, харесва ми.

От тримата предатели Георги е най - ориентиран, не ми хареса в началото, не съм го гледала в други формати, но е добро попадение.

Неве я харесвам, стискам ѝ палци, но да е предател сякаш не е нейното.
Бачорски продължава да не ми харесва.

# 574
  • София
Аз още от неделя приключих с ИВ - когато се играла за 3-ти път една и съща игра...
Радвам се, че това тук започна и за сега ще съм му предан; обещавам първата седмица да не го предавам и да гледам на живо. (Дори мачовете пуснах през компютъра.)
До утре банда! Внимавайте в сънищата си за хора в плащове бордо с качулки - совите не са това, което са. Най-много да е Бачорски примерно) Simple Smile
Пък и зачезнаха едни тримца, дето изобщо не са поели с колата към София. Там са някъде, по вилите или мазетата на Баба Вида.
(Първоначални симпатии/антипатии - в първото ми включване, с.28

# 575
На мен ми хареса първият епизод. Хареса ми, че участниците във формата са много мислещи и аналитични хора и е възможно много бързо да разкрият предателите. Първият разкрит предател може би ще е Бачорски, защото това зачервяване много го издава, но дано да не съм лош пророк. На утрешната кръгла маса ще е интересно. Но аз ли се бъркам или помня грешно, че първоначално бяха обявили по един епизод на седмица? Положително се изненадах, че и утре ще има епизод. Тъкмо няма много-много да забравим какво се е случило. То по тази логика по колко епизода ще има на седмица?

# 576
На мен ми хареса първият епизод. Хареса ми, че участниците във формата са много мислещи и аналитични хора и е възможно много бързо да разкрият предателите. Първият разкрит предател може би ще е Бачорски, защото това зачервяване много го издава, но дано да не съм лош пророк. на утрешната кръгла маса ще е интересно. Но аз ли се бъркам или помня грешно, че първоначално бяха обявили по един епизод на седмица? Положително се изненадах, че и утре ще има епизод. Тъкмо няма много-много да забравим какво се е случило. То по тази логика по колко епизода ще има на седмица?

Само тази седмица ще са два епизода, за да наберат скорост и да видят зрителите утре какво представлява, когато участниците се съберат на закуска и някой липсва, както и какво представлява частта с кръглата маса. От другата седмица ще е по 1 епизод на седмица във вторник от 20ч.

# 577
  • София
Има надежда да се получи хубав сезон. Поне няколко адекватни участници забелязах още в първия епизод.
Предателите ако не утрепят при първа възможност Мая и Братленцето трябва да си скъсат книжките, защото тия двете ще им разкажат играта.

# 578
при положение че са го снимали две седмици, може би само тази седмица да са два, а от другата само по един

# 579
  • Stockholm
Явно разкриват Невето утре. Бачорски действа много хитро, събирайки група около себе си. Бързо надушва потенциалните си врагове и ще ги елиминира. Изобщо виждам го като много силен и недосегаем предател. Жорката може и да ни изненада с печеливша стратегия.

# 580
  • Другата България
Скрит текст:
Владо изглеждаше като вампир преди конклава, много се радвам, че го гледаме отново като водещ, стана ми носталгично за Survivor. Cry

Глория се очакваше да е от "тъпите цивилки", ама взе, че посочи 2-ма предатели на кръглата маса Grinning
Или много лош избор на предатели, или праведните са много добри. Много рядко може да се случи да се развъртят имената и на тримата предатели още на първия ден.
И двете според мен, но основно /за мен/ лош избор на предатели, като за начало.
Сега, може и да е от монтажа, но Гошо и Неве ги заподозряха доста хора още преди “убийството“, докато имена като Тино, Владо Николов, Мира Радева, Иван, Венци...изобщо не се споменават. Дори и това девойче Даяна.
Което за мен говори за много очеизваден избор за предатели, дори аз предполагах Бачорски да го подозират повече хора, а Гошо и Неве по-малко, то стана обратното.
Да, за Мен Глория, Ева и Антон са доста добри, Дани Белев също, затова и може да не го видим повече.

# 581
Предаването е много интересно поне за сега. Водещия е право в 10-ката. Каста също ми харесва с малки изключения. С избора на предателите не съм много доволна, не че има значение моето мнение.😄 Най-прозорливи според мен са Мая, Антон, Йордан- фокусника ( нищо че май не го видях в промото и подозирам, че той е “убит”), Ана-Мария. Този от ИВ изобщо не го знам, но хич не съм му фен. На Бачорски също.

# 582
Еее, само по 1 епизод в седмицата ли ще има? Искам поне два,  на мен ми хареса. Ще ги следя, но да чакам по цяла седмица за развръзката не ми е много по вкуса. Аз ще забравя какво съм гледала 😆

# 583
Карамазов преди конклавът беше облечен с пуловера на Рос Гелър 🥹

(Не ми казвайте, че само аз го забелязах😂)

# 584
  • Другата България
Кой му гледа пуловера...../тук има няколко изчервяващи се емотикона..../

Общи условия

Активация на акаунт