🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 577
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 600
Просто страхотно до тук!
Надхвърли и най-смелите ми мечти за българските Предатели. Тепърва мисля, че играта ще става интересна.
Единственото, което ме притеснява е, че Праведните още не са се окопитили и малко прегарят като буквално не мислят.
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ РОВИШ кой е с щитовете и не го разкриваш ако си Праведен, дори се опитваш да заблудиш предателите ако можеш, че щита е в теб - хем да опазиш себе си, хем евентуално Предателите да нацелят човек с щит и да изгубят един шанс за убийство

# 601
  • София
Много ми харесва как е заснето предаването. Карамазов е страхотен. Всичко е премерено, реплики, бестове, няма нищо прекалено и излишно.
А предатели до края на предаването само тези 3-мата ли ще са?
И на кръглата маса какво се случва, пак ли убиват някого?

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 00:02 от Скарлет*

# 602
  • София
Просто страхотно до тук!
Надхвърли и най-смелите ми мечти за българските Предатели. Тепърва мисля, че играта ще става интересна.
Единственото, което ме притеснява е, че Праведните още не са се окопитили и малко прегарят като буквално не мислят.
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ РОВИШ кой е с щитовете и не го разкриваш ако си Праведен, дори се опитваш да заблудиш предателите ако можеш, че щита е в теб - хем да опазиш себе си, хем евентуално Предателите да нацелят човек с щит и да изгубят един шанс за убийство

Ооо, това и аз си го помислих - много, много глупаво, но ще го отдам на това, че все пак е началото на играта и все още на се замислили истински за плюсове и минуси да имаш/да мислят, че имаш щит. И най-основното - в началото още го играят отборно уж 🙂

# 603
  • На морето!
Сигурна съм, че ако Оля се върне ще им върне стратегическото мислене за играта, тя твърди че я е проучила обстойно.

# 604
Здравейте! И аз се включвам в темата - ще ви чета основно, защото нямам възможност да гледам в реално време. Трябва и да си намеря къде мога да гледам, защото съм в чужбина. Някой дали знае в Нетера дали могат да се гледат епизодите на запис?
Гледала съм само няколко от чуждите сезони, но съм много обнадеждена за нашия. От това, което прочетох за днешния епизод, се надъхах още повече - Видин и регионът са топ избор, браво, че са ги избрали за снимките; Карамазов си е Карамазов; кастът е шарен - не са ми познати доста от лицата и може би затова ми е по-интересно на мен.
С високи очаквания съм!

# 605
А предатели до края на предаването само тези 3-мата ли ще са?
И на кръглата маса какво се случва, пак ли убиват някого?

Когато изгонят предател, останалите имат право да вербуват някого от праведните, но не са длъжни да го направят. Праведният може да откаже или да приеме. Ако е останал само един предател, тогава вече задължително трябва да вербува и се поставя ултиматум на праведния - или приема или го убиват директно.

На кръглата маса всички се събират и дискутират кои са предателите. Гласуват и този с най-много гласове е изгонен. Това е мястото, където праведните имат шанс да хванат предател.

# 606
Резюме от мен - на Владо му отива ролята. Перфектен избор. Режисура, декор - прекрасни. Предателите са добър избор, с изключение може би на Бачорски, но може и да ни изненада. Постоянните препратки към чуждестранни сезони ми идват малко в повече, защото в същината си спойлват техники и похвати, затова и не изчетох цялата тема.

Диана / Деяна - много дразнеща, а в началото ми беше жал за нея.

Що се отнася до щитовете - разбирам и двете страни. От една страна 1/25 не е голям шанс за изгонване; пък от друга - е. 😁 Особено за Гъмов, който е актьор. Все пак, ако бях на негово място, щях да предпочета онези 2000 лева, защото нямаше как такъв избор да не се разчуе толкова рано в играта.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 00:41 от Lilly_85

# 607
  • София
Също така щитове има само за убийства, на кръглата маса никой не е застрахован.

# 608
Включвам се само да кажа едно огромно БРАВО на колегите. Гледах 1ви епизод - перфектен !

# 609
Доживяхме добро реалити, приятно съм изненадана. Чудесно заснето, с отличен звук. Има не малко стратегически ориентирани играчи. Не съм от феновете на Владо Карамазов, но не мога да отрека, че пасва чудесно на формата. Гримът също помага 😄 Много съжалявам, че Оля няма да е от началото в играта, вярвам, че ще я върнат. Неве трудно се прикрива, не й е приятно да е сред предателите, някакъв вътрешен конфликт има в тази посока, това е нещото, което не ми допада в бг участниците и зрителите - трудно им е да разграничат роля в шоу от реалния живот. Нямам търпение за утре!

# 610
  • Вестерос
Не познах никой предател. Предполагах за Неве, но не гласувах за нея. Бачорски беше предвидим за мен, обаче много хитро направи коалиция, за да не го номинират него. Неве и Жоро май са им на мушката вече.

Много добро начало. Хареса ми. Много и то.

Антон как разпозна веднага Бачорски за това, че се изчерви. И Данито Белев за щитовете.

# 611
Ами УАУ!

Владо Карамазов е страхотен, имението е уникално, величествеността на крепостта Баба Вида, изобщо от режисьорска гледна точка това е шедьовър. Наистина съм впечатлен и щастлив, че ще покажат една красива страна на моя роден край.

Имаше напрежение, имаше екшън, имаше и първи караници и захапвания, абе имаше от всичко.

Единственото, което не ми допада е, че избраха Георги за предател. Не ми се искаше той да е в главната роля, но не мога да отрека, че не е подходящ. Все пак се надявам, че хиперактивността му и това, че е пренавит ще го издаде и бързо бързо ще го разконспирират.

Антон ме изуми колко бързо успя да разпознае Бачорски. Също съм изненадан от Глория, макар да не съм й фен, май ще се окаже доста проницателна, за което браво!

Не смятам, че Диляна, Оля и Коджабашев наистина са отпаднали. Според мен още утре ще ги върнат.

Искра е доста хаплива и няма да лъжа това ми харесва, но не знам дали няма да й изиграе лоша шега.

По мое мнение, ще е грешка ако изгонят Даяна. Ако аз съм предател точно нея НЕ бих убил, защото е шумна, създава хаос и бих я ползвал като щит.

Общо взето съм впечатлен, зарибен и нямам търпение за следващия епизод. Стискам палци на предаването има потенциал да стане хит.

# 612
И аз с големи очаквания, ще видим. Харесва ми мястото край Дунав и в кулата на Баба Вида, приятно разнообразие от плажовете, с които ни облъчват в останалите реалита. Не ми хареса и на мен изборът на предатели - особено двамата стратези с тая мания за слава само от хладилника не ми изкачат,много,много се надявам, че бързо ще ги разкрият и разкарат. Много ми иска да дават повече разсъжденията на не толкова телевизионно изхабени звезди....Любопитна съм за утре.....

# 613
Аз съм с малко смесени чувства! За първи епизод беше ОК, Карамазов уникален, бих гледала дори само заради него! Не съм се интересувала от това предаване по принцип, но за мен щеше да е по-интересно, ако и зрителите не знаехме колко и кои са предателите, както беше в Къртицата. Поне в началото.
 Неве ми се стори твърде бързо разкрита, но ще видим утре.... Дано не я посочат, още в епизод 2 да махнат предател. Надявам се да има екшън, обрати и стратегия... Това постоянно говорене по групички, кой кого подозира не ми допада засега.

# 614
Изгледахме, този път и мъжа гледа, много приятно така!
Страхотно изглежда, ура!
Супер показателно как е избухнала темата, ще се връщам след малко да чета 200+ мнения!
От предателите съм улучила само Бачорски, което е мега очевидното и да видим.

И аз мисля, даже съм на 99% сигурна, че ще върнат Диляна, Оля и Жорката и залагам, че ще ги върнат през мисия като 1 предател и 2 праведни, но не бих гадала кой какво.

Друго, може би вече е писано, но някой ще засича ли брой на синхрони, че без да броя видях неуместно много на Дани Петканов, което ми казва нещо.

Ами браво и чакам с нетърпение и се връщам към 200+ мнения Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт