🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 564
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 615
Много преиграват всички.
И мен това ме отблъсна, чак не можах да догледам. Театралността ми стана досадна.

# 616
Аз съм с малко смесени чувства! За първи епизод беше ОК, Карамазов уникален, бих гледала дори само заради него! Не съм се интересувала от това предаване по принцип, но за мен щеше да е по-интересно, ако и зрителите не знаехме колко и кои са предателите, както беше в Къртицата. Поне в началото.
 Неве ми се стори твърде бързо разкрита, но ще видим утре.... Дано не я посочат, още в епизод 2 да махнат предател. Надявам се да има екшън, обрати и стратегия... Това постоянно говорене по групички, кой кого подозира не ми допада засега.

Няма да е Неве, промото е подвеждащо, оръдията ще се насочат в друга посока, нещо ще стане и ще гласуват емоционално в последния момент -  по-скоро залагам на жена и мисля, че ще е Мирела/Мариела...

Все още не са успели да се съберат много хора и да гонят единодушно, затова е важно кой какво говори на кръглата маса. Много често се сменят имената в движение и другите, които са си намислили преди това ги оставят за друг път.

SmileySmiley Ама то цялата игра е говорене по групички.

А зрителите знаят всичко, но за нас е удоволствието да гледаме кой как лавира в различни ситуации, как се измъква когато го нарочат и т.н.

П.П.
По многото въпроси тук имам чувството, че не е много ясно на зрителите какви са правилата, които не са много ама все пак...Аз понеже съм играла Мафия, ми се стува очевидно, но май не обясниха много ясно какво ще се случва, изтъвах първите 2 мин аз.

# 617
Най-накрая нещо добро по тв, сред морето от всички бози. Харесва ми, Владо е уникален. Ще гледам с интерес

# 618
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах го.Не влизах нарочно в социалните мрежи и тук,за да не си разваля гледането от спойлери.

За избора на 3-ма предатели, познах за Бачорски.Изненадах се на избора за Георги и не,защото не разбира играта (дори напротив,много е в час с нея), а защото е първичен,много приказлив и се притеснявам да не се издаде в някоя по-разгорещена със спорове сцена.

Неве - нищо не мисля за нея (освен,че изглежда чудесно за жена на 52,както и Мира Радева никога не бих й дала 67г...). Още от много рано я захванаха + видимо не се понасят с Бачорката и си мисля,че тя ще е първата разкрита.Бачорски ако знае как се играе играта,ще започне да насочва вота малко по малко към Неве (или тя към него). Хем,ще се "докаже",че е праведен,хем ще отстрани един негов дразнител.
После избират трети Предател,който пък е човек,за който има много подозрения. Изгонват и него и така един конкурент Предател по-малко,един човек.борещ се за парите по-малко..

Възможно е монтажа да ни е подвел,разбира се. Монтажист ли е - да му нямаш вяра!

Каста обаче,така поставени един до друг много ми харесват и сякаш са покрили всички профили,сравнявайки с чужбинските формати.

Някой пита за Нетера - разбира се,че има всичко на запис - от ИВ,през Компаньонките и Предатели.Аз така гледам. Дори пряко се излъчват,но тогава няма как да се прескочат рекламите.

За един от изгонените,залагам на Глория или поне искам да е тя.Агресивна ми е и претенциозна.
Някой каза,че в чужбинските формати в някой етап връщали един от "убитите". Това не е вярно. Убият е пътник и ако се върне, е под формата на дребно участие като част от някаква игра.

За тримата напуснали Диляна,Коджабашев и Олга, само за Коджабашев ми е тъпо,че не го видяхме в игра.Останалите две жени не ме вълнуват.Олга дори каза "Пък аз колко рокли си бях взела.." Не я е яд,че няма да е част от този страхотен проект игра,а че няма да си покаже парцалята. Rolling Eyes Who cares?!

Владо Карамазов е толкова е впечатляващ и като осанка и като водещ. Искам Ергенът 5 с него!!
Веднага се записвам. Smiley
10/10 за първи епизод Yellow HeartYellow HeartYellow Heart

Местата за снимки са страхотни. Не сме на нивото на Франция (няма и как с толкова автентични замъци с история) ,обаче Австралия и НЗ могат само да си мечтаят за такива декори.
Кръглата маса е страхотна,светлините в бакграунд точно на място.

# 619
Оля ми се искаше да е в играта на мястото на ужасни досадната инфлуенсърка, която даваше безумни указания в играта
Веднъж седмично само ще го дават, което не ме кефи
Деси Стоянова ще е ко- водещ

# 620
  • София
За пръв път чувам да има ко-водещ във формата,  поне в тези, които аз съм гледала. 😃

# 621
Пак основни спонсори - хазартни. Този двоен стандарт няма да спре скоро. Накрая очаквайте победителя да се излъчи като при гривните.
Иначе всички са много праведни Sob

# 622
Според мен Жоро е много добър в тази роля. Който го е гледал знае, че е хиперактивен, приказлив и постоянно на пружинка. Това би го спасило, защото винаги си е такъв и няма да е странно както при другите, които рязко се разприказваха. Големи надежди залагам на него.

Само дано не си тръгне с ново гадже и от тук Grinning

# 623
  • Другата България
Много е рано, но според мен Мая ще обработи Бачора и ще елиминират Георги.
Заплаха и за двамата е.
Бачорски е идеалния инструмент в ръцете на Мая.

# 624
Не трябваше да гледам британските два сезона, така щеше да ми е още по-вълнуващо... и сега вместо просто да се радвам на доброто заснемане, аз си казвам "изкопирали са го много добре". Но така или иначе от мен имат голям плюс, заедно с подходящия водещ и локацията.

Минусът за мен е това, че играчите се познават. Ние като зрители имахме опцията да гадаем най-вече въз основа на това чий профил би попълнил изискванията за ролята.  Аз познах предател и половина (Бачорски и ако не Онцова, някоя от актрисите). Георги не бих предположила, но той ми е в най-трудния профил. А те освен че имат непосредствени впечатления, познават и повечето от останалите. Съответно много по-лесно им е да забележат и най-леките отклонения. И се стига до там, че дори Глория и Ева да имат попадения. Съвсем различно щеше да бъде, ако бяха изсипали тумба непознати, но уви...

На Бачорски ще му е най-трудно, защото той пасва идеално за ролята и е нормално да бъде и най-заподозрян. Все пак мисля, че до известно време ще успява да хвърли прах в очите на останалите, защото е социален и харизматичен. Неве ми е супер антипатична, не знам защо... излъчването й ме отблъсква. Георги сякаш има най-много шансове да остане незабелязан, но пък може и да бъде жертван от "старите кучета".

Мая не мисля, че толкова я интересуваше кой е Предател, колкото да направи коалиция с един от най-силните и харизматични личности там (а и отвън може да й е от полза, хитруша). Като цяло и двамата се ориентираха правилно още веднага да съставят група и мислят по-стратегически. Все пак мисля, че тя не подозира (все още) Бачорски, иначе щеше да си каже на синхрон.

Онцова много ме издразни на играта. Не стига, че не могат да наредят елементарен пъзел, ами и се озлоби срещу тази, която успя. Вярно че Ана-Мария не се държа особено тактично, но все пак... излишно беше от страна на адвокатката и не й отиваше. По друг начин я помня от Съдебен спор, но или се е променила или има разминаваме между нея и екраннния й образ. Но ще видим, де.

Като цяло съм доволна. Може би бързо ще разкрият Предателите и нововербуваните ще изнасят предаването впоследствие. Нещо, което един от съфорумниците май се опита да намекне...

# 625
Предаването по принцип ми харесва много, ама този Бачорски ми го разваля.

1) Несимпатичен като външност и поведение.
2) Поредната риалити звезда изскочила от не знам къде и подбутвана от не знам си кой.
3) Не стига, че са му дали главна роля, ами и от рекламите изскача Smiling Imp Просто си проси превключване към Нова.

# 626
Както говорите за тази Мая и играта й в Острова ме карате да съжалявам, че не съм гледала предаването. Аз съм голям почитател на мислещи и стратегически персонажи със силна социална игра, особено когато са жени, но специално гривните изобщо не ме грабнаха и така не гледах повече от епизод. Ще я следя внимателно тук. Звучи като вълнуващо попълнение в каста.

Иначе се радвам, че не са обучени да се правят, че тепърва се опознават, а всички са отворени за познанствата си. Или в случая като с Гал Гадот от Перник, че никой не я познава. Не ме дразни, че са известни личности, но щеше да ме подразни, ако ни правиха на малоумни, че всички се познават само задочно, та се радвам, че ни го спестиха. Вече сте споменали, но онзи ден сезон на Сървайвър със Зоран, където се оказа, че той и 3-4 човека са с предварителна уговорка и ни правиха на идиоти беше вбесяващ, така че това вече е плюс в тетрадката за Traitors.

# 627
  • Бургас
Добре започна сезонът щом успя да придърпа към екрана и ММ а той е трудна публика за реалити предаванията.
Не особено сполучлив избор на предатели според мен.
Интересна ще ми е играта на Мая гледала съм я в Островът.Хлъзгав и хитър играч е тя.
Иван и Данчо ще са ми интересни в играта дано не са махнали главата на някого от тях.Но и аз бих махнала силен играч още в началото.

# 628
Въпреки, че бях скептично настроен, трябва да призная, че се е получило едно отлично заснето и режисирано шоу. Стегнато, с атмосфера и интрига. Не ми допадат особено правилата, защото посочената жертва няма никаква опция да се защити и отвърне, но това не е проблем на продукцията, а на формата. Аз продължавам да си мечтая за един американски ББ, направен у нас - нещо като Сървайвър в затворената среда на Къщата, в която се номинират и отсраняват помежду си с тайно гласуване след абсолютно свободно договаряне, коалиране и.. манипулации. Апотеоз на стратегическата социална игра.. Simple Smile В момента върви 27-ми сезон, ако някой има интерес..

# 629
Много добро начало. Браво на екипа!
За мен голяма част от участниците са неизвестни, но пък и сред неизвестните лица си имам вече симпатични и антипатични. Бачорски е сред вторите и се надявам скоро да бъде разкрит. Не очаквам и съюза му с Мая да му помогне. Към нея чувствата ми варираха в двете крайности в ОСГ миналата година и сякаш още тогава ѝ се наситих на умението да манипулира околните, но може пак да успее да изненада с някаква метаморфоза. Дано скоро да дадат шанс на тримата първоначално изгонени да се борят за завръщене в игарта. Искам пак дори и за кратко да видя Коджабашев вживян и горящ в игра. Много приятно ме изненада младото момиче, което веднага заподозря двама от предателите. Изобщо, много участници бързо се усетиха кои са предателите, остава да видим предатлите дали ще успеят за разсеят подозренията и да ги прехвърлят върху невинни.
И, разбира се, Владо Карамазов. Силно, магнетично присъствие на екран. Не знам за вас, но за себе си съм сигурна - дори и предаването да завие в безинтересна посока, заради водещия ще го изгледам докрай.

Общи условия

Активация на акаунт