🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 557
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 630
Много ми хареса пилотния епизод. Втори епизод ще го гледам настръхнала в очакване да чуя клишетата за "честна игра" и т.н., но много се надявам да го няма.
Направиха ми впечатление хора, които от раз нацелиха поне двама предатели - Глория, Ева, Антон. Но наистина Неве и Бачорски рязко смениха физиономиите и цвета на лицето (което няма как да контролират).

Надявам се и тримата изгонени преди да прекрачат прага да се завърнат и поне един от тях да е Предател.

# 631
Много добър първи епизод. Малко протяжно ми дойде един час за влизане в играта и избор на предатели, но като цяло нямаше излишни локуми и странични линии.
Страхотно са пресъздали атмосферата на формата. Голямо браво от мен и за речника в началото.
Владо е разкош! Толкова силно и завладяващо присъствие да има, че и телефонния указател да изрецитира, пак ще го гледам омагьосана.

Много бързо заподозряха предателите, което за мен означава, че едва ли имат капацитета да се справят с играта по-нататък. Голям резил, още на масата да те разгадаят. Мая усети Бачорски още там и затова се присламчи към него, за да му е дружка и да я пази. Да видим ще уцели ли момента да го изгони преди да я е убил.
Не се усети как да действа с щита обаче. Трябваше да се престорят с Гъмов, че се отказват. Той пък се самозастреля с тези жълти кръгчета и скоро ще е пътник.

Браво на Ева, изненада ме, но и си сложи голяма мишена на гърба, по която предателите - ако имат нещо на втория етаж - неминуемо ще стрелят. Данчо Фокусника също, даже залагам да е първото убийство. В тази игра дори и да си умен, не е препоръчително да го показваш. Антон игра по-съобразително, разгада Бачорски, но не го разгласи на всеослушание.

# 632
И аз съм от впечатлените от първи епизод.
Бях заложила основно на Трейтърс този сезон и се радвам, че съм направила правилния избор (поне засега, надявам се да задържат високото ниво до край).

Карамазов е уникален! Визия, дикция, тембър... страхотно излъчване! Шоуто нямаше да е същото без него.

Останах крайно разочарована от скорострелното изгонване на Коджабашев (за другите две ми е все едно), но се успокоих като прочетох в темата, че има голяма вероятност да ги върнат на следващ етап.

Мая е същата лисица като в О100Г, аз съм фен на реалити персонажа й, радвам се, че са я кастнали.

Като цяло каста ми харесва, но не симпатизирам на Гъмов, Бачорски, Силвия. Инфлуенсърката ми беше непозната, но не останах с добро впечатление от нея.

Смятам, че това ще са първоначалните предатели и ще има други впоследствие.

# 633
  • София
Много ми хареса пилотния епизод. Втори епизод ще го гледам настръхнала в очакване да чуя клишетата за "честна игра" и т.н., но много се надявам да го няма.
Направиха ми впечатление хора, които от раз нацелиха поне двама предатели - Глория, Ева, Антон. Но наистина Неве и Бачорски рязко смениха физиономиите и цвета на лицето (което няма как да контролират).

Надявам се и тримата изгонени преди да прекрачат прага да се завърнат и поне един от тях да е Предател.
И аз мисля, че двамата се издадоха леко, Бачорски обаче почервенява по 100 пъти на ден, така че може и да падне подозрението от него като го погледнат малко в ежедневието.

Георги според мен го заподозряха, не защото се е издал, а защото не е известен с друго освен с играта си в риалитита. Има славата на хлъзгав играч, въпреки че в Игрите не е бил такъв. В Къщата също беше в явна коалиция.

Според мен е добро решение, че са избрали Георги и Бачорски, защото са по дейни. Тино го харесвам, но си го знаем от Сървайвър, може да е подходящ за следващ предател, но не и за първи.

# 634
Не ми се иска никой да напуска толкова рано, защото искам да видя поне още епизод-два развитие на сегашните отношения, но е ясно, че с толкова участници и по един епизод на седем дни от следващата седмица ще трябва да се гони някой задължително. За това се надявам като някой ще напуска, поне да не са хора като Глория, Антон, Ева, които демонстрираха бърза ориентация и съобразителност в играта.

Другата ми надежда е, че Бачорски ще види вратата скоро. Нямам силно мнение за него, но колкото и да драпа да поправи първоначалния си крах е очевидно, че е топ заподозрян в очите на значително количество хора. Не ми се иска да гледам епизод след епизод как е супер очевиден като предател, но понеже има 4-5 човека, които са пълни идиоти той някак си се измъква, докато всички, които са го заподозряли събират багажа. Страхотно е да видиш умела игра на предател, но и може да е много досадно да следиш предател, който води успешна игра, само защото има ядро участници, които са пълни глупаци. Последният сезон на австралийския Предатели беше точно такъв и едвам се гледаше.

# 635
Да почетем Вяра, Надежда, Любов и майка им София!
Честит празник на именници и софиянци!
Heart

Не съм чела нищо от коментарите тук от вчера следобед, но ще го направя.
Стана малко късничко снощи, но въпреки това си изгледах епизод 1. Явно доста ми е харесал и съм останала впечатлена, защото какви сънища, какви филми бяха, не е истина (по принцип аз сънувам много). Първо беше с Господарят на имението, после аз самата бях участник в някаква игра с други хора. Blush
Харесва ми динамиката на всичко случващо се. Визитките не ми бяха досадни.
Може би не само на мен Даяна направи впечатление от самото начало. Въпросът е дали тя си е такава, или сама се е вкарала в ролята на дразнител, за да провокира останалите, като по този начин цели да разбере това и онова в хода на Играта.
Не познах нито един от избраните предатели. За мен тези бяха твърде лесни за разпознаване, което се и видя. Антон Стефанов явно има много силни сетива и интуиция.
За Бачорски и Неве – пренавити ми идват на мен и това личи. Доста от Праведните се правеха на загадъчни, мълчаливи едни такива – да има съспенс де.
Ако трябва да поставя оценка на епизода – 6!
Тази вечер за 20.00 часа ще бъда точна.
А сега започвам да ви чета – 254 коментара. Сила сте! Hug

# 636
Хареса ми епизода, съжалявам за отпадането на Диляна, надявам се да ги върнат по- късно, Даяна ми е супер неприятна и непозната, ще гледам със сигурност

# 637
На мен неприятни са ми Гъмов, не знам защо и кой го кани непрекъснато да участва в различни формати, Даяна и адвокатката.

# 638
  • София
А каква е ролята на предателите? Освен да "убиват"?
Ана-Мария не я харесвам, но вчера беше права. Помогна им, накрая ѝ се нахвърлиха двете "умници". Явно ги хвана яд, но все пак. Глория ми е един от най-неприятните персонажи. Мисли си, че е забавна и умна, но... Joy За мен е жената, която пие вино от 8 ч сутринта.

# 639
Доволна съм от първия епизод. За локацията и водещия няма какво да кажа - напълно подходящи за такъв формат!
На мен също ми се стори, че най-много хора подозират Неве и Бачорски, но не знаем дали наистина е било така, все пак гледаме това, което монтажистите са решили да ни покажат. Simple Smile
Глория, Антон, Ева, Мая и Илюзионистът (Йордан?!) ще са най-голямата заплаха за Предателите. В тази връзка от тримата “кандидати” за убиване очаквам илюзионистът да бъде убит. Иван Юруков не общува толкова с останалите и не е такава заплаха (макар че единственото, което видяхме като предположение от негова страна за Бачорски, го каза в личен разговор именно с него и би бил лесна първа жертва, защото няма да привлече вниманието на Праведните към Бачорски). Глория има оформена групичка около себе си и Праведните веднага ще започнат да душат още по-настървено заподозрените от нея.
Ако промото за следващия епизод не ни заблуждава напълно, залагам, че Неве ще събере най-много гласове. Ще гледаме и ще разберем.

# 640
Даяна обяснява в story в Instagram, че тя така си говорела нормално и спокойно, но такъв ѝ е тембърът, защото е от Видин, и хората си мислели, че се кара Grinning

Неве очаквах да се пробва да събере актьорите около себе си, колкото повече ги държи, има по-голям шанс да са щит за нея, защото всеки ще подозира, че има един актьор предател.

# 641
Добреее, добре, началото е силно – кадрите, монтажът, всичко е топ и честно казано не съм очаквала друго, кастът ми харесва засега. Мястото е великолепно, перфектно подбрано, добре са се усетили да използват кулата на баба Вида. Георги е фаворитът ми, млад е, нахъсан и стратегически мислещ, пипето му сече бързо и съм сигурна, че е изгледал доста сезони за подготовка, топ попадение за предател, единственият минус е, че може да го заподозрат заради участията му в Игри на волята и Къщата на инфлуенсърите. Бачорски ми е на кантар, харесва ми как се изказва, има забавни моменти и е добро попадение за каста, но е прекалено предвидим избор за предател, въпреки това вярвам, че играта му ще е интересна. Неве по принцип я харесвам, но като предател категорично не, личи си, че не е участвала в подобен тип предаване и няма заложби на предател, но да видим. Не ми хареса, че тя и Бачорски на конклава го удариха много на его. Георги е по-склонен на компромиси и да мине под радара, което си е в плюс за играта му. Аз естествено съм на страната на предателите, но имам фаворити и сред праведните. Мая спокойна, уравновесена и събрана, перфектният участник за такъв тип предаване и според мен би се справила чудесно и като предател. В ОГ ту я харесвах, ту не. Анна-Мария, Ева, Глория и Антон също много добре усещат нещата и ми направиха добро впечатление. Гал Гадот от Перник обаче ми е много антипатична и се надявам по-бързо да си замине. Силвия ми е много забавна, но си личи, че още не е навлязла в играта и не мисли логически, което ясно се видя от това, че се ядоса за щитовете. Всъщност почти всички праведни изобщо не се досетиха, че е добре да скрият кой има щит, за да може предателите да убият един от защитените. Нямам търпение Диляна, Оля и Георги да се върнат, тримата също са ми фаворити за бъдещи предатели, в случай, че някой от сегашните бъде разкрит. Жалко е, че точно те тримата трябваше да напуснат. Винаги когато участник се присъедини на по-късен етап, го усещам сякаш не е напълно част от играта. А Владо Карамазов е легенда, няма по-подходящ от него за Трейтърс.

# 642
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Глория, я помня още от Биг Брадър, когато се държеше лигаво, истерично и налудно. За мен винаги ще си остане жената, която искаше да държи н*ж да се успокои. Изобщо не ми харесва, жалко че са я взели

# 643
  • София
А каква е ролята на предателите? Освен да "убиват"?
Ана-Мария не я харесвам, но вчера беше права. Помогна им, накрая ѝ се нахвърлиха двете "умници". Явно ги хвана яд, но все пак. Глория ми е един от най-неприятните персонажи. Мисли си, че е забавна и умна, но... Joy За мен е жената, която пие вино от 8 ч сутринта.

Това им е ролята, разбира се да направят и всичко възможно да не ги заподозре никой и да стигнат до финала. Grinning

# 644
Много ми хареса на мен, нямам търпение за довечера.
Владо е разкош!

Общи условия

Активация на акаунт