🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 47 542
  • 892
  •   65
Отговори
# 705
Записвам се и аз да следя темата Simple Smile))

Карамазов освен личен любимец мой е и перфектен водещ, да Simple Smile)) Следя ги почти от началото на кариерата му и в много интервюта е казвал, че си прави проучване винаги за даден формат предварително. Не участва в "халтури". Зодия Телец отвсякъде;)

Силвия Петкова.... Много инфантилна, пренавита, излишно драматизираща  (и на база лични контакти с нея )

Очаквам много от другия ми любимец Иван Юруков -голямо хамелеон,мега спокоен; дано остане по-дълго , ще има да ги изненадва,хахха.

Бях попадала лятото на интервю с Ама Мария и Глория, бяха представени едва ли не като първи приятелки, пък снощи бая искри прехвърчаха между тях.

Мира Радева ми е "фаворит" да "изплиска легена", тя и в Биг Брадър преди години беше топ (влезе тогава с половинката си семейство)

Бачоркси иначе голямо самообладание показа, това с цвета на лицето не може да се контролира.

Много силен момент беше като обикаляше Карамазов и докосваше представители .

Хареса ми и играта с троянския кон.

Toзи коментар сигурно Силвия го е писала,ама инкогнито.
Доколкото я прецених вчера, не знае къде се намира.Съмнявам се,че си е направила труда да прочете за формата,а какво остава да е изгледала някой сезон.

Да играели за отбора,да не вземали щитове,защото не е било отборно и коректно спрямо другите играчи...да бяха вкарали Зоран да й покаже как се играе стратегически. Rolling Eyes

# 706
  • София
Много силно начало, браво на БТВ! Аз съм по-щедра от дяволчето, давам 10:-) звук, картина, режисура, монтаж, всичко на топ ниво, а водещият ми е любимец и като актьор, и като водещ.
Всички са ми интересни, дразнят ме Даяна и Силвия Петкова засега.

# 707
Избягвам да чета коментарите във Фейсбук страницата и в Инстаграма. Не ми издържат нервите да им чета глупостите, или пък защото някой ще пльосне спойлер.

Ще си имам лаф на епизода.
За Епизод 1
"Дано тази Тайна вечеря не я редят до закуска." /Господарят за Глория и Онцова на пъзела/ Joy

# 708
Йордан или Иван?

# 709
Добро решение за първи убит. И лоша стратегия на Иван.
Отец Карамазов много ме забавлява с аутфити.

# 710
  • Другата България
Ха, не познахме.

Иван го харесвах.
Ох, Владо....Heart

# 711
Направо, все едно мен убиха.Frowning Дори Владо Карамазов и герданчето му не могат да повдигнат настроението ми.

# 712
  • София
Познавам и съм фен на Юруков. Лично съжалявам. Но пък илюзионистът може да е по-стойностен оставащ?

Онова от ФК-а с мнението на прикритите сектанти (извинявам се): добре че няма да успеят да накарат внуците ми да учат задължително религия (у нас в БГ.то, дето тя е синоним на ролекс и майбах)

Петканов, Петканов, какъв свободен електрон си и ти... Гледай си кекса, човече!

# 713
Лош ход на Невето, която иначе много харесвам.

# 714
Добро впечатление ми направи, че Йордан го пуснаха да влезе по средата. Обикновено в чуждестранните сезони от тримата набелязани на конклава, единият разбира се е убит, а другите двама ги пускат последни на закуска, за да има повече интрига за зрителите. Това е един вид подсказка, че тези последните влезли на закуска са от набелязаните за убийство и не са предатели. Хареса ми, че тук не е така.

# 715
Иван щеше да е много интересен играч, заплаха си беше за предателите.
Карамазов е невероятен водещ!

# 716
Карамазов е страхотен водещ, няма друг като него. Браво, че не са избрали някое от другите недоразумения, които се изявяват като такива.

# 717
  • Wonderland
Жалко за Иван. Мислех си, че може да е предател, заедно с Неве, но пък двама актьори... 
Владо Карамазов бива ли така да му отива тази роля... Нещо нередно с*кси има в това му превъплъщение Heart Eyes

# 718
Жалко за Иван, защото можеше да е интересен играч, но наистина глупава стратегия да заподозреш някой сериозно и да го загатнеш само пред него. Никаква протекция не си даваш. Аматьорска грешка.

# 719
  • Вестерос
Гледайки според мен изтърваха шанса да е Владо Николов. Никой не го подозира, защо никой не подозира и Глория? Аз ако съм вътре и предател, бих се правила на детектив и да коментирам кой е от другите. А не да мълча.

Общи условия

Активация на акаунт