🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 48 690
  • 915
  •   52
Отговори
# 735
  • София
Не я издържам Силвия и аз, тя е постоянно с физиономия "мисълта търси мозъка", мъка е да я гледаш как все не знае къде е и какво става.

# 736
Вече сериозно почвам да подозирам, че е зарязала Зоран след като го е гледала в Сървайвър.
Дали масата ще е цял час или ще имаме шанс да видим и второ убийство в епизода?

# 737
И аз исках да видя как ще играе Иван. Жалко, че само ден изкара, много ми хареса как подаде на Бачорски.

# 738
Дали масата ще е цял час или ще имаме шанс да видим и второ убийство в епизода?

Ще приключи със събирането на предателите на конклава и набелязването на трима за следващото убийство. Hug
редакция: *двама

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 22:42 от ztztt

# 739
  • Разпиляна във въображението
Владо е дразнещ - той да води, той да се жертва... Прекалено гради имидж в играта. Малко ми е в повече.

# 740
  • Другата България
Боби с това оставане на понтона....дали не допусна грешка?

# 741
Оф Мая и Ана Мария слязоха за парите ... ще си сложат мишени за кръглата маса

# 742
Браво на Глория, чудесна ТЪПАНарка беше. 😁

# 743
90% от синхроните са на Петканов.

# 744
Само на мен ли ми се струва, че имат дрескодове?
На закуска всички без Боби бяха в светло.
Сега почти всички са в черно или бяло.

# 745
  • Другата България
Мира Радева не знае къде се намира.
Дано я отстрелят първа.

Изненадана съм колко хора харесват Бачорски и изобщо не го подозират.
Ех, Иване, Иване.....защо не каза, Иване?

# 746
Владо Николов, ако сте му гледали някои последни публични изяви и интервюта, определено си поставя основа за кариера в политиката според мен. На мен ми е много прозрачен с опитите си да го играе по-морално възвишен от другите, особено имайки предвид някои черни петна в миналото му (като позитивните допинг проби).

100 % е бил един от участниците, поставил за условие да не е предател при никакви обстоятелства.

# 747
Аз няма да се учудя след епизоди като този в който се натъртва само за 2-3 имена, да се гласува за някого когото не подозираме. Очаквам и добра игра от продукцията със зрителите.

# 748
Мира Радева не знае къде се намира.
Дано я отстрелят първа.

Изненадана съм колко хора харесват Бачорски и изобщо не го подозират.
Ех, Иване, Иване.....защо не каза, Иване?

Запис и от мен за темата.
И аз се чудех същото за Бачорски, най-подозрителен ми е, много ми е интересно как другите не го подозират

# 749
Включвам се и аз, днес след работа изгледах първия епизод и веднага след това хванах втория на живо и съм уааау😍Карамазов е страхотен, атмосферата също, много добре е заснето, 15/10🔝Предателите не ми харесват, надявам се скоро да се самоизядат и да наберат нови предатели😁Надявам се предаването да има успех, все още вярвам в българския зрител, че ще оцени различното и интересното, а не простотията след час🙃

Общи условия

Активация на акаунт