🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 50 283
  • 943
  •   39
Отговори
# 810
На този етап, моите фаворити за финала не са сред Предателите.

# 811
  • София
Никак не е добра идея праведен да не участва активно в разговори за кои са предателите.
Да, така би се застраховал от евентуално "убийство" от предателите, но огромна вероятност да бъде нарочен и изгонен от останалите праведни. Щом не коментира и дава идеи, нищо чудно да е предател.

Като цяло ми хареса и днес, но очаквано имаше "пазещи" имидж и гласували ей така - без логика, само да изпълнят изискването да се напише име. Тези хора се надявам много бързо да отпаднат - определено не са влезнали да играят играта.

От Предателите - И Георги и Бачорски добре се ориентират за сега, Неве някак се измъкна от подозрение, но мисля че ще се прецака с това да опитва да пази близки от праведните и споровете с Бачорски. Бих заложила на него при една "война" между тях.
Най-умното обаче - от страна на Георги да каже на защитен за идеята на незащитените да стрелят по тези с щит - умно избра и на кого да каже и изобщо, че каза. Разми малко мисълта от "кой е предател" на "давайте да се обединим тези с щит".

От Праведните - Ева ми хареса и тази вечер, стана ми мъчно за Мирела - харесвам я и имам такава свръх емоционална приятелка, знам че, никак не е лесно да си сдържат сълзите, особено когато тя си знае, че не е предател 🙂 Ана Мария - не ми е грам позната, но ми се струва, че умее да мисли, но май бързо пали или поне така ми се стори. За останалите нямам май особени впечатления от днес конкретно, така че другия път.

# 812
  • На морето!
Георги предателят много добре играе играта. Кефи ме.
Чакам Оля!

# 813
  • España
. Също така май започвам да разбирам идеята на Бачорски да пази Майчето. Тя горката като я гледам никак няма да й се занимава да разкрива предатели JoyJoyJoy
И аз това си помислих….🥴
Жорката е най-добрият предател за сега според мен . Бачорски играе добре , но влиза прекалено остро на Неве и може да изгърми по тази линия .
Ева продължава да ме впечатлява приятно с мисъл , разсъждения и самообладание .
А Силвия е пълно разочарование , а бях гласувала за нея в анкетата като предател ….

# 814
Бачорски много рано тръгна срещу Неве, а тя очаквам да го завлече след себе си, няма да му прости това предателство. Изглежда прекалено отмъстителна и определено би тръгнала срещу Бачорски, в момента, в който той я нападне открито на кръглата маса. Жорката трябва само да наблюдава отстрани и да не се бута между шамарите и има най-голям шанс в момента да оцелее от тримата.

# 815
  • Stockholm
Опасен манипулатор, който постига целите си на всяка цена, е Бачорски. И поради тази причина не съм от хората, които му симпатизират. Усеща се, че много от участниците го подозират, на не смеят да го кажат. От Неве не очаквам да го надхитри, от Жорката отчасти. За момента Бачорски е недосегаем и много искам някой да набере смелост и го разкара.

# 816
И аз изобщо не разбрах "гениалния" ход на Неве. На мен ми изглеждаше ритуално самоубийство, но най-прозорливите  досега -Глория,  Дани веднага захапаха кукичката. Убедила ги че знаела подробности. Ами нали предателите пишат писмата, има си хас да не знаят как изглеждат. Или къде се оставят - един епизод от кое да е чуждестранно предаване да си гледал ще знаеш. И дискусията на масата беше много слаба - повърхностни обвинения, неубедителна аргументация.
Озадачава ме още нещо в концепцията на предаването и тук и в чуждите продукции- за да се поддържа съспенса сутрин винаги последният  който влиза е от обсъжданите за убийство(обикновено и предпоследния но те често влизат по двама, май с предател). Но това автомарично трябва да го изключва от подозрение поне за същата вечер). Как никой в никоя продукция не забелязва и не обсъжда това?

# 817
  • На морето!
Ева играе много рисково. Да посочи толкова категорично 3ма веднага я прави или защитена, или жертва. Аз бих използвала това като стратегия на по-късен етап.

# 818
 На 28 септември веднага след „България търси талант“  започва
 „Traitors: Маските падат.“ с Десислава Стоянова

# 819
Ама това предаване тв ли ще е. Аз си мислех, че говорим за подкаст

# 820
Опасен манипулатор, който постига целите си на всяка цена, е Бачорски. И поради тази причина не съм от хората, които му симпатизират.

Ако говорим извън играта - да. Но в този формат точно така трябва да се играе Smirk

# 821
Няма да е подкаст. ТВ студио.

ztztt
Бачорски прекалява. Като слон в стъкларски магазин ми е. Няма финес.

# 822
Играта е снимана в с. Сланотрън. Blush
Днешния епизод е сниман във с. Флорентин
Бонония естейт е в с. Кошава

# 823
  • Другата България
Играта е снимана в с. Сланотрън. Blush
Днешния епизод е сниман във с. Флорентин
Бонония естейт е в с. Кошава
Да, моя грешка.
Флорентин беше, така е.
Извинявам се.
Сланотрън е друго.

Знам къде е Бонония.
Вече го коментирахме.

# 824
Включвам се и тук само с един изгледан епизод за сега- вчерашния. Аз само игри на волята следя и с този не знам как ще лавирам и насмогвам, съчувствам на тези, които следят повече от два формата Grinning
Нищо не знаех за предаването, дадох му шанс основно заради водещия. Карамазов си е Карамазов, фаворит ми е още от сървайвърите. И тук не разочарова- страхотен.
Формата ми се струва интересен като замисъл, харесва ми и нашенското изпълнение, без да имам база за сравнение с чуждите все пак. Локацията е супер. Каста като цяло по- скоро ми допада с някои изключения. Бачорски имам чувството, че само от хладилника ми не е изскочил. От тримата избрани за предатели, в ролята ми допада само Жорката. Ана- Мария и Мая имаха добър потенциал за това също. Първата си е умна и наблюдателна с добра преценка в повечето ситуации, Мая беше сив кардинал и в 100-те гривни.
Яд ме е, че Диляна и Георги така без време отпаднаха. Момичето, което ги избра не го познавам,на мисията ми се стори дразнеща и мрънкаща.
Утре ще гледам днешния епизод, за сега се очертава интересно. Заснемането и монтажа също са на много добро ниво.

Общи условия

Активация на акаунт