🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 52 713
  • 976
  •   42
Отговори
# 945
  • София
Логично е Силвия да е отстреляна по следната логика.
Бачорски иска да гърми Гъмов или Владо Николов. Георги иска Силвия. Неве иска Антон или Даяна. Поспориха и в крайна сметка се стигна до 3 имена - Владо Николов, Гъмов и Силвия. Решиха да изключат Владо, защото е полезен за трупането на наградния фонд, а и не е активен в търсенето на предателите. При Гъмов или Силвия Неве на всяка цена ще иска да защити Гъмов с когото са партия. Жорката сам предложи Силвия. А пък Бачорски нали се наложи на първия конклав и убиха Иван Юруков най-вече заради него. Така че сега на втори пореден конклав да настоява за неговия кандидат (Гъмов) ще е малко нагло и е много вероятно да се съгласи с Жорката и Неве. А и да не се съгласи ще имаме 2:1 гласа.

# 946
Аз се чудя какво толкова се захласват по Бачорски. В това шоу го виждам за пръв път.

Нисък, със селска физиономия, кръгло лице, червендалест, чист селски хитрец. На такива нямам капка доверие.

Не виждам как им повлиява на останалите.
Даже Владо Николов, набеден за авторитарен, повече се съобразява с останалите в сравнение с Бачорски.

Мразя авторитарни лидери простаци.

Ако предаването ще върви по свирката на Бачорски цял сезон, казвайте от сега да спирам да следя.

С всичко съм съгласен и с предишния ти пост също. И аз това казвам, че повече играят Биг Брадър до момента. Бачорски не им влияе толкова, ами по-скоро другите риалити инфлуенсъри са на неговия акъл.

Дайте да помислим кои от тримата прокудени пред имението ще върнат. Ако следват модела на чуждите сезони, ще накарат участниците да избират кои двама да върнат, третият няма да се върне. Оля беше на дълго интервю в бТВ, явно се е застояла, така че кого от другите двама биха избрали - Коджабашев или Диляна? Говорим за техния избор на участниците, не за нашия.

# 947
Ако участниците са гледали О100 Г, може и да не изберат Коджабашев, защото ще го приемат като заплаха. Диляна изглежда по-безобидна.
Мая се зарадва сякаш като го видя, но и не страда като го отстраниха. Очаквам (без да я упреква) тя да направи всичко възможно Коджабашев да не се върне.
Това са мои предположения, все пак не знам какво предстои (дали изобщо някой ще се върне и как ще стане това).
И все пак... искам да гледам Коджабашев в тази игра.

# 948
  • София
Колко време е продължило заснемането на предаването? Някой знае ли?

# 949
  • София
2 седмици.

# 950
  • Другата България
Най-логично ми е Неве да знае, че тези писма се получават винаги в стаята за синхрони. Щеше да е по-трудно да натъкми какво точно е пишело на писмото, но Глория директно го каза на закуска. По-скоро е изглеждала прекалено убедителна и другите са се вързали. Не мисля, че има някакви кой знае какви детайли в историята, че да се съмняваме как си ги измисли.
Същото мисля.
Дори го коментирахме вече.
Нищо мистериозно няма в това.
По-скоро е за яд как никой от останалите не разнищи докрай тази история и се вързаха така лесно на Неве. Трябваше да я поизпотят повече.
Колко време е продължило заснемането на предаването? Някой знае ли?
15 дни.

# 951
А и да не се съгласи ще имаме 2:1 гласа.
Дяволче, 2:1 не става, висят там на бъчвата до пълно единодушие Simple Smile
Но наистина по всичко изглежда, че Силвия са убили, освен по хилядите ѝ синхрони.

За тримцата отпаднали, може да върнат един, двама или всичките трима. В UK сезон 3 само двама върнаха на играта с клетките, но в US на същата игра влезоха и тримата, като всеки от тях имаше щит, който можеше да даде на някой по своя преценка.
По бройка излиза, че два ще върнат де.
На епизод 3 на закуска ще са 19 хора, ако отпадат по 2 (един от убийство, един от демокрация) за 8 епизода това прави 3 за последния епизод , значи още 2ма им трябват за финала.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 10:22 от Одри ♡

# 952
Защо не кажват във кой хотел са спали.Само Бонония Естейт

# 953
  • България
Щото хотелът не си е платил за реклама.

# 954
  • София
Одри, в сметките не отчиташ статистически гарантирания сценарий в някой епизод да отпадне само един. Дали защото предателите са нацелили щит (надеждата е все някоя цивилка да разбере как се играе тази игра) или пък вербуване на нов предател вместо убийство (чисто телевизионно ще бъде ужасно ако никой от първоначално избраните предатели не бъде разкрит). Разбира се и другият вариант е възможен, някъде да отпаднат повече от двама на седмица, така че е твърде рано за подобни сметки и от тях да се правят изводи колко още хора им трябват за финала.

# 955
За мен Неве не успя да се справи с актьорската си роля, можеше малко повече да се заиграе.
Поне от това което даваха....

# 956

разсъждавах само, както е видно

# 957
Ако участниците са гледали О100 Г, може и да не изберат Коджабашев, защото ще го приемат като заплаха. Диляна изглежда по-безобидна.
Мая се зарадва сякаш като го видя, но и не страда като го отстраниха. Очаквам (без да я упреква) тя да направи всичко възможно Коджабашев да не се върне.
Това са мои предположения, все пак не знам какво предстои (дали изобщо някой ще се върне и как ще стане това).
И все пак... искам да гледам Коджабашев в тази игра.
Същото си мисля. Всъщност, как се взима решение кого да върнат? Гласуват всички ли? Ако да, има шансове за Георги, особено ако са го гледали. За двете дами - по същата причина предолагам ще е Оля. Въпреки, че аз предпочим Диляна. Но Георги определено ми се гледа 🥲

# 958
Скрит текст:
За мен Оля е сигурен участник, доколкото разбрах от самата нея има пръст в отстрелването на Петканов, с когото се е сприятелила вътре. Което може да означава и че е била Предател. Ана-Мария също ми се струва, че не е стигнала много далеч, имаше стори, в което пишеше нещо от сорта: "Да видим какво и къде се обърка".Това, разбира се, са спекулации от моя страна.

# 959
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много бих се радвала ако върнат Георги и Оля, Диляна не ми е интересна.
Локациите за снимки са добре подбрани, голяма красота е северозапада.
Владо Карамазов е класа, има осанка, присъствие, владее екрана. Дикцията му е перфектна, няма изяждане на букви, шъшкане, заваляне, диалект, зле прикрита завист или фаворитизъм спрямо участниците, дори само заради него бих гледала.

Общи условия

Активация на акаунт