Тежка раздяла !

• 4 260
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Защо не напусна работа той?

# 16

Защото е по-силен и не му пречи да ме вижда и да прекарва време с мен,въпреки,че не сме заедно. Аз не мога така ,копнея за него,желая го,да е до мен ,а иначе далечен,нямаше да издържа това.

# 17
Повечето мъже са грубияни, и ако една жена е по-чувствителна, трудно съжителства с такъв. Има случаи на събиране след раздяла, може би не са много, и винаги зависи от хората, зависи поради каква причина сте се разделили и така. В случая може пък и да е за добро. Може след това да срещнеш някой по-добър за теб. И после даже ще се ядосваш, че си похабила толкова нерви и сълзи покрай тази раздяла. Но, напълно те разбирам, това са съвсем естествени реакции.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 12:00 от Borqna Sto 771419

# 18
Сега, като си напуснала работа, някакви доходи имаш ли? Кой те издържа, докато 13 дни рониш сълзи, изпадаш в панически пристъпи, депресия и се самосъжаляваш? Не мислиш ли, че е време да се поотупаш и да си потърсиш работа? Подозирам, че и тежкият спор е бил за нещо незначително.

За това колко ще страда човек, т.е. колко възможност има да се отдаде на страданието си, в най-голяма степен зависи от бита му и начина му на живот.

Изкарах Ковид на няколко пъти. Да речем, че не е било тежко до степен да се налага незабавно влизане в болница, но ако нямах дете и животни, които чакаха на мен да се погрижа за тях, 100% щях да си лежа по цял ден, вдигах и температура, да си пия течности и да си почивам. Нито щях да се напъвам да готвя, нито да чистя и пр., най-много да се довлача до магазина, ако няма кой да ми донесе нищо, ако има, даже не бих излизала. Ама понеже нямаше как, си изкарвам всички боледувания на крак, на хапчета и температуроонижаващи. И мигрена имам, Ами няма как да се отдам да страдам от мигрената си на тъмно и тихо място, без никой да не успокои.

Има хора губят дете, съпруг, съпруга, майка, баща...  как да се отдадат на страданието толкова пълноценно като теб, след като имат да гледат деца, да ходят на работа, защото да купят храна, имат сметки за плащане, други разходи..?

# 19
Ще ти се появят бръчки от рев, сериозно ти го казвам. При мен така започна да става в един момент. И то много рано, на 20 и няколко още. Сега само се ядосвам за това, защо съм си го причинила!

# 20

Защото е по-силен и не му пречи да ме вижда и да прекарва време с мен,въпреки,че не сме заедно. Аз не мога така ,копнея за него,желая го,да е до мен ,а иначе далечен,нямаше да издържа това.

Ами значи вие сте слаба.
Имате проблеми. Оправете ги.
Връзки на работното място не е е много умно.
Това е за зрели хора.

А за колко време ще ви мине никой не може да ви каже.
Като ви гледам, при вас ще е много дълго. Имате да работите върху себе си.
А дали ще намерите друг човек. Ми пак никой не може да каже. Може да намерите, може да не намерите.

# 21
Не трябваше да напускаш, а да си гледаш работа, без да му обръщаш внимание и да проявиш безразличие към персоната му. Много важно, че е край теб. Нека си му пред очите и да види, че се справяш  сама. Сега гледай да си намериш нова и го забрави! Стига си се унижавала! Боли, но тази болка се преживява! Всеки я изпитвал. Намери си среда, излизай с приятели и се откъсни от мислите за него, защото той го е направил!

# 22
Намерете си нова работа, хоби, започнете да тренирате примерно - фитнес или каквото Ви харесва. Вземете си домашен любимец, разхождайте се, прекарвайте повече време с близките си и приятели.

Спрете да го търсите и да го молите, не се унижавайте, по този начин няма да постигнете нищо, освен да продължите да наранявате себе си.

# 23
"Ще мине, и друг ще дойде". За ден, за влак, за мъж - все се отнася. Народното творчество се е произнесло - колко жали либе и колко стара майка...
Минали сме, съвзели сме се. Точно както и ти ще го направиш. Само пази достойнство, че в такива моменти лесно се губи, а после ще съжаляваш.

# 24
И аз съм на мнение, че трябва да работите върху самоуважението и характера си. Доста неща трябва да си изясните, за да продължите напред!

# 25
С времето ще свикнеш без него и ще се чувстваш по-добре. След това ще се появи и друг човек, надявам се по-добър. Но си дай време. Само така се лекуват раните

# 26
Абе щом питаш кога ще се оправиш и дали ще си намериш друг, ще ти мине. Blush

Никога не прави мъж център на света си, никога, това е огромна грешка. Мъжете идват и си отиват. Тва е.

Намери си задачи, с които да си заета. Този човек ако те обичаше нямаше да те разкара заради една караница. А щом няма обич, няма какво да правиш в такива отношения... Намерил си е повод да си тръгне. Самообвиненията са безсмислени.

# 27
П.С: Казват, че човек се възстановява за толкова месеци колкото години е траела въпросната връзка, т.е. ако сте били заедно 2 години - отнемало 2 месеца да го преодолееш.

Ти остави всички знайни и незнайни психолози безработни с тоя съвет. 😆😆😆

# 28
На каква възраст сте, имате ли образование?Трябва да смените фокуса, за да се възстановите.
Ако имате образование - започнете активно да търсите нова работа. Следене на обяви, писане на мотивационно писма, явяване на интервюта - за вас хем разсейване, хем необходимост. 2 в 1 дет се вика.
Ако нямате образование - запишете. Сега е момента. Все още има класирания в повечето университети. Ще работите върху себе си и ще попаднете в среда с много млади хора. Пак ще е добре за разсейване.
Каквото и да решите, желая успех. Просто не се предавайте и нещата ще се наредят.

# 29
Човекът си е търсил повод. И го е намерил.
Вероятно и преди се е случвало да стане нещо и вие да му се молите, извинявате , да го уверявате , колко много го обичате.
Мъжете инстинктивно усещат, когато жените са емоционално зависими и това ги кара да се чувстват велики и все едно могат да имат, която жена поискат на света.
След такава раздяла обаче мъжете падат на земята не след дълго и разбират, че са просто един в тълпата от много мъже. Но вече няма кой да ги величае. Те не го осмислят всичкото това, както ние жението обичаме да мислим със седмици и месеци за това, те просто усещат.
За вас Голям житейски урок.
Никога вече връзка на работното място - коментарите винаги ще са , че жената е развратна, мъжът голям пич. Тоест по дифолт виновна все е жената в очите на колегите.
И никога повече не слагайте мъж по-високо от себе си. Центърът на вселената ви сте вие самата. Обичайте себе си първо.

Тежък урок, но вярвам, че за в бъдеще ще сте много по-щастлива и мъдра. И няма да правите същите грешки, защото много боли, нали?

Съберете се, намерете си нова работа, нова среда и с всеки следващ ден ще сте по-добре от вчера.
Най-големият реванш за вас, ще е този мъж, който сега черпи самочувствие от това, че ви е изоставил нещастна и разбита е, да ви види някой ден и да види една успешна, щастлива, здрава жена, която отдавна го е прежалила.

Общи условия

Активация на акаунт