Разстройство, повръщане и температура по време на бременност

• 506
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте от една седмица нямам апетит не мога да ям нищо, от няколко дена съм с разстройство и силно главоболие, вчера вдигнах температура и повърнах. Бременна съм в 20 г.с. отидох на спешното отделение но ми казаха че не могат да направят нищо тъй като нямало гинеколог. Много ми е отпаднало и ме боли корема. Трябва ли да извикам бърза помощ да ме закарат в друга болница?

# 1
Състоянието ти може да е притеснително, но не изглежда спешно. Обади се на гинеколога, който ти следи бременността и се уговори кога да те приеме.

# 2
  • София
Важно е да не се обезводниш, защото по време на бременност някои рискове скачат доста при сгъстяване на кръвта. Ако си с разстройство и повръщане, и не ядеш...
Нищо ли не ти се приисква? Трябва да пиеш сокчета, плодове да хапваш, солети ако от друго ти се гади.
Ако не се справиш сама, търси болница или лекар ❤️

# 3
Важно е да не се обезводниш, защото по време на бременност някои рискове скачат доста при сгъстяване на кръвта. Ако си с разстройство и повръщане, и не ядеш...
Нищо ли не ти се приисква? Трябва да пиеш сокчета, плодове да хапваш, солети ако от друго ти се гади.
Ако не се справиш сама, търси болница или лекар ❤️
вода и сокове пия но нищо друго не мога да приема.. говорих с бърза помощ но ми казаха че ще ми трябва гинеколог но днес било събота и нямало дижурни..

# 4
Не си за бърза помощ, не си за линейка, обади се на гинеколога, който те следи, да те прегледа или си потърси гинеколог в интернет, хвани едно такси и отиди да те прегледа.

# 5
Температурата означава, че ти болна и е опасна. Според мен преди гинеколога и личният лекар може да каже какво е, а гинекологът да прецени дали могат да се пият лекарствата.

# 6
  • По света и у нас
Обади се на гинеколога, но ако не можеш да се свържеш иди на болница, това си е притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт