Партньора ми се намеси във възпитанието

• 3 084
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Има родители които на са авторитети за детето си и действат с подкупи. Една майка в градинката моли детето да слезе от дървото на което се е качило. То не иска, плези се, нарочно се друса на клона. Майката:" хайде слез, ще отидем да купим онази количка която искаше".

# 61
  • Буркина Фасо
в общи линии днешните деца са доста глезени.

# 62
Veronikaaa , предостави ли сметката на въпросната "майка" с лигавото дете?
Така е редно.

# 63
Грешката на въпросния мъж е, че се е хванал с тая жена и с нейния глезанко. Скоро ще я поправи, надявам се.

# 64
  • Най-красивата страна
Да,говорих с майката,показах и сметката.
Но тя се обиди,не съм била толерантна.,,Ама дете е,какво толкоз.,,
Не се виждаме от тогава,но разбрах,че и други приятели са я отрязали и освен бабата и дядото никой друг не може да ги търпи.

# 65
Е, у вас е било някакъв погром. Рядко някое дете ще е такъв терминатор Simple Smile

# 66
Вероника. Трябваше да и кажеш, че си толерантна към детето.
Защото е дете. Но към нея не си толерантна.

# 67
Какво не биха понесли някои жени за единия...

# 68
  • Най-красивата страна
Детето надра стените ми с пергел взет от стаята на дъщеря ми,а на места ги изрисува с маркер ,докато аз приготвям салатите в кухнята.
Майката е била там,видяла е и не е направила забележка.
На всичкото отгоре носеха футболната му топка .
Игра с нея на двора,но после реши,че ще играе вътре и докато кажа ,,не,, счупи витрината на шкафа .
И тя ,,Случват се такива неща,не бъди дребнава,ти за една витрина ли си..важното е,че не се наряза,,

После стените трябваше да се шпакловат и  боядисат наново,защото имаше и дупки.
Шкафът го смених.

# 69
На такива хора им викат "гьон сурат". Такава пък наглост...

# 70
Избухлив мъж, който не може да изтърпи едно дете и не му пука дали гаджето му ще се разсърди. Ами, ако е тинейджър и прави номера, ами ако имат бебе и реве цяла нощ. Това е хубав тест за този мъж. Ако пък детето наистина е хиперактивно, то последното,  от което има нужда е гаджето на мама да си изтърва нервите
Аз съм виждала майки да си шляпат децата, буквално за нищо. Едно дете не може да стои мирно. Нормалното здраво дете е палаво, прави бели понякога...

# 71
Вероника, не знам какво да ти кажа.
Тази жена би трябвало да може да бъде съдена.
Тъй като детето е малко и не може, то тя е родител и отговорна.
От това дете човек няма да излезе.

# 72
Аз такъв тепегьоз не бях виждала! Да си в чуждата къща и да оставиш детето си да вилнее..., чак не мога да си го представя!
Но, докато имаме такъв толеранс към отрочетата ни, ще берем ядове в бъдеще. Не само стени ще се рушат, ами къщи ще падат, ще фърчиш с колата за двеста бона с 200 и се трепеш хора.
Избухлив мъж, който не може да изтърпи едно дете и не му пука дали гаджето му ще се разсърди. Ами, ако е тинейджър и прави номера, ами ако имат бебе и реве цяла нощ. Това е хубав тест за този мъж. Ако пък детето наистина е хиперактивно, то последното,  от което има нужда е гаджето на мама да си изтърва нервите
Аз съм виждала майки да си шляпат децата, буквално за нищо. Едно дете не може да стои мирно. Нормалното здраво дете е палаво, прави бели понякога...
Айде, пък сега избухлив... Малко четете написаното от авторката, като дявола евангелието. Тя собствената му майка си обрисува отрочето, като ходеща беля, а вие се прехвърлихте на гаджето и стана направо изверг. Решихте, че ще трепе наред. Малко се поспрете! Не знам дали сте родител, но ако не сте знам какви деца ще отгледате - по вашия маниер на ясновидство
От първия пост, авторът на темата не се включи, което ме навежда на мисълта, че поредната създадена за само  говорилник

# 73
Аз съм в тотален шок от това, което се е случило на Вероника. Нямам думи за каква наглост и безобразие става въпрос. Виждам около мен, че възпитанието на децата е тотална анархия и "нежното родителство" излезе извън контрол, но наистина ума ми не побира на тая как не й е неудобно, редно е сама да се извини и да предрожи да поправи щетите... Flushed Вероятно щях да я гоня до дупка и да я тормозя въпросната "приятелка" да ми наплати разходите.  Така де, като е "не бъди дребнава" да извади "дребната" сума тя.

# 74
Не, не го описва като ходеща беля детето авторката. Пише "Мрънка е, падна три пъти, вика, държи се лигаво, не приема съвети и с говорене не се получава." - ако беше повредило нещо, дори и случайно, щеше да го спомене, предвид детайлите, които е дала.

Общи условия

Активация на акаунт