УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 9 375
  • 202
  •   1
Отговори
# 150
Този линк е добре да се закачи в първия коментар в темата, полезна и актуална информация, която дирим под дърво и камък 😊
Не ми дава да редактирам, тъй като темата е създадена от доста време. Ако аз създавам следващата, ще гледам да го добавя. 😊

# 151
Здравейте,
Поставя ли се катетър и след изписването конците сами ли се разграждат или ходихте отново - моля, уточнете и как раждахте?

# 152
Здравейте,
Поставя ли се катетър и след изписването конците сами ли се разграждат или ходихте отново - моля, уточнете и как раждахте?
при секцио знам че поставя катетър също че конците се махат на 7 8 ми ден мисля. Предстои ми и на мен ще разбера

# 153
Здравейте,
при секцио знам че поставя катетър също че конците се махат на 7 8 ми ден мисля. Предстои ми и на мен ще разбера

Успех. Този месец ли ви е термина или декември?

# 154
Здравейте,

Успех. Този месец ли ви е термина или декември?
този

# 155
Катетър се поставя веднага след епидуралната упойка при секцио. Не усещаш нищо. На другия ден го махат след като те изправят от леглото и ти правят тоалет. Също не боли, макар че четох че боляло.
Конците се свалят на 7 ден след секцио. От Ставрев знам, че за самия белег не е добре да стоят повече от 7 дни. Също не боли. Силно казано конци, едно единствено тънко конче дълго колкото показалец.🤗 Процедурата отнема няколко секунди.

# 156
Аз раждах при д-р Ненев и нямах конци за сваляне. Доколкото помня, ми казаха, че шевовете са вътрешни. Така че, предполагам, че зависи от доктора.

# 157
при планово секцио сутринта след като ви приемат какви изследвания се правят преди операцията

# 158
Някоя правила ли е бхс в болницата и за колко време излезна резултата?

# 159
Извинявам се за глупавите въпроси, които ще прочетете!
1. Носихте ли си хавлия и сешоар за престоя в болницата? Бих искала да се пооправя за изписването и ще се наложи да си измия косата, но понеже е дълга, не знам дали да нося сешоар.
2. Тъй като се обезкосмявам с кола маска, а не знам по кое време ще реши да излиза бебето, ако случайно имам косъмчета, и тук ли процедират както в държавните болници и бръснат? Не знам защо, но много ме притеснява тази подробност. 😃 Вие как процедирахте, моля, дайте ми насоки.
3. Надявам се да имам кърма, това е едно прекрасно нещо, и ми се иска с бебето да се сработим и да не и давам АМ, но евентуално, ако се наложи, дали биха се съгласили да ползват моите шишета, тъй като се притеснявам да не свикне с друг тип биберон и после да не иска тези, които съм закупила?
4. Относно моето къпане, трябва ли да си закупя някаква специална козметика, да си използвам ли моята или да се изкъпя и аз с бебешка?
5. Някой с термин 12.12?

Това е за сега, ако се сетя още нещо, отново ще дасаждам 😄 Бъдете здрави!
Аз съм с планово секцио на 12.12 Simple Smile

# 160
Между другото голямо молене падна за кърпички и памперси. Хубаво че в подаръчните комплекти имаше кърпички, иначе ни оставяха редовно без тях.

# 161
Между другото голямо молене падна за кърпички и памперси. Хубаво че в подаръчните комплекти имаше кърпички, иначе ни оставяха редовно без тях.
Наистина ли? За тези цени поне това се предполага, че ще има..

# 162
Нямам такъв опит аз, а имам две раждания там. Всеки път след визитация ми връщаха децата с памперси, кърпички и резервни дрешки.

# 163
При нас също винаги си е имало памперси и мокри кърпи. Малко мотаха размера на памперсите. Първо ни дадоха по-големи (явно гледайки рожденото тегло), после по малки, които ни паснаха перфектно. Мокрите кърпи на Бебо не ги ползвах, защото не бяха 99% вода, а такива стандартните бебешки дето са с 68767 съставки. Та си носех мои си 99.9% water wipes които ползваме и до днес.

# 164
Аз родих миналата седмица и също нямах никакви проблеми с детска стая. Винаги имахме кърпички, памперси, носиха и допълнителни дрехи, чаршафи, ако няма - звъниш и ти дават веднага.

Общи условия

Активация на акаунт