УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 18 493
  • 391
  •   2
Отговори
# 255
Оф, да - приятели и съдружници от 15 години, но един ден единият влиза в кабинета и си тъпче милионите на другия в джобовете. Със сигурност си имат други начини да се крадат. Явно е, че за сега Ставрев е по-добрият режисьор, но филмът си остава скапан.
Жалко за пациентите, защото се търгува с тяхното здраве и надежди. За мен "Селена" е символ на най-хубавите ми моменти и ми е адски тъпо от тази гавра.

# 256
Точно "гавра" е най-подходящата дума за случващото се в момента. Дори по някакво чудо Ставрев да се върне като цяло реномето на болницата според мен доста ще спадне. Можеха да си въртят интригите и без да се дава медийна гласност на всичките тези събития. То сега се почна как можело едни да имат три милиона пък други да нямат. Страшно много хейт се изсипа срещу болницата и работещите в нея.
Както казах, сигурно има хора, които бръкнали "в кацата с меда", ни като цяло мисля, че има и много добри специалисти. Ето вчера на ФБ страницата публикуваха историята на бебенце което се е родило 600 гр и са го спасили и вече е със семейството си. Бас ловя, че на тези родители им е все тая дали някой си пази милиони в кабинета. Важното е, че хората са си прибрали живо и здраво детенцето, а ако бяха в някои други болници най-вероятно това нямаше да се случи.

# 257
Здравейте момичета, някоя от вас има ли контакти на Д-р Матев?

# 258
Интересно защо на брифинга не са дали думата на проф. Благовест Пехливанов и на "другите представители на болницата, които не бяха допуснати". С тия 200 000 лв , преведени на трето лице, в навечерието на избори и организирани протести и с оглед на това, че режисьорът купува болницата август 2021, цялата афера добива все по-политически облик. Жалко, че единствените загубили са жените, подложени на зверски стрес в труден момент. 🤨
https://share.google/Ei8R2ZWKeizMDKXML

# 259
Филмара се развежда с жена си с умисъл вероятно, прехвърля и огромна сума пари.Ограничава достъпа на доктор Ангел Ставрев до болницата…Тоя е яко във филма честно.Сценария сам си го е измислил.И да потърпевши сме ние пациентите, които ще чакаме Х време докато доктор Даниел Ставрев се върне(ако се върне) за да продължим.

# 260
Точно когато беше излязло одобрението от фонда, беше много тъжно да прочетем такава новина.Чакахме толкова дълго, за да започнем, и точно когато щяхме да направим първата стъпка, нашият лекар, на когото вярвахме и когото обичахме, в момента не може да работи. Потърпевши се оказахме ние – тези, които чакат да станат майки. 😔 Пожелавам си д-р Ставрев да се върне скоро.❤

# 261

Ставрев за пръв път го виждам на фирмения банкет. В далечината се вижда и професор Пехливанов. Казаха, че скандалът се е случил в навечерието на годишния банкет на болницата, планиран за 20.12, но ето, че той се е състоял под една или друга форма 🍀

# 262
Направо не мога да повярвам.Но това не  е фирмения банкет,събрали са се определени хора на датата на банкета.

# 263
Здравейте момичета, някоя от вас има ли контакти на Д-р Матев?

Номерът му е 0886 33 96 68

# 264
Здравейте! Някой правил ли е амниоцентеза при Тачева в Селена - и ако да, с какви впечатления е? Приятелка трябва бързо да реши между нея и Стоилов в УМБАЛ, като няма много избор заради празниците.

# 265
Еделвайс85, благодаря Ви.

# 266
Относно амниоцентезата - с две ръце за д-р Стоилов!
Навремето той ги правеше тези неща в "Селена", но сега е вече в "Св. Георги", където условията за това също не са зле.

# 267
При Стоилов и да умирам, няма да стъпя. Бях на първа фетална при него, каза, че щом съм прокървила в начална седмица било ясен знак, че детето ще се роди с проблеми. Преди да е започнал, каза, че ако има проблеми, ще се наложи късен аборт. Толкова стрес ни докара. Беше изключително груб и гаден.
Д-р Тачева извърши спешното ми секцио и спаси мен и дъщеря ми, тъй като моята лекарка я нямаше и само тя се нае да ме поеме, тъй като родих в 31г.с с много лоши тонове и нарушен кръвопоток.
Това е моя опит. Надявам се резултата от амниоцентезата да е добър и всичко да е наред, при когото ѝ да я направите!

# 268
Знаете ли на колко години е д-р Ставрев?

# 269
Според ChatGpt е на 44 години. 😀

Общи условия

Активация на акаунт