УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 18 446
  • 391
  •   2
Отговори
# 390
Благодаря много за отговора.
Със сигурност другото ще е по-тежко,все още нямам потвърдена че бременноста е кухо яйце,просто аз така си мисля по ехографската снимка.Утре ще стане ясно
Здравейте на всички пиша по не хубав повод.Най-вероятно имам бременност кухо яйце.Някой правил ли е медикаментозен аборт в Селена ако може да каже как стоят нещата.
Съжалявам за случилото се! Понеже виждам, че все още никой не е отговорил, ще пиша какво съм чула от приятелка. Надявам се все пак да се включи и някой, който го е минал. Това, което направиха при нея е - изписаха й някакво лекарство, казаха й кога да го изпие и след това да си предвиди да е вкъщи, за да може да лежи. Усеща се, като много болзенен цикъл. След това беше на проследяване дали всичко се е изчистило. Не е била в Селена, но при лекар, който работи там.
При мен след раждането имаше задържана кръв в матката и също ми изписаха лекарство, което се дава за аборт, за да се изчисти. Наистина на моменти е силна болката, но е поносимо. Другото, което Ви се случва, вероятно по-тежко ще понесете от нея.

# 391
Здравейте на всички пиша по не хубав повод.Най-вероятно имам бременност кухо яйце.Някой правил ли е медикаментозен аборт в Селена ако може да каже как стоят нещата.

И аз съм минала през това за съжаление. Първо изчакахме няколко дни организма сам да го изхвърли, но не стана така. След това ми дадоха хапче, но и с него нищо не стана. Накрая ме изчистиха с вакуум, но не съм била в Селена. Аз нямах болка след хапчето, но и нямах никакъв ефект, след него кървенето спря напълно вместо да започне.

Общи условия

Активация на акаунт