УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 18 419
  • 391
  •   6
Отговори
# 375
Аз също съм пациентка на Ставрев чаках до днес някакви новини защото ние трябва да пускаме отново документи за фонд и изчаквах ако случайно се премести да не пускам в Селена, но днес реших да му пиша все още нямам отговор писах и на Шентова с директен въпрос дали ще се върне тя отново каза че не знае питах за пунции и трансфер тя каза че в момента на правят защото има нов ембриолог и все още изучават чувам че суматохата в болницата е голяма !! Ако не ми пише до няколко дни съм решила да пиша на доктор Чалова доста добри нещо прочетох за нея ! Успех на всички !! Нека новата година ни донесе най хубавата новина 🙏🍀

# 376
А реално има ли други напуснали лекари както се твърдеше в разни статии или за сега единствената промяна в екипа е отсъствие на Ставрев?
Не знам дали ви прави впечатление, но фб страницата на болницата рязко заглъхна след последната публикация в защита на Ставрев старши. Преди това бяха доста активни, а сега нищо. Няма да се изненадам и PR отдела да е претърпял промени след този пост.

# 377
На фейсбук страницата последната публикация е споделяне на пост в подкрепа на Ангел Ставрев, така че може новото ръководство да няма достъп до нея. Не бях обърнала внимание, но рядко съм влизала последния месец.

# 378
Другите заявени имена, уж подали молби за напускане бяха Амалиеви, професор Пехливанов, Чалова също подкрепи Ставреви публично. Обаче и Амалиеви и Чалова разбирам, че продължават да си работят със Селена, което е добре де. Пехливанов също беше споделил новина, че болницата работи нормално. Та явно е по-достоверна новината, че само тримата Ставреви са уволнени. Най-вероятно те са имали паролите на страниците в инстаграм и фейсбук. Затова и публикации няма.

# 379
До колкото разбрах и прочетох въпросните доктори били в предизвестие.Дали е вярно обаче?

# 380
Когато лежах в болницата имах среща с PR-ката и от разговора ми с нея останах с впечатлението, че тя отговаря за съдържанието и оформянето на ФБ страницата и изобщо публичната информацията за болницата. След началото на скандала имаше качени още няколко видеа и след това замлъкнаха. Новината за новия ембриолог също не беше отразена, така че явно наистина новото ръководство няма достъп до фб страницата.
Важното е наистина дейността на болницата да си продължи нормално, въпреки, че последните години Ставрев беше едва ли не лицето им.

# 381
Видеата са били наснимани а най вероятно и качени с график за публикуване каквато опция има за страниците. Може и Ставреви да са се надявали, че конфликтът ще се разреши в тяхна полза, нали уж имало договор за прехвърляне на болницата на Ставрев, който не бил вписан. Затова и Ставрев в предпоследния си пост се изказа ласкаво за болницата. Последния звучеше вече че ще открива нещо ново, явно това с договора е станало ясно, че няма да сработи. Затова и публикуваха за последно този пост. Постът е харесан и от Пламена Ставрева, и от Шентова, и от Велкова. Макар че аз на тяхно място щом имам достъп, щях доста по подробно и смело да го ползвам. 🙉

# 382
Ами то пак е в тяхна полза те са спечелили делото и са го осъдили само че той плати гаранцията и излезе !

# 383
Здравейте на всички пиша по не хубав повод.Най-вероятно имам бременност кухо яйце.Някой правил ли е медикаментозен аборт в Селена ако може да каже как стоят нещата.

# 384
Ами то пак е в тяхна полза те са спечелили делото и са го осъдили само че той плати гаранцията и излезе !
Това пък как го решихте?

# 385
Четете малко новини аз не съм го решила 🙂

# 386
Това не е дело за собствеността на болницата. Дори на режисьора адвоката каза, че за въпросния не вписан договор по прехвърляне трябва да се води отделно дело. Това си е разследване на икономическа полиция и по обвинение на прокуратурата, че е присвоил лични средства на  Ставрев беше задържан и после пуснат след плащане на гаранция, но чисто юридически няма общо едното с другото..

# 387
Четете малко новини аз не съм го решила 🙂
Четем, четем.

# 388
Здравейте. Почти всеки ден или през ден ми се налага да съм в Селена и по повод по- горните коментари, не съм видяла някой да е напуснал или да има суматоха.
Аз съм пациент на д-р Чалова. Изключителен специалист , който постоянно спасява моя живот и на бебето ми. Оперативен серклаж ми правиха и там беше тя основно и много лекари , като д-р Матев , проф Пехливанов и още доста лекари долу в операционната.
Бях на ЖК при Велкова също всички лекари си работят по кабинетите и в коридорите е спокойно. Персонала е спокоен и усмихнат.
Активно си работят сякаш не е станало нищо. Ако не си прочел нещо няма и да знаеш , че е станало.  Само Ставреви ги няма.
В деня на моя прием в стаята дойде момиче за раждане и нямаше връзка със Ставрев и звънна на Шентова. Разбраха се за секцио на другия ден защото беше спешна. Акушерките я обгрижиха всичко попълниха и рано рано я свалиха за раждане. 
Не съм видяла да липсват лекари или да има напуснали. 
В спешното също ми се наложи да отида след серклажа там пак бяха други лекари от екипа им. Смяната беше спокойна и на разположение. Така , че всичко е по старо му.
Колкото до д-р Чалова. За мен тя е най- добрия специалист.
Със всичко се справя. Аз съм пациент ,, който стандартни терапии, хапчета и т н не ми действат. Имам спастична матка и шийка
Резистентна на лекарства и добавки
Въпреки това тя винаги намира решение изписва назначава нови и нови неща , които ме спасяват и потдържат.
Затова че ако изберете нея няма да сгрешите.
Няколко познати имам над 45 г възраст с инвитро при нея и сега март ще раждат без проблеми и всичко от първия път.
Д-р Чалова е архитект на сложните и невъзможни неща.
Затова на 100% и се доверяваме.
Успех с избора

# 389
Здравейте на всички пиша по не хубав повод.Най-вероятно имам бременност кухо яйце.Някой правил ли е медикаментозен аборт в Селена ако може да каже как стоят нещата.
Съжалявам за случилото се! Понеже виждам, че все още никой не е отговорил, ще пиша какво съм чула от приятелка. Надявам се все пак да се включи и някой, който го е минал. Това, което направиха при нея е - изписаха й някакво лекарство, казаха й кога да го изпие и след това да си предвиди да е вкъщи, за да може да лежи. Усеща се, като много болзенен цикъл. След това беше на проследяване дали всичко се е изчистило. Не е била в Селена, но при лекар, който работи там.
При мен след раждането имаше задържана кръв в матката и също ми изписаха лекарство, което се дава за аборт, за да се изчисти. Наистина на моменти е силна болката, но е поносимо. Другото, което Ви се случва, вероятно по-тежко ще понесете от нея.

Общи условия

Активация на акаунт