УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 18 135
  • 386
  •   3
Отговори
# 360
Относно обривът и повръщането, мисля, че е по-подходящо да потърсите дерматолог и гастроентеролог в Пловдив. Педиатър не мисля, че е подходящ в случая и аз съм питала за препоръки, тъй като както споменах съм с недоносено. Препоръчват само специалисти, които преглеждат децата там - ортопед Янакиев, очен Маринов за останалите не се наемат с имена.
Ние сме с рефлукс и приемаме същият сироп след посещение при детски гастроентеролог. Може да я посетите, нищо не пречи, но това е моят опит. Пожелавам успех.
За да не е спам, споделям мнението за д-р Константинова, въпреки че родих спешно секцио при д-р Тачева, следеше си ме д-р Константинова и до ден днешен ме пита как съм. Имах проблем със запушена млечна жлеза, зае се и взе всичко присърце, всеки ден ме питаше дали се подобрявам. Всичко мина и сега ако ѝ пиша, веднага отговаря. За мен тепърва предстои да става все по-търсена.
От акушерка, с която поддържам контакт след раждането, разбрах, че д-р Ставрев няма да се връща по това, което те знаят. Надявам се да греши, но и аз това “усещам”.

# 361
Момичета,някоя от вас правила ли е диагностична хистероскопия с биопсия?Споделете как мина-с упойка или без,престой,болка,ВСИЧКО.При кой лекар?

# 362
Понеже тук сме си за взаимопомощ, бихте ли споделили все пак голямото име както и нешата, които не са били окей? Освен, ако нма твърде лични детайли за вас, смятам, че много бременни тук биха искали да са наясни с подводни камъни и реални практики. Благодаря!
Здравейте, момичета! В тази и в предишни теми имаше въпроси за д-р Яна Константинова. Аз също имах доста, затова след като вече родих, искам да споделя моя опит.

Мога да кажа, че съм изключително доволна от нея. Родих нормално, а раждането ми беше доста дълго и трудно. Въпреки това д-р Константинова беше до мен, подкрепяше ме,
буквално ми държеше ръката и дори опитваше да ме разсмее. След раждането имах усложнения и притеснения, но тя реагираше веднага, отговаряше на съобщенията ми, прегледа ме няколко пъти за мое успокоение. По време на бременността също винаги ми е отговаряла на всеки въпрос, всичко се случваше много структурирано и ясно, обясняваше спокойно и подробно. Реално се преместих при нея около седмия месец от бременността. Преди това бях при едно от „големите имена“, но останах изключително недоволна. При д-р Константинова отидох първоначално просто за преглед, но останах много доволна и реших да и се доверя. Тя видя неща, които предишният лекар не беше забелязал, помогна ми и назначи правилното лечение. Препоръчвам я!!

А от престоя ми в болница Селена като организация не останах напълно доволна. По време на моето раждане имаше много бебета, беше уикенд и беше изключително натоварено. Местиха ме няколко пъти, защото нямаше свободна стая и имаше и други неприятни моменти, които предпочитам да не коментирам. В крайна сметка дори ми се извиняваха, така че го отдавам на натовареността.

Въпреки това от сестрите, акушерките и от лекарката си съм изключително доволна. Всички акушерки бяха чудесни, а тази, която беше с мен до края и по време на самото раждане, беше уникална.

Да, става въпрос за д-р Борислав Иванов, има много положителни мнения за него и мои близки бяха доволни от него, но при мен прегледите се претупваха, всичките ми въпроси се пренасочваха към сестрата, оправдавах го с това, че е доста натоварен, но след като не ми вдигна, не отговори на съобщение и не ми върна обаждане при спешна ситуация ме разочарова много, като искам да отбележа, че преди това не съм го търсила и не съм го притеснявала по никакъв повод, не беше забелязал и проблем при мои изследвания и тн. За щастие бременноста ми беше лека и след като отидох при друга докторка всичко се нареди бързо.

А относно болницата това, че нямаше стая за мен, местиха ме по етажите докато се намери легло, забравиха да ми донесат храна и има други неща, но пак казвам, че получих извинения, също така мои приятелки, които родиха на скоро нямаха такива проблеми, така че наистина го отдавам на натоварения период. Общо взето това е на кратко, може би при мен така се е получило и не желая да бъда твърде негативна и все пак споделям, защото когато бях бременна търсих информация и всяко мнение ми беше полезно.

# 363
Здравейте! Може ли да споделите каква е цената на пренаталния тест в Селена и трябва ли предварително да се запазва час?

# 364
Дали някой е запознат дали в Селена изписват родили мами в неделя?

# 365
Само да попитам като пациент на доктор Ставрев, който все още го няма, а процедурите не могат да се отлагат още дълго как става прехвърлянето при Матев?И при него часовете вървят с месец по някога и повече на пред, ако се свържа с него или с болницата ще ме прехвърлят ли автоматично?Моля ако някой се е прехвърлил към него да поясни как става.Благодаря!

# 366
Здравейте,
Имате ли актуален списък за това какво трябва да носим с нас при постъпване за раждане ?

# 367
Вижте за часове в супердок, винаги е имало свободни за след 2-3 дена.

Само да попитам като пациент на доктор Ставрев, който все още го няма, а процедурите не могат да се отлагат още дълго как става прехвърлянето при Матев?И при него часовете вървят с месец по някога и повече на пред, ако се свържа с него или с болницата ще ме прехвърлят ли автоматично?Моля ако някой се е прехвърлил към него да поясни как става.Благодаря!

# 368
Обикновено пише, че няма свободни часове, та за това попитах няма ли шанс да ме прехвърлят.
Вижте за часове в супердок, винаги е имало свободни за след 2-3 дена.

https://

# 369
Следващия месец започваме инвитро процедура с мъжки фактор. Ако д-р Ставрев не се върне, не знам при кого да се преместим. Имате ли мнения за д-р Даскалова и д-р Матев?

# 370
Доктор Матев е добър специалист, за доктор Даскалова нищо не знам.И на нас ни предстои и ако Ставрев не се върне, избирам Матев, но как стои въпроса с прехвърлянето…

# 371
Следващия месец започваме инвитро процедура с мъжки фактор. Ако д-р Ставрев не се върне, не знам при кого да се преместим. Имате ли мнения за д-р Даскалова и д-р Матев?
Пациентка съм на д-р. Матев. На 40 г. съм и успяхме от първи опит с инвитро ИКСИ. Стартирахме в началото на ноември по къс протокол, а през декември извършихме ЗЕТ.  По Коледа  видяхме и положителният тест. Избрах го, защото намерих информация за не малко жени, които  на 40 + и успяват да забременеят от първи или втори опит при него, освен това следи рискови и патологични бременности, както и извършва редовно операции.
Преди това не съм посещавала други репродуктивни специалисти и клиники.

# 372
Доктор Матев е добър специалист, за доктор Даскалова нищо не знам.И на нас ни предстои и ако Ставрев не се върне, избирам Матев, но как стои въпроса с прехвърлянето…

Нямам си понятие как стоят нещата с преместване от един доктор към друг. Предполагам, че трябва да се обадим в болницата и така ще получим достоверна информация.

# 373
Аз също съм пациент на д-р Ставрев. Когато стана ясно, че  няма да се върне скоро се свързах с д-р Матев. Обясних, че съм пациент на д-р Ставрев и че трябва да стартираме стимулация януари, той каза, че няма никакъв проблем и ме чака на 2 ри ден от мц., като няма нужда да запазвам час,а през регистратура,както е стандартно и при Ставрев, само да кажа,че имам уговорка с него и ме чака.

# 374
А някой успял ли е да се свърже със Ставрев след скандала? Във вайбър ми излезе, че е с нов номер, но на кой от двата и дали е удобно да го потърся не зная..

Общи условия

Активация на акаунт