УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 18 135
  • 386
  •   3
Отговори
# 330
По това , което разбрах да май и тримата ги няма .
Днес бях на преглед за започване на трансфер , акушерките в ин витео центъра са малко по ошашкани ,но всичко си е нормално. До колкото разбрах пт моята лекарка има нови ембриолози и затова са може би по- хаотични от обикновено . Успокои ме лекарката ми ,че всичко си върви нормално с болницата

За ин витро центъра се интересувам.Прочетох, че нямало да работи.Пациентите на доктор Ставрев кой ще ги поема и Шентова не давала конкретни отговори.Всичко е толкова объркано.Трябваше да започваме скоро, но май ще трябва да мисля варианти за друг град, и това не е лесно…
Да разбираме, че и д-р Ставрева в момента не работи, така ли?

# 331
Да, и тримата Ставреви ги няма, както се пишеше още в началото на скандала.
Затова и казаха, че има проблеми с инвитрото. Защото Пламена Ставрева им е ембриолог.
Обаче новия собственик беше казал в интервю, че щял да доведе "топ ембрионолог от София" 🤔

# 332
Веднага като се роди ми дадоха да я погушкам, после я взеха за около час за изследвания и ми я върнаха. Кърмих я. След това вие ще прецените дали да остане до вас или да им я дадете. Разбира се, това зависи както от вашето състояние така и от това на бебето.
Здравейте момичета.
Има ли някоя мама, която е раждала скоро в болница "Селена", да каже дали при нормално раждане дават бебето веднага и дали то остава с майката?

# 333
Здравейте. Има ли някой с поставен песар при д-р Чалова. Предстои ми тези дни ……
И да не е при нея поставен, а от друг лекар, може Ли да споделите какво представлява процедурата , боли ли изисква ли се упойка или бързо става. Как точно се поставя.
Тя само ми каза че няма страшно , толкова неща си изтърпяла ще го сложим бързо ама все пак се тревожа и не знам какво ме очаква.
Благодаря ви

# 334
Тези които вече сте били при Шентова.Чака ли както преди за д-р Ставрев или в момента е по-спокойно

# 335
Чака се доста, защото и тя има пациенти + неговите.

# 336
Чака се, не посещавам аз, но ходя с роднина и има многоо хора. Продължавам да не съм “фен” на д-р Шентова и се надявам д-р Ставрев да се върне час по-скоро за всичките си пациенти.

# 337
Чака се при всички на етажа аз имах час за 13:30, влезнах в 16:30. Бях между Коледа и НГ. Фоайето преливаше от седящи и правостоящи, дори и около рецепцията. Толкова задушно беше, чак не се дишаше😀

# 338
Да, и тримата Ставреви ги няма, както се пишеше още в началото на скандала.
Затова и казаха, че има проблеми с инвитрото. Защото Пламена Ставрева им е ембриолог.
Обаче новия собственик беше казал в интервю, че щял да доведе "топ ембрионолог от София" 🤔
И кой е той? Знае ли се вече?

# 339
# 340
Отчитайки и това, гаранция Пламена Ставрева няма да се върне, щом рекламират с платени статии нов ембриолог. Щом тя няма да се върне, значи и баща й и брат й също. Въпросът е къде ще идат?
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ogromen-skandal-Chlen-na … -2838803?amp=true

# 341
Аз също имам предчувствие, че доктор Ставрев няма да се върне !! Обмислям варианта да започна при друг в болницата или да ходя в София още обмислям ! Някой мнение за доктор Топалова като репродуктивен ?

# 342
Също много добра е Доктор Чалова ,тя също работи в Селена ,аз съм при нея ,прави и трансфери всичко.ДОБЪР специалист на ниво.

# 343
Аз имам успешна бременност от първи опит при д-р Ненев. Доста спокойно мина всичко от подготовката до раждането. Обмислям евентуално нова процедура отново при него, но първо ще проуча как стоят нещата.

# 344
Здравейте,искам да попитам тези на които им предстои раждане в Селена.Имате ли информация повишили ли са се цените на раждане и ще правите ли среща с анестезиолог преди раждане?Моя аг каза,че такава среща не е нужна,а съм чувала че се прави по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт