УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 20 245
  • 416
  •   2
Отговори
# 225
Познавайки работата на Минев, манталитетът му да иска допълнително пари, ако го избереш за израждащ, освен тези, които официално плащаш, както и изказванията му пред мен по адрес на Ставрев и че "Шентова е тамагочито на Ставрев ", не са се скарали за пари, изобщо.

# 226
Ваши интерпретации. Сега се обвиняват в кражби в огромни размери. Няма разлика, изобщо.

# 227
Ваши интерпретации. Сега се обвиняват в кражби в огромни размери. Няма разлика, изобщо.
А замисля ли сте се след като Минев беше основател и един от собствениците на болницата,защо си продаде неговите дялове?? И не не е заради пари.
Другото което ако случайно Ставрев няма да работи в Селена много ще й падне имиджа,защото доста от пациентите са именно на Ставрев и избират Селена само заради него.
Когато беше изцяло частна болница абсолютно всичко беше различно!!
Аз се надявам всичко да се оправи и Ставрев отново да си е в Селена.

# 228
Освен Ставрев, Амалиеви също са го последвали, а те са сигурно вторите по процент родилки там след него. Неговите пациенти са ако не 95, то поне 85% от общия брой. Махне ли се, болницата приключва, първо като реноме, после и като финанси. За жалост.

# 229
А замисля ли сте се след като Минев беше основател и един от собствениците на болницата,защо си продаде неговите дялове?? И не не е заради пари.
Е, да я подари ли? Не само той, а и другите собственици са продали дяловете си за пари, което не е незаконно.

# 230
Е, да я подари ли? Не само той, а и другите собственици са продали дяловете си за пари, което не е незаконно.
То е ясно,че няма да я подари..но явно не сте запозната за какво точно става въпрос .. както и да е не ми се влиза в спорове или някакви други неща.

# 231
Аз си мисля, че цялата тази ситуация е в резултат от настъпани интереси на доста по-високо ниво. Този филмов продуцент, който се водил собственик на болницата ми изглежда да е подставено лице и обслужва чужди интереси.
Далече съм и от мисълта, че Ставрев (старши) е чист като сълза и не се е опитал да се възползва от положението си за лични финансови облаги. Но в крайна сметка това не прави него и младия Ставрев лоши и некомпетентни лекари. Не може да се отрече, че са помогнали на много хора да се сдобият с деца, колкото и да има разни лаладжии, които плюят и болницата и Ставрев.
Мисля си, обаче, че за да напускат хора като Амалиеви и проф. Пехливанов, които са изградили не само добро име, но и заемат високи позиции, значи имат сериозни основания да се съмняват в доброто бъдеще на болницата.
Повече раждания не ми предстоят, но от сантимент ще ми е жал, ако я затрият. И както се коментира, хора започнали им витро процедури остават потърпевши искрено им съчувствам, че изпадат в такова несигурно положение и то в навечерието на едни от най-светлите празници.

# 232
Много си права! Като знаем в каква държава живеем, нищо чудно и да са били принудени да му я продадат 2021.  В една от медиите пишеше, че зад скандала в болницата стоят много по-дълбоки политико финансови интереси, свързани и с политическата обстановка в държавата в момента.
Винаги съм твърдяла, че човек като Даниел Ставрев можеше да няма един работен ден. С оглед на кариерата му до тук и финансовото състояние на фамилията, малко хора биха си жертвали съня по празници и времето със семейството, за да са денонощно на линия и да посрещат човешки животи. Независимо какви пари се правят или крадат, е факт, че болницата посреща над 3000 бебета годишно. Втора по брой в страната. А целият персонал от Ставрев до санитарките е вежлив, позитивен, човечен и грижовен. Нещо, с което много малко болници па макар и частни могат да се похвалят.

# 233
Здравейте. Видях статия че доктор Ставрев напуска Селена. Някоя да е била на преглед тази седмица или следващата да ходи? Имам преглед края на другата седмица при него и съм притеснена какво става. Не знам да му звъня ли да питам Cry

Казаха ми, че до края на годината няма да го има. Д-р Шентова го замества

# 234
Пациентка съм на доктор Ставрев,само като се замисля,че сега трябваше да съм пред пункция и тръпки ме побиват.Добре,че решихме да започнем миналия месец.Ноооо сега пред нас стои другия въпрос-Кой ще ни направи трансфера🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀Харесвам доктор Шентова,но за трансфер бих се поколебала,а освен това и тя ще напусне.Дано само да съхраняват качествено ембриончетата,да не тръгнат чрез нас да си отмъщават помежду си

# 235
Пациентка съм на доктор Ставрев,само като се замисля,че сега трябваше да съм пред пункция и тръпки ме побиват.Добре,че решихме да започнем миналия месец.Ноооо сега пред нас стои другия въпрос-Кой ще ни направи трансфера🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀Харесвам доктор Шентова,но за трансфер бих се поколебала,а освен това и тя ще напусне.Дано само да съхраняват качествено ембриончетата,да не тръгнат чрез нас да си отмъщават помежду си
Няма официална информация,че има напуснали лекари и др. Според мен д-р Ставрев няма да напусне по собсвено желание.

# 236
Няма официална информация,че има напуснали лекари и др. Според мен д-р Ставрев няма да напусне по собсвено желание.

Дами,
Току-що д-р Ставрев написа пост във фейсбук!

# 237
Как да почакат раждащи жени? Да стискат краката ли? Много неприятна ситуация. Плащаш за д-р Ставрев, но те оперира Шентова. Веднъж беше дежурна и се наложи да ходя до спешното и не останах очарована…
Стискам палци на хората, които са ин витро, да не им повлияе негативно ситуацията.

# 238
То не само плащаш пари, ами и с времето си, защото ако си чакала за всеки преглед по 2-3 часа пред кабинета, именно защото чакаш за Ставрев и накрая в сюблимния момент...при някой случаен АГ.😵‍💫

# 239
Аз не мисля, че д-р Шентова е случаен АГ. Да, няма годините опит на д-р Ставрев, но смятам, че покрай него доста е научила, защото той се занимава с най-различни и сериозни случаи.

Няколко пъти тя ме е преглеждала и винаги са се припокривали нейното и неговото мнение.

Дано все пак бързо приключи създалата се ситуация, за да може да да се възвърне нормалният ритъм на прегледи и процедури.

Общи условия

Активация на акаунт