УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 20 257
  • 416
  •   2
Отговори
# 210
Здравейте мами, има ли някоя, която не е от Пловдив родила в Селена? Как се получават нещата? Като цяло искам да родя нормално обаче много ме е страх да не започне раждане в моя град, а тук не искам да раждам заради лошото отношение ( имам едно раждане в моя град и бях потресена)

Аз също ще раждам съвсем скоро там (Дай Боже) и не съм от града. Притеснявах се по същия начин, но лекарят ми ме уверява, че раждането не става като по филмите и ще имам предостатъчно време да стигна. Нито аз ще съм първата родила там от друг град, нито Вие ще сте последната. Опитайте се да сте спокойна и да не си вкарвате излишно напрежение в главата. Желая успех! Simple Smile

Здравейте, и аз съм от друг град и изцяло отказвам дори да опитвам тук. На 2 часа разстояние сме с колата и съм си казала, че дори да ни изненада бебето все ще успея да устискам 2-3 часа докато ме приемат в болницата. Но пък един Господ знае какво ми е подготвено.
Иначе планът ни е да сме там седмица преди термина примерно и да си наемем апартаментче, където да чакаме беба, но това е само при положение, че всичко друго логистично сме си нагласили (имаме куче, което е голямо и неизменна част от ежедневието ни, което е основно притеснение). Естествено идва и въпросът дали ще е секцио или естествено раждане, но с израждащия сме говорили, че след 30та седмица ще започна по-чести посещения в Пловдив, за да може да опознае и нас и бебето и да си имаме план.

# 211
Здравейте мами, има ли някоя, която не е от Пловдив родила в Селена? Как се получават нещата? Като цяло искам да родя нормално обаче много ме е страх да не започне раждане в моя град, а тук не искам да раждам заради лошото отношение ( имам едно раждане в моя град и бях потресена)

Аз също ще раждам съвсем скоро там (Дай Боже) и не съм от града. Притеснявах се по същия начин, но лекарят ми ме уверява, че раждането не става като по филмите и ще имам предостатъчно време да стигна. Нито аз ще съм първата родила там от друг град, нито Вие ще сте последната. Опитайте се да сте спокойна и да не си вкарвате излишно напрежение в главата. Желая успех! Simple Smile

Здравейте, и аз съм от друг град и изцяло отказвам дори да опитвам тук. На 2 часа разстояние сме с колата и съм си казала, че дори да ни изненада бебето все ще успея да устискам 2-3 часа докато ме приемат в болницата. Но пък един Господ знае какво ми е подготвено.
Иначе планът ни е да сме там седмица преди термина примерно и да си наемем апартаментче, където да чакаме беба, но това е само при положение, че всичко друго логистично сме си нагласили (имаме куче, което е голямо и неизменна част от ежедневието ни, което е основно притеснение). Естествено идва и въпросът дали ще е секцио или естествено раждане, но с израждащия сме говорили, че след 30та седмица ще започна по-чести посещения в Пловдив, за да може да опознае и нас и бебето и да си имаме план.

И ние сме с кученце и ученичка в 5ти клас. Аз също си мислех да отидем малко по рано в Пловдив, но е трудно особено ако и няма кой да помогне.
Много благодаря за коментарите, с лекаря още не сме обсъждали темата но така е нито ще съм първа нито последна.

Пожелавам ви леко раждане: )

# 212
При кого ще раждаме сега?😵‍💫

https://share.google/2oxhxnyEkGiYJdwlm

# 213
Здравейте. Видях статия че доктор Ставрев напуска Селена. Някоя да е била на преглед тази седмица или следващата да ходи? Имам преглед края на другата седмица при него и съм притеснена какво става. Не знам да му звъня ли да питам Cry

# 214
Твърдят, че не си вдига телефона. Аз съм на контролен преглед февруари, дано се нормализират нещата..

# 215
Моя близка има секцио за след няма и две седмици, от болницата нямат информация дали ще го извършва Ставрев, не успява да се свърже с него. Днес аз бях на преглед и се усеща напрежение.

# 216
Ох, добре, че ми мина раждането при д-р Ставрев. Изобщо не завиждам на тези, на които им предстои тепърва. Сякаш няма за какво друго да се притесняват ами и това сега.. 🫤

# 217
По притеснително е положението на семействата, стартирали инвитро процедури, обвързани с фиксирани срокове на прегледи и поставяне на медикаменти.

# 218
Мойто раждане също мина отдавна,но въпреки случката не мисля че д-р Ставрев както и другите ще си оставят така пациентите.Някой път медиите преувеличават.Напрежение,че има това е сигурно,но не трябва да се вярва на всичко,защото не знаем кое е вярното.
Едно време се писаха доста неща и за д-р Минев,но той пак е в Селена.

# 219
По притеснително е положението на семействата, стартирали инвитро процедури, обвързани с фиксирани срокове на прегледи и поставяне на медикаменти.
Права сте, за това пък изобщо не се замислих. Надявам се бързо да бъде разрешен този казус и всички прегледи и процедури да си продължават по график. Не е редно пациентите да го отнасят.

# 220
Към момента графика му в супердок е спрян и не отговаря на телефон.
Изпращам позитивни мисли и кураж и на него, и на пациентите му, защото да си пред раждане или в стартирала процедура за инвитро и изведнъж от болницата да нямат никаква информация сигурно е истински кошмар.
Минев също се скара с тях за пари, но бързо направи кабинет. Кабинет си прави лесно, но болница с целия й инвентар и обслужващи кадри и сграден фонд и акредитация ще отнеме години.
Плюс това на Минев доста пациенти с процедури по инвитро пострадали, имало скандали покрай репродуктивните им материали, съхранявани тогава в Селена, а той първоначално се премести в Пълмед.
Та дано не се стига до там.

# 221
Минев не се скара за пари, а ин витрото от самото си преместване до ден днешен извършва в Ню Лайф. Пък и не е спирал да си вдига телефона. Кофти е за пациентите да са като в небрано лозе.

# 222
Здравейте,
За доктор Ставрев разбрах за сега, че до края на годината няма да е там за след това не се знае !! Доктор Шентова го замества на момичета, жени по фонда не знам тя дали ще може да помогне !
Аз също сън след трасфер и съм леко притеснена 🙏🙏🍀

# 223
Минев не се скара за пари, а ин витрото от самото си преместване до ден днешен извършва в Ню Лайф. Пък и не е спирал да си вдига телефона. Кофти е за пациентите да са като в небрано лозе.
Доколкото съм запозната аз инвитрото отдавна не го прави в Ню лайф.
Той се махна за няколко месеца от Селена,но отдавна изражда пак там.
И скандала за него не беше само за инвитрото а има и доста стара случка.
Аз съм пациент на болницата от десет години.

# 224
Доколкото съм запозната аз инвитрото отдавна не го прави в Ню лайф.
Той се махна за няколко месеца от Селена,но отдавна изражда пак там.
И скандала за него не беше само за инвитрото а има и доста стара случка.
Аз съм пациент на болницата от десет години.
Грешно сте запозната.

Общи условия

Активация на акаунт