УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 21 726
  • 449
  •   6
Отговори
# 435
https://trafficnews.bg/plovdiv/sobstvenikatselena-signalizira-no … se-otneme-367862/
Поне причината за запора стана ясна.
Дали това е подготовката, за която сподели Ставрев?

# 436
  • В сърцето на живота!
Защо толкова вярвате на тези статии?! Истината в тях е минимална. Без причина, никой няма да бъде арестуван! Аз лично не вярвам на режисьора.

# 437
Какво АМ дават на бебетата?

# 438
Какво АМ дават на бебетата?
Декември беше hipp combiotic

# 439
Честно казано, съм супер разочарована от случващото се. Поставена съм в ситуация, в която не мога да повярвам на нито един лекар в болницата и се опитвам да взема решение дали да раждам изцяло на друго място. Това много ме затруднява също, защото не съм нито от Пловдив, нито от София и вместо да се наслаждавам на бременността си, аз всеки ден живея с идеята, че не знам дали до момента на раждането ми няма да стане още по-див скандала с тази болница. Ставрев също разочарова силно. Поведението му е на бизнесмен, колкото и на въпросния режисьор…
Хем не съм изненадана, защото става дума за България, хем наистина ми горчи, защото става дума за болница, където се рабдат нови животи 😩

# 440
То беше ясно, че ще отвърне на удара.Щях да се изненадам ако просто беше оставил нещата така.Най-малкото си мислих, че ще го съди по частен път, но то какво стана …

# 441
Nadia, наслаждавайте се на бременността си и не се тревожете толкова, заради дразгите между бизнесмени, които си пускат платени статии (ама толкова платени, че чак гнусни).
Дейността на болницата си протича съвсем нормално.

# 442
Личи си как на определени медии се плаща, за да пишат статии в полза на едната или другата страна. Сигурно и двамата ще ползват какви ли не подмолни средства за да спечелят собствеността на болницата, но е разбираемо - все пак става дума за бизнес за милиони.
На мен ми е много смешно как един режисьор (човек без никакво медицинско образование и опит) изведнъж започва да се обяснява за дейността на болницата, инвитро центъра и т.н. До вчера никой даже не знаеше, че този човек има нещо общо със Селена, а сега го раздава много заинтересован. Уж иска да запази качеството и дейността на болницата непокътнати, а без ден предизвестие изгони най-търсения лекар и остави сигурно стотици бременни и двойки пред инвитро в супер гадна ситуация. Това, ако не е нарушаване на дейността не знам кое е.

# 443
Sea Breeze знаете ли дали правят процедури, тъй като четох, че на този етап не правят, а само преглеждат.

# 444
Колко нощи е реалният престой в болницата след секцио? Имам спомен да е коментирано, че “изписват” по-рано.

# 445
Задължително 3 нощи. По клинична пътека е 4 нощи. И по принцип е редно на 5тия ден по обяд да те изпишат. Ако много настояваш и нямат проверки изписват и след 3 нощувки. Но ти се полага 4та.
За тях е по лесно да изпишат след 3 нощувки защото наплива буквално беше огромен и нямаха легла, едвам ни наместиха август. Сега може и леко да е спаднал наплива🤔

# 446
До колкото знам, болницата си функционира нормално. Правят се операции, водят се раждания, ин витрото работи.

# 447

Това ми писа доктор Шентова преди 10 тина дни аз не питах точно това, но няма значение !

# 448
Не съм пациент на болницата, чувам коментари, че лечебният процес си протича нормално, въпреки напрежението между довчерашните авери.
Ако някой в момента прави ин витро, нека сподели.
Едит: според позната, се правят и пункции, и трансфери. Може би информацията на д-р Шентова не е актуална към днешна дата...

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 13:27 от Sea breeze

# 449
Шентова е в екипа на Ставрев. Нормално така да отговаря. Може би Матев прави?
Макар че и от Амалиеви се чу същия коментар - че само инвитрото не работи.

Общи условия

Активация на акаунт