УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 23 486
  • 490
  •   3
Отговори
# 465
Здравейте! Мога да Ви дам съвет както да направите, понеже и ние на скоро се сблъскахме един прехвален репродуктивен “доктор”.Отидохме за второ мнение при въпросният и му обяснихме за какво става въпрос как нямаме успех до този момент, той се държеше горе долу добре.Пусна ми АМХ и ни отпрати да си ходим.След няколко дни, като излезе резултата му пиша колко ми е хормона и той ми отговаря, че няма как да кандидатстваме към ЦАР, понеже АМХ е под 0.5 (ние сме одобрени от ЦАР преди 6 месеца с АМХ към датата на кандидатстване 0.53, а във въпросната болница излиза 0.29.Аз се усъмних веднага естествено за манипулиране на резултата.Изследвах го след това отново тук в Пловдив и си излиза 0.52.Та въпросният “доктор” ми пише, че ако искаме да правим опит при него ще трябва да заплатим, аз веднага отговорих, че няма как при положение, че имаме одобрение и искаме него да ползваме.Задействах се веднага и пуснах жалби до всички отговорни институции, та Ви съветвам и Вие да го направите.Такива това заслужават.Това не са доктори.
Това занижено АМХ в Селена ли Ви излезе ?

# 466
Здравейте!

Може ли да ми препоръчате добър АГ в Селена или като цяло в Пловдив? Спряла съм се на д-р Магдален Матев и д-р Бране Лазороски, но ще се радвам и на вашите препоръки.

# 467
Здравейте някой да е наясно около случката с болницата какво се случва Др-Ставрев ще работи ли отново има ли някаква информация някъде до кога ще чакаме още

# 468
Здравейте някой да е наясно около случката с болницата какво се случва Др-Ставрев ще работи ли отново има ли някаква информация някъде до кога ще чакаме още
Сутринта моя позната, която чака за инвитро при д-р Ставрев, се “премести” при друг специалист, защото Шентова ѝ е отговорила доста грубо на въпросите дали д-р Ставрев ще се връща и кога. Доста ми е тъжно за двойките, които са разчитали на този специалист и накрая дори не получават един ред за адекватно обяснение. Да знам, че са замесени прокуратури и дела, но това са хора, които мечтаят да прегърнат своя рожба и въпреки всичко заслужават човешко отношение и адекватно обяснение..

# 469
Или поне никакъв реален срок, дата. А не "очаквайте скоро" сякаш ще се отваря нов магазин.
В краен случай,  едно човешко "в момента не мога да поема Вашия случай, потърсете друг колега", защото има хора, за които всеки месец е ценен, даже безценен.

Иначе Шентова я разбирам и й съчувствам, защото освен опашките му с пациенти, пое и стотици, ако не и хиляди въпроси, на които нито знае отговора, нито е оторизирана да го даде, дори да го знае.

# 470
Ако ще се насочваме към друг специалист вие към кого бихте се насочили

# 471
Здравейте,
Аз също не получих отговор от Шентова само въпросителни още и не ми се чака нещо което не се знае кога ще има отговор всеки ден ми е ценен както предполагам на повечето !
Лично аз първо се насочих към доктор Магдален Матев все още не съм се срещнала с него, но в понеделник съм на преглед и мога ако има желаещи да пиша аз какво мисля !

# 472
Да попитам също д-р Ставрев отговаря ли на обажданията или съобщенията ви?Моля ако е отговорил на някой и имате някаква информация споделете

# 473
Д-р Ненев също отдавна се занимава с инвитро.

# 474
Да попитам също д-р Ставрев отговаря ли на обажданията или съобщенията ви?Моля ако е отговорил на някой и имате някаква информация споделете
Не. Не съм звъняла, но сутринта бях с моята приятелка и ми показа, че му е писала във вайбър 2 пъти, няма дори “видяно” и му е звъняла веднъж, за да попита дали да продължават да приемат изписаните неща, отново без отговор

# 475
  • В сърцето на живота!
Не. Не съм звъняла, но сутринта бях с моята приятелка и ми показа, че му е писала във вайбър 2 пъти, няма дори “видяно” и му е звъняла веднъж, за да попита дали да продължават да приемат изписаните неща, отново без отговор

Д-р Ставрев е с нов тел. номер, от 31.12.25г

# 476

Д-р Ставрев е с нов тел. номер, от 31.12.25г
Не отговаря и на него.

# 477
Аз пък си мисля, че с цел Шентова се държи толкова грубо.По принцип винаги е била супер мила преглеждала ме е в момент в който Ставрев го е нямало.Останала съм с много добро впечатление от нея, но си мисля, че с цел се държи така чувам и от други хора и целта е да прогони пациентите?Може и да греша, но нямам друго логично обяснение.

# 478
Аз пък си мисля, че с цел Шентова се държи толкова грубо.По принцип винаги е била супер мила преглеждала ме е в момент в който Ставрев го е нямало.Останала съм с много добро впечатление от нея, но си мисля, че с цел се държи така чувам и от други хора и целта е да прогони пациентите?Може и да греша, но нямам друго логично обяснение.
Аз не мисля така,защото ми се налага сега да ходя при нея и се държи мило и любезно Simple Smile

# 479
С цялото ми уважение към д-р Шентова - мила е, но тя все още е специализант, няма придобита специалност. От отговорите, които съм получавала от нея, мисля, че не е компетентна по въпросите, свързани с инвитро процедурите.

Общи условия

Активация на акаунт