VIP Brother 2 - 7

• 45 115
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 095
Това не са притеснения, това виждам, това казвам. Но честно - ако АЗО  и Деси излязат, повече няма да го гледам този ВИП. Доста тъпичко ще стане с Минета и Мравко

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 13:14 от minion4е

# 1 096
  • София

Thinking  Я, ако обичаш, ми драсни на лични как стана този номер, в кой университет и др. инфо  Laughing Laughing Laughing

В Софийския Университет, душо - Факултет Славянски филологии.
На държавния имаше две теми - ената "език", другата "литература".
Аз си писах по литерартура, беше за периода между двтете войни.Никакви проблеми - к'вото си знаех, казах си, хич не ми пукаше.
Хората се бяха "въоръжили" сякаш ще превземат лагер на терористи, аз как не отидох по майо...голям майтап. Joy Joy Joy

# 1 097
# 1 098
И както споменах по преди, трябва да уча за Държавен изпит, обаче кое първо да прочета???

Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

Аз за моя държавен изпит изобщо не четох, отидох "да видя какво е", бях решила, че ще се явявам на зимната сесия, ама...взех, че го изкарах - по-добре от много челите Joy Joy Joy
Щото не ми беше обременено съзнанието от много информация, явно Mr. Green
В този период бях станала телеман - никога не съм гледала повече телевизия, чела вестници, решавала кръстословици и т.н. Laughing

офф-
Shocked мале, тва не е много за хвалба.

# 1 099
  • София

офф-
Shocked мале, тва не е много за хвалба.

Що?!
Явно съм си се изучила достатъчно по време на самото следване, какво е имало да уча още, изкарах 5 - достатъчно ми беше.На дипломната работа бях абсолютно отлична, така че - супер.
А че затъпях от гледане на ТВ, защото мисълта да уча за Държавен ме депресираше, това си е гадничко, не ще и дума Mr. Green

# 1 100
  • София
мисълта да уча за Държавен ме депресираше, това си е гадничко, не ще и дума Mr. Green

Точната дефиниция!!!

# 1 101
който гледа да казва - има ли някакви новости от къщата

# 1 102
  • E-CLM & CH-VD
Да - сега Азис стиска пъпките на Китаеца  Sick  Sick  Sick

# 1 103
# 1 104
# 1 105
  • Варна
Ами то май още отначало, когато се състоя сватбата, изглеждаше всичко нагласено... За 2 дена, направиха такава свтба, която изисква доста повече подготовка....Че и Бойко Борисов ги венча даже, за толкова кратко време доста бързо са го придумали..... newsm78

# 1 106
Да - сега Азис стиска пъпките на Китаеца  Sick  Sick  Sick
Много пъпки в тези ВИП-персони бе, какво се опъпчиха вътре - незнам.

# 1 107
  • София
Ами то май още отначало, когато се състоя сватбата, изглеждаше всичко нагласено... За 2 дена, направиха такава свтба, която изисква доста повече подготовка....Че и Бойко Борисов ги венча даже, за толкова кратко време доста бързо са го придумали..... newsm78

А май този скценарий се мисли още от ББ1

# 1 108
  • София /Абсурдистан
който гледа да казва - има ли някакви новости от къщата
Нищо особено. Ядат в момента като разпрани  Simple Smile  Азис колко набива, не е истина направо...Катето и Калин пият вино.
И само се разправят. Абе много докачливи били ВИП-овете, всеки се е назъбил на някого. Катето като е захапала микрофона, не млъква...Всички дружно просвещават и поучават Китаеца.
Върви дискусия за джаза. Азис твърди, че който слуша джаз, не е българин, а американец. Катя е фен на джаза, а Китаеца не се кефи на джаз, а само на Азис  Mr. Green

# 1 109
  • Варна

А май този скценарий се мисли още от ББ1
Само се надявам, във всеки следващ ВИП, да не гледаме развитието на Здравко....Сигурно в следващия ще се разведе... В ББ1 Христина му каза, че е бременна, сега във ВБ2, той и предложи брак и съответно направиха сватба, но както виждаме нещата не вървят много добре при тях, така че ще чакаме продължение......

Общи условия

Активация на акаунт